Re: Kodel zmones nemegsta klausytis?
Būnant savimi labai daug ko nereikia, Ieva teisi tačiau toks mažas niuansas - ir tavęs niekam nereikia
Jeigu kažkam nereikia, tai ir nereikia. Viliamės kol gyvenam.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Kodel zmones nemegsta klausytis?
Būnant savimi labai daug ko nereikia, Ieva teisi tačiau toks mažas niuansas - ir tavęs niekam nereikia
Jeigu kažkam nereikia, tai ir nereikia. Viliamės kol gyvenam.
sutinku su Andre. taciau cia ir yra moraline dilema: ar toliau likti savimi arba taikytis prie visuomenes reikalavimu ir jau nebebuti savimi taciau buti su kazkuo. ir kiekvienas sia problema sprendzia savaip. vieni bega nuo vienatves kiti ja megaujasi
Andre wrote:Būnant savimi labai daug ko nereikia, Ieva teisi tačiau toks mažas niuansas - ir tavęs niekam nereikia
sutinku su Andre. taciau cia ir yra moraline dilema: ar toliau likti savimi arba taikytis prie visuomenes reikalavimu ir jau nebebuti savimi taciau buti su kazkuo. ir kiekvienas sia problema sprendzia savaip. vieni bega nuo vienatves kiti ja megaujasi
Reikia prisitaikyti tik tiek prie visuomenės, kad neprarasti savęs ir nebus to sąžinės konflikto nei savo nei kitų atžvilgiu. Labai paprasta. Kompromisai, visur ir visada - kompromisai.
Kompromisai iki tam tikros ribos.
Kompromisai iki tam tikros ribos.
as be kompromisu
Prisitaikymas tik tiek, kad neprarasti savęs juk ir yra kompromisai. Ribos kiekvienam savos.
Ieva wrote:Kompromisai iki tam tikros ribos.
as be kompromisu
Radikaliai? Arba lieki savimi - arba taikaisi pilnumoj?
as renkuosi likti savimi iki galo
Darius wrote:megsta klausytis kai idomu. Nemegsta kai neidomiai pasakoji.
Ta prasme, kuo daugiau pletkų tuo įdomiau ?
nzn, gal ne vien nuo kiekio priklauso
Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex.
o man tai idomu taip gali pazint zmogu
Laimutė wrote:Darius wrote:megsta klausytis kai idomu. Nemegsta kai neidomiai pasakoji.
Ta prasme, kuo daugiau pletkų tuo įdomiau ?
nzn, gal ne vien nuo kiekio priklauso
Aš irgi išklausyti moku, bet man nėra bjauriau, kai tik susipažinus ima keikti ir apkalbinėti savo ex.
o man tai idomu taip gali pazint zmogu
Iš dalies tai taip, nes dažnai tuo norėta pasakyti, kad tokios neimtų....tipo, jei ir tu tokia - jokių šansų
Kaip tau Valentino diena, viskas ok?
AS Tas Sunsnukisss Myliuu Katinukus ypac SIAMUSS ir Suniukus Doguss Parukom
Kad buvo - nesugrįš
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → Kodel zmones nemegsta klausytis?