Re: Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
Nuoširdus tu, Baisuokli. O tu tikintis?
P. S. atsiprašau - Baisuoli
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nuoširdus tu, Baisuokli. O tu tikintis?
P. S. atsiprašau - Baisuoli
Kęstai, ir tikintis ir nea susipažinęs su įvairiom religijom, įvairiais tikėjimais, bet nei vieno realiai nepropaguoju
iš visur pasiimu minčių... suvokiu kas yra gėris ir kas yra blogis
laikausi savo įsitikinimų, turiu suformavęs savitą pasaulėžiūrą ir pasaulėjautą
man nereikalinga konkreti religija
Puki, gal pasikalbek su Liudviku?
Baisuoli, po žodžiu tikėjimas neturiu omenyje jokios konkrečios religijos. Tiesiog, ar tavo gyvenime yra vietos Dievui vienokia ar kitokia forma?
Kęstai, į šį klausimą paprasčiau atsakyti mano gyvenime yra vietos ne Dievui, o Dievams
esu daugiau mažiau dvasingas žmogus
Man lb.patinka E.Fromm mintis, kad nuostabu, kai pasiekiam tokį lygmenį, kad Dievą matom visur...
P.S. Pagal tai, ką dabar perskaičiau Karštojoj linijoj, pikta jūsų širdis Pūki...Tik Dievas gali teisti, kas degs pragare. Nereikėtų viešai švaistytis tokiais žodžiais. Atsiprašau, jeigu nepatinka.
sakykit ką norit, galit smerkti, peikti, barti, man nesvarbu
bet.... ieškok.lt yra paprasta virtuali erdvė, kaip ir visos kitos svetainės,,, ir... suvokiau, kad ieškokas daro man įtaką. Jaučiu, pastebiu, kaip keičiasi mano požiūris į žmogų, keičiasi požiūris į santykius
gal tai pavydas, gal mano egoizmas... nežinau... bet kuo toliau, tuo labiau pykstu ant merginų, jog manęs nepastebi, mane ignoruoja... laiko mane nevertu dėmesio
kuo toliau, tuo sunkiau būti geram ir maloniam. Pykta, kai kai kurie degradai, imbicilai, debilai gauna kur kas daugiau dėmesio, bendravimo... kodėl jie, bet ne aš?
jaučiu, kaip širdis, siela juoduoja...
didėja pyktis, nepasitikėjimas tiek kitais tiek savimi... blemba.... pradedu jausti pagiežą, neapykantą, agresija... iškyla egzistenciniai klausimai: nergi rimtai esu nevertas būti laimngu? negi aš tikrai toks šlykštus, kad net nevertas malonaus, romantiško moteriško dėmesio? kuo kiti geresni, nei aš? kodėl taip vyksta? kodėl aš jaučiuosi blogai? kodėl aš nevertas būti mylimas?
bėda tame, kad kuo toliau tuo sunkiau su tuo susitvarkyti... o dar baisiau, jog įmanoma, kad visą tai kažkada sprogs ir atstiks kažkas negero ir neprognozuojamo... p.s. nepykti už mano rašliavą... vieša, niekam neįdomi mano išpažintis ;D echh... sunku gyventi ;DD
Trumpai tariant, tu nori buti ivertintas uz tai, koks esi. Reikia suprasti, kad turi milijonus konkurentu. Is minios visada atsiras kazkuo geresniu. Tai yra nuozmi konkurencine kova, kurioje reikia ne tik savybiu rinkinio, bet ir aktyviu veiksmu... Visais laikais moteris reikejo uzkariauti. Dabar bent jau nereikia to daryti turnyruose..
Paslaptis, nėra ko pykti neslėpiu, jog pastaruoju metu jaučiu nemažai neigiamų emocijų. Daug pykčio ir apmaudo prisikaupė
na, yra kaip yra
Breinai, sutinku, jog konkurencija milžiniška, o ir nertis iš kalio reikia, kad atkreipti dėmesį, sudominti moterį. Aš ne tiek kiek šiltų jausmų ir ten visokių meilių noriu ir siekiu... užtektų paprasto mandagumo, pradžiai
Radot?
Paslaptis, nėra ko pykti
neslėpiu, jog pastaruoju metu jaučiu nemažai neigiamų emocijų. Daug pykčio ir apmaudo prisikaupė
na, yra kaip yra
Breinai, sutinku, jog konkurencija milžiniška, o ir nertis iš kalio reikia, kad atkreipti dėmesį, sudominti moterį. Aš ne tiek kiek šiltų jausmų ir ten visokių meilių noriu ir siekiu... užtektų paprasto mandagumo, pradžiai
Tik vieš-pats budamas savimi gali viska.pyktis pavydas niekada nepadejo ir nepades......
