21

Re: Ar amzius tai problema?

big_smile

22

amžius - niekada ne riba bendrauti. o rimčiau tai aišku reikia truputį ir į amžių pažiūrėt...

23

vat cia tai klausimas...Tiesiog pati turiu problema kurios pati negaliu lig siolei isspresti...HELP

24

vat cia tai klausimas...Tiesiog pati turiu problema kurios pati negaliu lig siolei isspresti...HELP

25

Tikrai meilei amzius ne riba.Tik dabar labai nuvalkiotas tas zodis,jis prarado savo tikraja reiksme.As turiu omenyje pacius tyriausius ir giliausius jasmus.Tik man baisu,kad dauguma to taip nesuzino per vias savo gyvenima.Nesistebekit mano metais,tegul kiekvienas is Jusu ju sulaukes,ishlaikys jaunyste shirdyje,kai jauti,jo kiek metu bebutu,o shirdi tik 25-eri!Linkiu Jums visiems pazinti tikraja MEILE!

26

daugiau kaip 10 metu yra per daug! yikes

27

amzius ne, tai ne problema tai zodis reiskiantis zomogaus senuma
big_smile

28

Amzius tikrai nera problema smile Nors ir man labiau patinka vyresnes paneles smile

29

nzn manau kad kai buna didelis metu skirtumas tiesiog anksciau ar veliau isriskerja zomoniu skirtingi interesai,norai...ir pan.
taciau jai taip neatsitiko tai tada saunu=]]]

30

ieskai to ,ko neturi,,amziaus skirtumas gali tapti egzotika santykiuose,,pvz.as ir 20-metis,arba nupirdes 50-etis ir mano jauna drauge,man nepatinka,,

31

Vilija, 33 pritariu jums

32

Ania, 17 parašė:

PAsisakykit sawo nuomone, ar amzhius problema,ar nea.. =]

Visiskai ne

33

jei meile tikra tai amzius turetu buti visiskai nesvarbus...:)

34

Amzius nera problema. svarbiausia, kad jie poroje susikalbetu ir suprastu vienas kito poreikius smile

35

db jauciu bahurai ant manes uzsiraus,bet man nuomone (sutinkat su tuo ar ne) vyrai bresta leciau nei moterys,todel ir islieka tas pats standartas-moterys jaunesnes poroje.O kiek tu metu skirtumas priklauso nuo pasirinkimo...o be to juk sirdziai neisakysi-isimylejai ir viskas :=)

36

tikrai meilei, amzius nera svarbu tikrai meilei! kartoju tikrai meilei! smile

37

Loreta, 17 parašė:

tikrai meilei, amzius nera svarbu tikrai meilei! kartoju tikrai meilei! smile

kas tas per daiktas meile? :V :V :V
gal kas galetumete apibudinti? wink big_smile

38

as tj galwoju kad wisiskai neeee...bet kalbant apie weaikiu tj jaunesni nbl jau kaip deri :DDDD

39

nesuprantu tokiu zmoniu kuriem net 2 metai skirtumas daug,ir turiu drauga kuris uz mane 2 metais jaunesnis,ir wienintele as  jam pasakiau kad metai neswarbu smile

40

priklauso nuo to, kox tas amziaus skirtumas ir kiek abiems metu=) tarkim keliu metu skirtumas, jei vienam 14, kitam 18, manau tikrai yra problema, bet tas pats amziaus skirtumas , kai vienam 18, kitam 22, jau normalu=) o didelis skirtumas, tarkim 15 metu nera problema tik trumpalaikiuose santykiuose ar draugysteje, santuokoje ilgainiui tikrai taptu netgi nemaza problema (tarkim pragyvenus 10 metu, nes 25 ir 40 interesai gali buti panasus, o 35 ir 50?..)