Re: kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
o as negaliu pakest jau tokio dazno pasakymo "zuiki". vaje, net veidas persikreipia isgirdus. isvis nemegstu kai visokiais gyvuleliu vardais vadina. geriau jau varda sumazybintu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o as negaliu pakest jau tokio dazno pasakymo "zuiki". vaje, net veidas persikreipia isgirdus. isvis nemegstu kai visokiais gyvuleliu vardais vadina. geriau jau varda sumazybintu
kazkaip ner skirtumo svarbiausia ne blogai
man patinka, kai saule vadina.nors aš tai įdomesnių prisigalvoju.neįdomu vien mažuliu, meilučiu ar dar kaip vadinti.
niu patiktu kad vadintu taip kad mano charakteriuka apibreztu...tikrai neaptinka kai kokia braskyte pavadino fui...
mane kai pavadina "mano gyvenime" lb pasijuntu jam svarbi, tada belieka prisiglaust ir pajust jo siluma. to uztenka pakilt mintimis virs debesu...
man slykstu visi tie meilus zodziai negaliu pakest tiesiog sleikstuly kelia (saulute maze pupa zujkuti ir pan.):/ jau geriau vardu kreijptus... tik nedrystu pasakyti kad nevadintu tjs mazybiniais zodziais... o kaskart kj pasako net siurpas per visa kuna pereina(ir tikraj neperdedu nes man visada tjp patsitinka )
niu o man visai mielai buna ;> patinka kai zuika vadina ;> arba saulyte ;> kazkaip tokia miela pasijauciu
braskute zuikui, esteriuk,esteryte, uogyte ir visa ks miela
i mane vaikinas visada kreipia ir visada vadina katineli","brangioji" is jo lupu tai begalo graziai skamba.....
o i mane raganele ir man tai patinka:)
Mane draugas guvaciuku vadindavo, (cia isvertus gyvatele).:=)Man visai patiko.Arba zuika.
mano pravarde kaprizingoji, nes taip daznai pavadina vaikinas, o siaip jam esu kiska, saulele arba zujka:)
mane vajkinas angeleliu vadindavo... :-) na ir ne tik vajkinas, ir is kitu pazistamu teko isgirsti:) man taj laba miela... :-)
as sawo panele wadinu pirdu gal ir nekaip skamba bet wisada islauzia sypsena
na ka zinau tik kad ne banaliai ;( ne jokia saulyte katyte pupyte ir pan...kaip nors originaliau...;PP kad ir sexe, beibyte ar dar kaip ne taip nuvalkiotai =P
Man labai patinka kai mane vadina mazyte...fainai kazkaip O labiausiai nekenciu zodzio pupuliukas..man tai asociuojasi kaip pimpaliukas )))))))))))))))))0
mane vaikinas princese vadina ir man labai patinka...:-D
vardu.mažybiniu ar paprastu,bet ne kiškučiu,saulute,ar dar kuo nors,nes tokių negaliu pakęst.
uj pats bjauriausia kreipinys tai "pupa" labai nuvulgarintas toks... taip ir isivaizduoju stovi kosk apsisnargleves mazgius ir sako "e pupa ka veikiam?"... fuuuuu...:DD
as tai turiu varda sawo wat ir tegu vardu ir vadina nepatinka man toki visoki swaiciojimai...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → kaip jums patiktu, kad jus vadintu jusu vaikinas? ;)