Tema: Velykos..
Labas...Papasakok apie sawo welykas..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Velykos..
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Labas...Papasakok apie sawo welykas..
Wa mano welykos tj nuostabios touj ejsim su draugays jeushyniu rydent..mano keushyniai lb kieti..ir grazhus...o tawo???
Nuobodus sveciavimasis pas gimines, ir slykstus kiausiniu kvapas (as kiausiniu nevalgau)
Linksmos velykos Pradzioj smagiai pasisnekuciuojam sededami visa seimyna prie velykinio staliuko , o veliau...wuu...atrakcionai
))l
Mano Velykos labai linksmos..
Oi mano irgi labaaaai linksmos ;D Ypac praejusios buvo
kiausiniu neridenau
bet stikliuko kilnojimas (aisq pilno) man patiko
Nuobodus sveciavimasis pas gimines, ir slykstus kiausiniu kvapas (as kiausiniu nevalgau)
mano tokios pacios velykos...pernai velykas svenciau sanmatorijoje oi jega buvo
O, pasirodo as ne viena tokia
tikrai taip neisivaizduoju,kaip tokius spirdalius i burna kiti ikisa brr
man tai kazkaip nieko gero tos siandienines velykos tiesiog nezinau bet nepatiko sedeti prie stalo ir valgyti kiausinius
nu su giminem, eisim du puske bandysim, kaip buteliuka nukniaupt
kaip visada..persivalgymas, kazkokio disovo senelio vyno gerimas ir senoliu uzstales dainos..:D
Is visu Velyku man labiausiai patinka kiausiniu dazymas, nes dazom vasku, tai buna labai smagu:), o siaip valgyt kiausiniu nemegstu, tai tokia ta ir svente buna, aisku smagu, kai visa seima susedam ir pabendraujam...
siemet velykos pacios geriausios...........
is us skridau i lietuva del velyku o velykos siemet buvo didziausios susirinko visos gimines prie vieno stalo buvau tikrai saunu
siemet Velykos buvo ilgos, tai tuo viskas ir pasakyta
nu man visai idomokai varsuvoj buvau...ir ta diena pravaziojant vaiku zaidimo aikstele pamatem tai zdz prazaidem ten kokias 3 val...nu linksmokos velykos...
as su savo mamyte visada pries velykas prisimarginam marguciu o per velykas ridenam juos.. butinai suvalgau nors viena kiausini.. ai turim tokia pintinele, tai samanu prisidedam i ja ir ten sukraunam margucius.. labai graziai atrodo
joa, siais metais varem pas broli svest velyku... visai draugiskai pasisedejom o dabar pries mano akis sgovi narcizu vazuke....
Hm... mano velykos siemet buvo katastrofines. Velyku nakti pratruko vamzdis namuose taigi reikejo pas drauga vaziuoti vidury nakties. O per pacias Velykas teko mokytis nes egzas antra velyku diena
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Velykos..