Topic: realybes sou "ideali pora"
ka manote? ar ziurite? ar noretumet dalyvauti? kas manote, tinka i poras? kuris dalyvis mieliausias jums?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → realybes sou "ideali pora"
ka manote? ar ziurite? ar noretumet dalyvauti? kas manote, tinka i poras? kuris dalyvis mieliausias jums?
netrinkit, please nes aname diskutuoja visas realybes sou o cia apie pati realybes sou,
Mano nuomone gera pora yra Nino ir Laimis.Dar galetu iseiti pora ir is Sandros su Giedrium,nors po laidos kai pamaciau ir ka Sandra sake tai man visiskai Sandra su Giedrium.Vat man tai atrodo kad zaidima galetu laimeti Viktorija su Sigiu,jie vienas kitam labai tinka.Abu linksmi,turintys humoro jausma...Jie tikrai vienas kitam tinka:p:p:PP:pp:-D:-}:}:-D:):-):-]
zinau man taip pat labai Laimis su Nino patinka, net ziauriai tesiog nes siaip megstamiausia zmones is to sou, isvis da Viktorija su Sigitu visai nieko, o del Giedriaus su Sandra nemanau nes tas Giedrius kazkoks isvis toks nemielas zmogus, o Sandr5a akivaizdziai da neapsisprendusi
didele nesamone... :]
pats durniausias realybes show visiskai be esmes...
dar viena durna tema jum neatrodo kad jau buvo tokia tema ? isvis kam cia 10 kart viena per ta pati kurt ?
Nesamone
Ai... Nežiūriu Nors TV ir taip beveik nežiūriu... Nieko gero ten
pesimistai,
Nesamone... ten zwriai zwru
neziuriu nes nieko gero
as sau isijungiu skalbimo masina ir ziuriu kaip drabuziai vartos... tikrai daug daugiau veiksmo ir variaciju... o ten tas pats per ta pati ir nsmn!!!
man tai tas show primena gyvunu poravimosi sezona.. sumete visus i viena narva ir pirmyn poruotis... jokiu uzduociu jokiu rungciu ar varzybu... poravimosi metas... idomu kaip jiems sekesis ishejus is show...
che che... suwaro kaip gywulius y wiena wieta ir poruokites...
nors ash pati ziuriu....
neziuriu nes nuobodus sou
nenuobodus jis... tik tox beryshio.. nes nieko kito nerodo kaip santykiu aishkinimasi...
trumpai ir aishkiai :D:D:D:D
ne y ta forumo tema papuoliai..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → realybes sou "ideali pora"