401

Re: Kvailiausios gautos žinutės/Įrašai "Karštojoje linijoje"

Išvada : Pasitikėti gali ir turi tik savimi 21 amžiuje...:::008

402 (2018-04-22 11:49 отредактировано Anna)

Breinas пишет:

Vakar 12:21 Rasa (16 m. Kretinga)
Taip. Visi cia nori tik sexo. Niekas isipareigojimu. Is sexo gimsta vaikai... Nezinojot? Ar jums i tai nusispjaut,nes jums nerupi isipareigojimai? Greiciausiai taip ir yra... O susipazine su moterim,kuri turi vaiku reaguojat kaip i kekse,kuri arba gerai "duoda",arba saugotis nemoka-zodziu,bet kuriuo atveju-nieko verta,tik pasinaudojimo sexui... RATAS UZSIDARO! Kaip imanoma pasitiket vyrais?:::006

Kur šitaavis ratą mato? Aš matau nesuvokimą, kas yra padorumas ir atsakomybė. Kas be tavęs atsako - gimdai tu ar ne gimdai? Kas be tavęs atsako, kad tavo klynas būtų užsegtas?

na, jei tęsti pagal tą pačią logiką - tai kas atsako, kad vyras paturėjo tą moterį, jei ne tas vyras? ir kas atsako, kad jis nesiėmė jokių priemonių, kad ji nepastotų? tik jis, o ne valstybė, jo mama, žmona ar dar kas nors :-)
todėl žinutės autorė ir šaukia - ar dar yra vyrų, kurie atsako už savo intymų elgesį, ar yra bailiai ir viską permetė spręsti moterims, kurias laiko žemesnėmis būtybėmis?
asmeniškai man tokie vyrai atrodo keistai, nes jie deklaruoja, kad juos pagimdė labai nekokios būtybės, tad kad tokiu atvejų - kas tokie jie patys...

403

kazkaip nemadinga tapo buti atsakingu. kekvienas mielai atiduoda atsakomabe kitam. moterys, su savo emancipacija tik paskatina vyrus tam, juos nuo atsakomybes atleisdamos.

404

Dauguma posovietinės erdvės vyrų - prasigėrusių tėčių vaikai, nematę tikro vyriško pavyzdžio nei namuose nei pas kaimynus. Viską tvarkė moterys. Toks jau tas prosovietinis, prorusiškas mentalitetas. Keikti, žeminti moterį, motiną. Graudu. Dar mažiausiai dviejų kartų reikia, kol pasikeis požiūris. Jaunimas išėjo į platųjį pasaulį, gal pamatys gražių ir sektinų dalykų, kur šeima ir vaikai yra gėris ir didžiausias turtas...:::008

405

Paslaptis пишет:

Dauguma posovietinės erdvės vyrų - prasigėrusių tėčių vaikai, nematę tikro vyriško pavyzdžio nei namuose nei pas kaimynus. Viską tvarkė moterys. Toks jau tas prosovietinis, prorusiškas mentalitetas. Keikti, žeminti moterį, motiną. Graudu. Dar mažiausiai dviejų kartų reikia, kol pasikeis požiūris. Jaunimas išėjo į platųjį pasaulį, gal pamatys gražių ir sektinų dalykų, kur šeima ir vaikai yra gėris ir didžiausias turtas...:::008

būtent, beveik viską tvarkė moterys ir turim rezultatą - štai kokius vyrys gali užauginti vien moteris be vyriško auklėjimo :-)

406

TU davei, TU pastojai, TU gimdysi ir TU išrėbsi viską iki galo. Ne tavo vyras.
Kiekvienai nekaltai aukai asmeniškai išrašau pažymas apie nekaltumą. Galėsit įsirėminti ir toliau srėbti visą košę, būdamos teisios. Lengviau nebus, bet pažymą turėsit. O srėbsit vis tiek - tik jūs.
Kas dar neaišku?

407

Breinas пишет:

Kiekvienai nekaltai aukai asmeniškai išrašau pažymas apie nekaltumą. Galėsit įsirėminti ir toliau srėbti visą košę, būdamos teisios. Lengviau nebus, bet pažymą turėsit. O srėbsit vis tiek - tik jūs.
Kas dar neaišku?

Breinai, tu bent supranti, kad nekenti moterų?  ne,tai nereiškia, kad esi kitos pakraipos ar pan. neapykanta moterims vyrui netrukdo jomis naudotis. užuojauta perliukams, nes tavo rankose jos nustoja būti perliukais...
bet gal klystu :-)

408

Anna пишет:
Breinas пишет:

Kas dar neaišku?