Kokie keisti klausimai žmonėms kyla. Žinoma įmanoma rasti ir randa visi, kurie ieško ir žino, ko ieško . Ar rasi ilgam? Hmm... priklauso ne nuo svetainės, o nuo kito žmogaus ir labiausiai nuo savęs paties. Čia yra begalė žmonių, kurie niekada nieko neras, nes jų bendravimas toks atstumiantis, arba jie nepasiruošę santykiams. Sužeistiems, paliktiems ir neatsigavusiems užtenka tik bendravimo. Jei ieškantys "tik bendravimo" randa vienas kitą ir tai jau gerai. Tik aš neįsivaizduoju ką daryti mažakalbiams ir beraščiams. Jiems čia turėtų būti sunkiausia. Populiariausi veikėjai tokiose svetainėse yra komunikabilūs ir turintys gerą jumoro jausmą
Paslaptis, nėra ko pykti
neslėpiu, jog pastaruoju metu jaučiu nemažai neigiamų emocijų. Daug pykčio ir apmaudo prisikaupė
na, yra kaip yra
Pagal savo bendravimą ir išvaizdą, mąstymą ir t.t aš sakyčiau, kad tau kokie netoli 40 metų . Jaunoms merginoms irgi atrodo taip pat. Kiek yra panašiai brandžių tavo amžiaus merginų? Nedaug. Kiek yra tokių, kurios mėgtų panašią muziką, stilių? Dar mažiau. Kas dėl mandagaus bendravimo. Kas tau iš to,jei tavo tikslai visai ne tie. Tu neriesi iš kailio, kaip nori rasti ir kad viskas būtų greitai ir pagal tave. Taip nebus, nurimk
. Dar vienas dalykas. Forumas yra ta vieta, kur žmonės atsiskleidžia, atvirauja ir skyręs pusvalandį gali daug sužinoti apie aktyvius forumo veikėjus. Jei nori būti paslaptingas ir įdomus... sakyčiau nerašyk čia
.
na, bendraminčių čia išties neperdaugiausia bet jokiais būdais nesakau,jog nerandu čia įdomių žmonių
gal kiek ir skubu ieškoti, bet, kad noriu, jog viskas būtų pagal mane, čia nevisai tikslu... suprantu, jog santykiuose turi būti kompromisai, bendras sutarimas, galu gale pasiaukojimas ir atsidavimas...
dėl to, kad čia nesireikšti, pagalvosiu,... gal ir išties verta apsiraminti ;D
Kartais nevengi ir stipresniu zodziu pavartoti. Todel visai neblogai, jei cia pamatys, kad yra ir kita puse. As nesutinku, kad nereikia atvirauti... Forumas - ne tylejimui...
Jei ieškai...tikrai ieškai, geriau kartais patylėti. Nebent nori išankstinės nuomonės. Pavyzdžiui apie jus galvoju, kad esate arogantiškas smile ir pervertinate savo galimybės. Nesvarbu, ką atsakysite, jūsų įvaizdis toks . Forumas ne tylėjimui, o išsisakymui, bet paieškoms nepadeda
.
Kiek pastebėjau, tai forume nedaug dalyvių palyginus su prisijungusiais. Kai kurie čia net neužklysta, nes tingi rašinėtis arba užsislaptinę...Man į paštą rašo ne forumiečiai. Aš čia tikra plepė, bet tikrai nesiskundžiu dėmesio stoka iš šalies...
Taip..komunikabilūs ir linksmi susilaukia daugiausia dėmesio, bet ar jie randa?
Taip..komunikabilūs ir linksmi susilaukia daugiausia dėmesio, bet ar jie randa?
Žinoma, kad randa. Tik renkamės ir derinamės kaip ir visur, ne tik svetainėje...Kuo žmogus vyresnis, tuo sunkiau derintis. Tiesiog reikia džiaugtis bendravimu ir su laiku kažkas susistyguoja, jeigu yra noras ir sutampa poreikiai...
Raimonda parašė:Taip..komunikabilūs ir linksmi susilaukia daugiausia dėmesio, bet ar jie randa?
Žinoma, kad randa. Tik renkamės ir derinamės kaip ir visur, ne tik svetainėje...Kuo žmogus vyresnis, tuo sunkiau derintis. Tiesiog reikia džiaugtis bendravimu ir su laiku kažkas susistyguoja, jeigu yra noras ir sutampa poreikiai...
pritariu 100%. ir kuo maziau lukesciu, tuo maziau patiriame nusivylimu.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 … 18 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip realu čia susirasti žmogų rimtiems ilgalaikiams santykiams? :)