1

Tema: statybos inzinerija

Sveiki, norejau pasiteirauti dėl statybos inžinerijos. Gal kas studijuojate? Būtų įdomu išgirsti atsiliepimų apie šią specialybę. Kokios darbo perspektyvos baigus, atlyginimai ir panašiai. Kas studijuojant sunkiausia? Fizika mokykloje sekasi tikrai gerai, bet chemijos nemėgstu. Ar daug ten chemijos reikia mokintis? ar ateityje bus paklausus inzineriai?

2

Re: statybos inzinerija

studijavau inzinerija tik ne statybos o labiau prie mechanikos inzinerijos bet pirmieji du kursai bendram sraute su statybos inzineriais ir transporto inzineriais. chemijos yra tik pirmam kurse neprisimenu vienas ar du semestrai. bet islaikyti maziausiu teigiamu ivertinimu imanoma. vien tik uz lankomuma gali gauti ta penketa. del atlyginimu pats analizuok darbo skelbimus karjeros portaluose cvonline.lt cvmarket.lt cv.lt darbo.lt ir panasiai ten kai kur yra skelbimai su nurodyta alga. kiek maciau skelbimus tai algos vydurkis patyrusiam inzineriui 800-1100 euru. kas sunkiausia? sunkuiausia tai atsikelti ryte i egza po to kai baliavojai visa nakti. jeigu rimtai tai labai truksta laiko ir labai truksta miego labai-labai daug bemiegiu naktu. ir ne vien tik del mokslu o labiau del darbo ir baliavojimu. butent tai ir yra sunku kad tau viskam truksta laiko bet uztai gera gyvenimo mokykla ismoksti suktis delioti prioritetus bei siekti tikslu bet kokia kaina. del inzinieriu paklausumo ateityje kazkiek bus paklausus bet daug maziau negu sovietiniais laikais

3

Re: statybos inzinerija

Kaip ir nieko naujo konstantinai nepasakei visada truksta vienos dienos,vienos valandos,vienos minutes ir vienos sekundes.