Breinai, tu bent supranti, kad nekenti moterų?  ne,tai nereiškia, kad esi kitos pakraipos ar pan. neapykanta moterims vyrui netrukdo jomis naudotis. užuojauta perliukams, nes tavo rankose jos nustoja būti perliukais...
bet gal klystu :-)

Ne, neklystat, Anna...Deja, tai žiaurumas ir išnaudotojiškumas , kurio priežastis gali nustatyti tik psichologas. Vien tik tas požiūris "davei"...Juk tai abipusis dovanojimas, abipusis davimas. Tai šventas gyvybės pradėjimo aktas. Gaila, bet taip jau būna...Amžini berniukai. Gal vaikystėje stokojo motinos meilės...

409

Aciu uz netiketa juoko doze. Pirmadienis prasidejo smagiai.
"Nieks kits cia nekalts, merguzele tu - pati..."

410

Breinas пишет:

Aciu uz netiketa juoko doze. Pirmadienis prasidejo smagiai.
"Nieks kits cia nekalts, merguzele tu - pati..."

Taip, tai patriarchato laikų daina...Žiauru. A.Vienuolis tai jautriai pavaizdavo "Paskenduolėje"."Marija, tu palaiminta, kalbėjo ji, o aš - paniekinta, kodėl ?  "Dominavo pirk - parduok santykiai...kam rūpi "svetimas" žmogutis.
Kiekvienam Dievas atseikės pagal nuopelnus...Amen.

411

O ko dabar skundziates, kai lygios teises ir galimybes?
Ziekit, niekas jums kiekvienai p... ranka neuzdengs. Dulkinates su balvonu - bus blogai... Man tai cia kaip du kart du, o jus patologija matot...
Moteris atsako uz save, uz savo vaikus ir net uz savo isrinktaji. Jei jus manot, kad leisdamos jus barskinti bet kam ar kazkam pasirasot sutarti del sviesios ateities kartu, tai labai klystat. Mazvydo laikais tokias sutartis pasirasant baznycia tarpininkavo, jauciu. Yra logiska seka viskam.
Bandydamos primesti  atsakomybe vyrams, jus palaikot ir skatinat vienisu mamu armijos gausejima. Joms nebus lengviau, kad karta galvele paglostysit sakydamos "tu teisi". Visa kose srebti joms, tik joms ir visa gyvenima.

412

Breinai,
kas nutiko? kur dingo jumoro jausmas, lengva ironija ir net saviironija, kas nuotaiką sugadino? smile

413

taip Breinai, bet ne visos del to pralaimeje ar nuskriaustos. jos, kad ir vienos uzsiaugino vaikus padoriais zmonemis. yra daug ir tokiu, kurios samoningai atsisake vaiko tevo ir puikiai tvarkesi pacios vienos. kartais geriau, kad vaikas  jokio tevo neturi, nei bloga.

414

Breinas пишет:

Taip. Visi cia nori tik sexo. Niekas isipareigojimu. Is sexo gimsta vaikai... Nezinojot? Ar jums i tai nusispjaut,nes jums nerupi isipareigojimai? Greiciausiai taip ir yra... O susipazine su moterim,kuri turi vaiku reaguojat kaip i kekse,kuri arba gerai "duoda",arba saugotis nemoka-zodziu,bet kuriuo atveju-nieko verta,tik pasinaudojimo sexui... RATAS UZSIDARO! Kaip imanoma pasitiket vyrais?:::006

Kur šitaavis ratą mato? Aš matau nesuvokimą, kas yra padorumas ir atsakomybė. Kas be tavęs atsako - gimdai tu ar ne gimdai? Kas be tavęs atsako, kad tavo klynas būtų užsegtas?

Na uzgauliot moteriske mazu maziause negrazu. As matau nusivilima vyriska auditorija bet noreciau atkreipti demesi i metus merginai tik 16m. o jau 3 vaikai nors is foto atrodo virs 30-ties metu moteriske, tai labai keista. As suprantu, kad po vaiku gimimo paugles priverstos greit suaugti bet ne pasenti net ant 20m. tai reiskia arba paugle gyvena labai nesveikoje aplinkoje kur gausiai svaiginamasi arba moteriske labai megsta intrigas ir nori buti patraukli vyrams bet uzsimena apie vaikus nes nori numesti tuos vaikus vyrui o pati, kadangi jai sirdi vis dar 16m. eiti linksmintis.
Kaip imanoma pasitiket vyrais, as manau reiktu ivertinti vyro poziuri i moteris, ju materialines galimybes, nora rupintis savo isrinktaja ir artimais.

