Tema: kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
m?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
m?
tik jau ne zuikuciu ar kokia saulute.. o tai taip gatvej pasauktos puse merginu atsisuka
mane ozkute vadino :D :] ir man patiko visalaik nusisypsodavau :D:]
pikčiurna
hmm o man visai patinka kai vadina pupa uoga..
saldajnia =)p
na jei jauti kad sako be sarkazmo tai patinka bet kaip grazu kas nuosirdu,tik ne perdetai
jo visom keturiom uz viktorija;)
Priklauso nuo to, koks tas vaikinas... Iš vienų viena skamba gražiai, iš kitų - kita... Man labai nepatinka, kai vadina "zuika". Na, gal patinka, kai vadina "katyte" Bet kažkam prikišau, kad pakeitys vieną raidę... na, ne esmė Geriausia, kad vadintų Aiste, arba išvis nesikreiptų - tikrai meilei žodžių nereikia...
Aiste, moterys myli ausimis terejkia moketi vyruj priejti
Tai tikriausiai aš arba dar ne moteris arba išvis ne moteris
na isvadas ne pacias protingiausias padarej, tikiuos taj tebuvo juokas
Aš ir šiaip iš pomėgių panašesnė į vaikinus O tie vadinimai... Na, aš myliu ne ausimis... Myliu širdimi... O gal siela?
as myliu ausimis bet ne visi kai kalba ne megstu kai sako meskute tada pasijuntu kad sveriu virs 60 ir daugiau....
wouw_pika rba wouw_zuika arva voveryte
o ar Jums pvz patiktu jei jus pvz vadintu rupuzele(ike) arba gyvacike?:Dgi irgi grazus zodeliai
Man visai patiktų jei gyvačike Gyvatė - mano mėgstamiausias gyvūnas
o ka mano kitos?mano nuomone tikrai neblogi zodeliai...pvz jei nori paerzint:D
Mano mama pasakojo, kad jos sesers vyras savo žmonai sakydavo: Aukseli vabalėli mėšlo gabale
mergina reikia kanapele...aguonele...vadint...;D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)