Tema: Koky zaidima paziulytumes zaisti?
Sias laikais priviso daug zaidimu pusia ju yra viskas meslas ir neturiu ka zaisti tai gal galetumete pasiulyti kanors gero?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sias laikais priviso daug zaidimu pusia ju yra viskas meslas ir neturiu ka zaisti tai gal galetumete pasiulyti kanors gero?
nu priklauso kokio zanro nori ? ;]
Hm nu seip pasiulyciau palost jei patinka saudykles tai F.E.A.R cia tai tikria geras zaidimas ir grafika super ir zanras pats, cia labai patiks tas zaidimas kas megsta siurpuliukus ir matrix efektus
counter-strike
arba
day of defeat....
tik reiketu STEAM yigyti,kad galetume zaisti su viso pasaulio serweriuose su visais pasaulio zaidejais :]]
tada joks zaidimas neatsibosta,nes zaidi su nedirbtinu intelektu :]]
tu saudykliu tai dabar pilna privise yra ;] F.E.A.R. nebandziau dar kazkaip tingiu tas saudykles irashinet man jos visos vienodos ;]
patikek su F.E.A.R. viskas gerai yra siuzetas viskas ten taip atrodo kad filme dalyvautum nu kai turesi laiko ir turesi si geima isbandyk man seip jis labai patiko nes daugiau uz ji nieko negaliu tau pasiulyt
sianden perejau The Suffering toks visai nieko ir siektiek siaubo fantastikos nors nera naujas grajus bet kam patina saudykles ir pabaisos tai turetu patik bet ten pernelyg nieko ispudingo nera
o kokie reikalavimai to F.E.A.R. ? ;]
vistiek geriausias geimas man tai LineAge 2 ;]
nu to F.E.A.R. tai didel reikalavimai nu pas mane stovi
AMD Athlon 64 3700+ (Overcloked to 2.41)
Foxconn NF4SK8AA-8KRS nForce4 SLI
ASUS GeForce 7800GTX
2x 512 Kingston DDR
tai su auksciausia grafika dar palost galim
pamusinekit poolo kamuoliukus.... www.bpool.lt
as tau siulau ziasti GTA Sanandreas arba Tony Hawks Americanwasteland sitie du labai geri zaidimai patikek man gal nedauk metu bet as zinau daug apie kompus ir zaidimus bet as nezinau ar lietuvoje yra bet zinau svetaine kur juos DYKAI gali atsisiusti
Black & White 2, The SimS 2, SimCity 4 Rush hour, SuperPower 2m World Of War Craft !!!!!
labiausiai rulijantys
as tau siulau ziasti GTA Sanandreas arba Tony Hawks Americanwasteland sitie du labai geri zaidimai patikek man gal nedauk metu bet as zinau daug apie kompus ir zaidimus bet as nezinau ar lietuvoje yra bet zinau svetaine kur juos DYKAI gali atsisiusti
Miegot jau seniai laikas, o ne žaidimus žaisti. Tuo labiau, kad rytoj mokykla laukia..
as turiu the sims 2 bet tas zaidimas bisky panuobodus bet kiti geri
nu to F.E.A.R. tai didel reikalavimai nu pas mane stovi
AMD Athlon 64 3700+ (Overcloked to 2.41)
Foxconn NF4SK8AA-8KRS nForce4 SLI
ASUS GeForce 7800GTX
2x 512 Kingston DDRtai su auksciausia grafika dar palost galim
nevisi tokius kompus turi matosi tavo nesenai pirktas o mano to F.E.A.R. pas mane vaizduske Geforce 4 tai su tokia vaizduske nelabai ir palosi siaip geimas geras tik tiek kad labai trumpas beto ramu reik minimum 1024 nu krc cia man vos ne puse pc reiktu keist norijnt palost dar plius 512 ramu dasipirkt man geriauses Zaidimas NFSMW tik gaila kad online negalima lost
Geriausias zaidimas tai fuliukas , naujas ar poros metu senumo vistiek , visada idomu pazaisti
niu niu ... o ka mergaitem zaist? juk tokiu normaliu be mustyniu, lentyniu ir visu kitu nesamoniu zaidimu turbut nera
niu niu ... o ka mergaitem zaist? juk tokiu normaliu be mustyniu, lentyniu ir visu kitu nesamoniu zaidimu turbut nera
sims
tai kad ten biski nesamone kazkokia... :d zinai kazkada maciau toki zaidimuka, kur tikra gyvenima reik zaist, kazkas tokio, gelytes augini i darba eini ir t.t.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?