Topic: TEATRAS LIETUVOJE. GYVAS JAUNIMO TARPE AR NE?
SIA TEMA UZVEDZIAU NOREDAMAS SUZINOTI AR DOMISI JAUNIMAS TEATRU VAIKSTO I SPEKTAKLIUS?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → TEATRAS LIETUVOJE. GYVAS JAUNIMO TARPE AR NE?
SIA TEMA UZVEDZIAU NOREDAMAS SUZINOTI AR DOMISI JAUNIMAS TEATRU VAIKSTO I SPEKTAKLIUS?
Hmmm...na kiek matau tai jaunimo lb.daug eina i teatra!net buna keista!as pati galiu eiti i visus teatrus vilniuje nemokamai...bet....per metus gal trijuose tik buvau!aisku cia tikrai nera kuo girtis...bet manes jei rimtai tai ten netraukia....gal delto ir net ruosiuosi mesti savo specialybe vaidybos:)siaip kuo toliau,tuo teatras tikrai itraukia vis daugiau jaunimo...
zn as irgi galiu nemokamai beweik visus teatrus vaiksciot namokamai ir dabar vis dazniau pradejau lankytis. o tu gal is LMTA NONA?
nesurandu progos daznai eiti.........
reikia rasti reikia........
vaikstau-bet i muzikini-i operetes dazniausiai.
tenka tenka apsilankyti.. kadangi vienas geras draugas pats teatre vaidina, tai su vardiniais pakvietimais pirmose eilese visad smagu apsilankyti.. ish isimintinesniu butu Maskaradas, Madagaskaras, ir dar vienas apie zhydus Telshiu miestelyje..
Teatre apsilankau retokai siaip manes ten per daug netraukai
vaiksto, taciua ne vieni vis tiek
man patinka:) kai tik randu progą ir būna geras atvažiavęs būtinai nueinu
einam einam.. na, bet kadangi esu is vilniaus.. pripazistu tik jaunimo teatra... kitais esu lb nusivilus...
nuobodu... man ameniskai ten neidomu...
nusivylus??? manau tu nematei tikrai geru spektakliu jai taip sakai tarkim dramos teatre maria stiuart.....keistuoliu bremano muzikantai tikrai vertas demesio..........
kad ir altoriaus seselyje
jo varau i tetra betik surast su kuo gal kokia panele noretu a su manim paskutini kart buvau muzikiniam tai patiko tas skats mirtie skats
nu as siaip lb stengiuosi pmatyti dauguma spektakliu jaunimo teatre,nes siaip man tikrai daug idomiau uz filma
as buvau keleta kartu bet lb lb mazyte...
joa blogai blogai blogai.........
DOMISI. ir dar kaip Su draugais dažnai nueiname, kadangi nemokamai galiu vaikščioti, tai stengiuosi nepraleisti galimybės pamatyti kuo daugiau spektaklių į kitus net po pora kart nueinu, kažkaip gera žiūrėti, tieisog.. Vaidyba ir pati atmosfera kerinti, nepalyginsi su kinu O ir draugai domisi.. Daugelis Nemažai draugų turiu, kurie ir patys vaidino , o kiti ir studijuoja
DOMISI. ir dar kaip Su draugais dažnai nueiname, kadangi nemokamai galiu vaikščioti, tai stengiuosi nepraleisti galimybės pamatyti kuo daugiau spektaklių į kitus net po pora kart nueinu, kažkaip gera žiūrėti, tieisog.. Vaidyba ir pati atmosfera kerinti, nepalyginsi su kinu O ir draugai domisi.. Daugelis Nemažai draugų turiu, kurie ir patys vaidino , o kiti ir studijuoja
is kur tokia laime nemokai i spektaklius eiti? tokiu atveju as ir eiciau ir eiciau.
man teatras nepalyginamai idomiau nei kinas, taciau nepaisant to i spektakli koki nueinu po du tris kart i metus tiktais
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → TEATRAS LIETUVOJE. GYVAS JAUNIMO TARPE AR NE?