415

Breinas пишет:

Ziekit, niekas jums kiekvienai p... ranka neuzdengs. Dulkinates su balvonu - bus blogai... Man tai cia kaip du kart du, o jus patologija matot...
Moteris atsako uz save, uz savo vaikus ir net uz savo isrinktaji. Jei jus manot, kad leisdamos jus barskinti bet kam ar kazkam pasirasot sutarti del sviesios ateities kartu, tai labai klystat. Mazvydo laikais tokias sutartis pasirasant baznycia tarpininkavo, jauciu. Yra logiska seka viskam.
Bandydamos primesti  atsakomybe vyrams, jus palaikot ir skatinat vienisu mamu armijos gausejima. Joms nebus lengviau, kad karta galvele paglostysit sakydamos "tu teisi". Visa kose srebti joms, tik joms ir visa gyvenima.

O ka vyrai neigalus, kad moterys privalo prisiimti uz juos atsakomybe.

416 (2018-04-24 18:06 отредактировано kristė)

OLA пишет:
Breinas пишет:

Breinai, tu paliktas tėvo?

417

OLA пишет:
Breinas пишет:

Na uzgauliot moteriske mazu maziause negrazu. As matau nusivilima vyriska auditorija bet noreciau atkreipti demesi i metus merginai tik 16m. o jau 3 vaikai nors is foto atrodo virs 30-ties metu moteriske, tai labai keista. As suprantu, kad po vaiku gimimo paugles priverstos greit suaugti bet ne pasenti net ant 20m. tai reiskia arba paugle gyvena labai nesveikoje aplinkoje kur gausiai svaiginamasi arba moteriske labai megsta intrigas ir nori buti patraukli vyrams bet uzsimena apie vaikus nes nori numesti tuos vaikus vyrui o pati, kadangi jai sirdi vis dar 16m. eiti linksmintis.
Kaip imanoma pasitiket vyrais, as manau reiktu ivertinti vyro poziuri i moteris, ju materialines galimybes, nora rupintis savo isrinktaja ir artimais.

Šitai tetukei tiek pat šešiolika, kaip man šeši su puse... Jai keturiasdešimt ar penkiasdešimt - neprisimenu. Viena iš tų, kurios nesusivokia, kad traukinys seniai išvažiavo ir net bėgiai išardyti. Gal dėl to taip ir "užsisuko" pakeisti amžių...  Ji nežino, nei kas ji, nei kokia fazė, nei kas dabar bus, nei kas yra... Ir, blogiausia, atsineštas į dabartį "kraitis" - tiek moralė, tiek protelis, ne kažin kiek ištobulintas. Aš labai taikliai pavadinau. Ar esu ką taip pavadinęs anksčiau, neprisimenu.

418

OLA пишет:
Breinas пишет:

Ne kartą pagalvojau, "nu, dabar - jau viskas... Aš nurašytas..." Ir kiekvieną kartą aš klydau... Kad ir kas atsitiktų, niekam  tai nė motais. Net atvirkščiai. Nežiūrėdamas į "garbingą amžių", aš išsikėliau kartelę iki  nesveikų aukštumų.
O moteriai paieškos gali baigtis ir dėl amžiaus, ir kartą paslydus - jūs neturite teisės klysti, nes šansų yra nedaug. Nesėkmės atveju, gyvenimas virsta jums aukštyn kojomis ir į buvusias ramias vėžes jau nebegrįžta. Ir labai mažai paguodos turėtų teikti žinojimas, kad "aš - teisi".
Vyrui - dzin... Jis gali bandyti ir bandyti, todėl jis gali ir negalvoti... Jo niekas neišgąsdins, todėl jis gali ir rizikuoti, ir specialiai žaisti...
Skiriasi pasekmės! Jokia jėga to negali pakeisti. Taip yra ir bus. Postringavimai apie vyrų atsakomybę - utopija.

419

kristė пишет:
OLA пишет:
Breinas пишет:

Breinai, tu paliktas tėvo?

Ne. Aš mačiau, kaip tėvas žuvo. Po darbo, grįžęs namo, puolė valgyti žuvį ir užspringo ašaka. Tai mane traumavo. Ar tu - psichologė? Kaip tu atspėjai? O gal tu ir taip, nebūdama psichologe gali man padėti..? Čia beveik bet kuri paprasta melžėja iš poros sakinių nustato neurozes ir gali nukreipti gydymui...)))

420

panasu, kad tau pasiseke, Breinai.  terapija uzdyka nusimato big_smile