Paslaptis wrote:Konstantinas wrote:kristė wrote:Šiaip, tai jeigu žmogus ištikrųjų norėtų kažką apie statybas sužinoti, tai kreiptųsi į mamų forumą - ten informacija garantuota:)
ka moterys gali ismanyti apie statybas?)
Čia jau seksizmas. Viską gali išmanyti, tik ar būtina. Yra vyrų, kurie net vinies įkalt nemoka...
prie ko čia seksizmas, Paslaptėle
)) Dabar moterys taip siekia, kad į jas nežvelgtų kaip į moteris (na, teiginiai iš serijos - aš turiu teisę eiti apsinuoginusi, kalbėti girta klube nesąmones, bet jei man paskui ką nors vyras pasiūlys, tai jis priekabiaus, nes aš ten linksminausi it žmogus ir paduosiu jį į teismą), kad... nesuvokia, kad labai dažnai niekas jau ir nežvelgia į jas kaip į moteris
Konstantinas, manau, komentare moteris išskyrė ne kaip lytį, o kaip statybinės patirties nelabai turinčią grupę žmonių
na, iš serijos - ką gali Afrikos gyventojai išmanyti apie sniegą? (taip, mes visi žinome, kad dalis jų emigravo ar bent apsilankė ten, ku ryra sniegas, bet dauguma - tai nelabai...) Arba - ką gali čiukčia išmanyti apie išgyvenimą per smėlio audrą? Arba - ką gali Niujorko gyventojas išmanyti apie pragyvenimą LR vienkiemyje be vandentiekio, kanalizacijos ir šilumos tinklų? Visur yra išimčių. Yra ir moterų, kurios puikiai gaudosi statybose ir pastatytų namą geriau už statybininką. bet tai - išimtys