1

Тема: Koky zaidima paziulytumes zaisti?

Sias laikais priviso daug zaidimu pusia ju yra viskas meslas ir neturiu ka zaisti tai gal galetumete pasiulyti kanors gero?

2

Re: Koky zaidima paziulytumes zaisti?

nu priklauso kokio zanro nori ? ;]

3

Hm nu seip pasiulyciau palost jei patinka saudykles tai F.E.A.R cia tai tikria geras zaidimas ir grafika super ir zanras pats, cia labai patiks tas zaidimas kas megsta siurpuliukus ir matrix efektus smile

4

counter-strike
arba
day of defeat....
tik reiketu STEAM yigyti,kad galetume zaisti su viso pasaulio serweriuose su visais pasaulio zaidejais :]]
tada joks zaidimas neatsibosta,nes zaidi su nedirbtinu intelektu :]]

5

tu saudykliu tai dabar pilna privise yra ;] F.E.A.R. nebandziau dar kazkaip tingiu tas saudykles irashinet man jos visos vienodos ;]

6

patikek su F.E.A.R. viskas gerai yra siuzetas viskas ten taip atrodo kad filme dalyvautum nu kai turesi laiko ir turesi si geima isbandyk man seip jis labai patiko nes daugiau uz ji nieko negaliu tau pasiulyt

7

sianden perejau The Suffering toks visai nieko ir siektiek siaubo fantastikos  nors nera naujas grajus bet kam patina saudykles ir pabaisos tai turetu patik bet ten pernelyg nieko ispudingo nera

8

o kokie reikalavimai to F.E.A.R. ? ;]

9

vistiek geriausias geimas man tai LineAge 2 ;]

10

nu to F.E.A.R. tai didel reikalavimai nu pas mane stovi
AMD Athlon 64 3700+ (Overcloked to 2.41)
Foxconn NF4SK8AA-8KRS nForce4 SLI
ASUS GeForce 7800GTX
2x 512 Kingston DDR

tai su auksciausia grafika dar palost galim smile

11

pamusinekit poolo kamuoliukus.... www.bpool.lt wink

12

as tau siulau ziasti GTA Sanandreas arba Tony Hawks Americanwasteland sitie du labai geri zaidimai patikek man gal nedauk metu bet as zinau daug apie kompus ir zaidimus smile bet as nezinau ar lietuvoje yra bet zinau svetaine kur juos DYKAI gali atsisiusti

13

Black & White 2, The SimS 2, SimCity 4 Rush hour, SuperPower 2m World Of War Craft !!!!!
labiausiai rulijantys smile

14

Lukas, 11 пишет:

as tau siulau ziasti GTA Sanandreas arba Tony Hawks Americanwasteland sitie du labai geri zaidimai patikek man gal nedauk metu bet as zinau daug apie kompus ir zaidimus smile bet as nezinau ar lietuvoje yra bet zinau svetaine kur juos DYKAI gali atsisiusti

Miegot jau seniai laikas, o ne žaidimus žaisti. Tuo labiau, kad rytoj mokykla laukia..

15

as turiu the sims 2 bet tas zaidimas bisky panuobodus bet kiti geri big_smile

16

Marius, 20 пишет:

nu to F.E.A.R. tai didel reikalavimai nu pas mane stovi
AMD Athlon 64 3700+ (Overcloked to 2.41)
Foxconn NF4SK8AA-8KRS nForce4 SLI
ASUS GeForce 7800GTX
2x 512 Kingston DDR

tai su auksciausia grafika dar palost galim smile

nevisi tokius kompus turi matosi tavo nesenai pirktas o mano to F.E.A.R. pas mane vaizduske Geforce 4  tai su tokia vaizduske nelabai ir palosi   siaip geimas geras  tik tiek kad labai trumpas beto ramu reik minimum  1024 nu krc cia man vos ne puse pc reiktu keist norijnt palost  dar plius 512 ramu dasipirkt  man geriauses Zaidimas NFSMW tik gaila kad online negalima lost 

17

Geriausias zaidimas tai fuliukas , naujas ar poros metu senumo vistiek , visada idomu pazaisti wink

18

niu niu ... o ka mergaitem zaist? juk tokiu normaliu be mustyniu, lentyniu ir visu kitu nesamoniu zaidimu turbut nera big_smile

19

Agne, 24 пишет:

niu niu ... o ka mergaitem zaist? juk tokiu normaliu be mustyniu, lentyniu ir visu kitu nesamoniu zaidimu turbut nera big_smile

sims wink

20

tai kad ten biski nesamone kazkokia... :d zinai kazkada maciau toki zaidimuka, kur tikra gyvenima reik zaist, kazkas tokio, gelytes augini i darba eini ir t.t.