You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Erika, 26
- Forumo Aktyvistas
Re: Grubus seksas
Andrius tu naivus:D Blin pasakiau viena is nedaugelio budu, kad gali buti toks grubus sex, ir jau varo. Juk sakiau, kad esam asmenybes ir tikrai nebus taip, kas tau patinka patinku ir man.Cia tuo viskas ir pasakyta.Yra zmoniu, kurie dievina baime persipinusia su sex.
- GT
- Forumo Karalius
Yra kurie ir dievina nekrofilija..visokiu iskrypeliu yra..priverstiniam gydymui arba naikinti tokius..
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
Jo Tomas, "tokius tik i ligonines bandymams;D"
- Andrius, 30
- Forumo Vanagas
Erika, 26 wrote:Andrius tu naivus:D Blin pasakiau viena is nedaugelio budu, kad gali buti toks grubus sex, ir jau varo. Juk sakiau, kad esam asmenybes ir tikrai nebus taip, kas tau patinka patinku ir man.Cia tuo viskas ir pasakyta.Yra zmoniu, kurie dievina baime persipinusia su sex.
kokia as asmenybe, as tik pilkos mases dalis;D
- Erika, 26
- Forumo Aktyvistas
psichai:D Cia tau Andriau su tomu suejus, but geras anekdotas:D O tai uzkalat jus mane.Varot ir nezinot ka.Kazkam nekrofilija, kazkam pilka mase.Nu na......:DDD
- Sigitas
- Forumo Fantomas
alia linksmai jus cia... Erika, saukis pagalbos, nes Tu kolkas viena...
- Erika, 26
- Forumo Aktyvistas
ai tegu varo. man zinok irgi labai linksma, kai vyrukai netoleruoja ir nenusimano kas tai yra "Grubus sex" ir vis tiek bando kazka irodyt:D
- Rūta, 19
- Forumo Aktyvistas
o as manau, kad priklauso nuo nuotaikos... buna, kad norisi ir grubumo
- Kristina, 18
- Forumo Naujokas
o man visai patinka kai biski stipriau pajuda ir svelniai bet tvirtai suima uz ranku.. tada bent juti, kad salia tikras vyras, o ne siaip koks vepla.. ;D
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Grubumas gerai,bet su saiku,jei vaikinas stipriai suspaudzia glebije ar nustume i lova ir suspaudzia tai tiesiog jega...
- Giedrius, 18
- Forumo Aktyvistas
Cia kaip ir ledu valgymas, vieniems patinka laizyti, kiems tiesiog sukramtyti...
Ir nera cia ko pyktis, nes is salies atrodo, kad zadate daryti grupini ir be alterantyvos meginate ibrukti vienas kitam kaip kam patinka ir bet alternatyvu... ;D
Erika, cia mano nuomone, nepyk... :}
- Karolina, 20
- Forumo Pradedantysis
manau seksas turi buti pagal partneriu nuotaika, t.y. kartais ziauriai grubus kartais svlnus kaip pirmasis bucinys
- Karolina, 20
- Forumo Pradedantysis
Grubumas: kaip kas supranta, ta prasme prievarta ka nors daryt tai ne, bet jei apkabinimas ir stiprus prispaudimas prie saves tai kodegi ne, vieniems patinka kitiems ne kaip sakiau tai jau partneriu asmeninis reikalas, jei kuriam nors nepatinka tai galima apseit ir be to, nors manyciau kad prispaudimas dar niekam nepakenke.
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Karolina, 20 wrote:manau seksas turi buti pagal partneriu nuotaika, t.y. kartais ziauriai grubus kartais svlnus kaip pirmasis bucinys
Teisingai ~
- Emilija, 23
- Forumo Pradedantysis
man tai priimtina, zinoma kai su mylimu zmogum....tratatu
- Aurimas, 17
- Forumo Naujokas
- Audrius, 22
- Forumo Liūtas
na be kraujo gal ir nieko kartais
- Dalia, 36
- Forumo Naujokas
...Erika, tu ne viena...va yra merginos: Kristina,Emilija, Danguole...na, ir as dar...ir manau ne viena tikrai...ir vaikinai prisijungia kai kurie... subtilus.........kai laiku, kai nuotaika, kai netiketa, kai TAS zmogus....kai tvirtai suima uz ranku... o ..toliau....... kiekviena zino kaip buna ... JEGA !!!!!!!!!!!!!!
- Rita, 19
- Forumo Naujokas
as tai uz visoki sexa...
faina, kai kartais pajusti nedidele prievarta, kuri dar labiau uzkaitina aistras...
aisku tai noretusi daryti su tuo, kuris zino apie tas svajones....
manau, kad paivairinti sexa - svelnus, grubus-yra nerealu....!!!!
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Dalia, 36 wrote:...Erika, tu ne viena...va yra merginos: Kristina,Emilija, Danguole...na, ir as dar...ir manau ne viena tikrai...ir vaikinai prisijungia kai kurie... subtilus.........kai laiku, kai nuotaika, kai netiketa, kai TAS zmogus....kai tvirtai suima uz ranku... o ..toliau....... kiekviena zino kaip buna ... JEGA !!!!!!!!!!!!!!
siaip jo Erika as supratau ka tu norejai pasakyti,jei parodai peili tai nereiscia,kad ji naudosi...tai tik papildomas dirgiklis,kartais galima...
Pages Previous 1 2 3 4 5 Next
You must login or register to post a reply