Tema: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
as atsakyciau, kad vidurys, jej toky galima rast. tiesiog linksmas, smaikstus, bet ne y viska ziurintis per "bajrio" prizme
as tai smaikstus gal geriau nes mane tada suprastu labiau nei rimtuoliai
Daugiau atsakimu bus? As ir taip mastau kad zmogus idomesnis yra kai smaikstus yra
Man patinka šmaikštūs... Anksčiau net sakiau, kad mano idealas būtų tas, kuris sugebėtų mane prajuokinti Dabar taip nebesakau, bet vistiek rimtuoliai per daug netraukia... Visuomet reikia išlaikyti humoro jausmą
smaisktus
yra auksine taisykle: kas per daug tas nesveika.. bet vis tiek smagiau su zmoguciu neieskanciu zodzio kiseneje
Ok, aiskus pralinksmino mane jusu atsakimai
mmmm,greiciau patiktu,tas kuris reikiamoj vietoj,reikiamu laiku.....butu nei sis,nei tas je vaikinas ne vietoj pavarytu koki bajeriuka......o jei dar per pacias linksmybes butu rimtuolis,tai cia ir nelabai gerai...vat....:p
smaikstus vyrai man patinka su jumoru.....isdaigininkai su tokiais idomiau gyvent
smaikstus...sutinku su Viktorija kad su tokiu idomiau gyventi:D
ha ha o jei isd jusu prikolina kaip tada
šmaikštūs ir juokingi, tačiau turintys galvoje kažkiek košės, kad nebūtų visiški lopai ;D
Viskas turi tureti savo ribas
ha ha o jei isd jusu prikolina kaip tada
:DDD nu toki vaikina tai butu turet nevarke merginai :DDD
zinoma, kad be jokiu abejoniu ne rimtuoliai.. juk noris pajuokauti, pasijuokti, o su rimtuoliais tai jau ne taip paprasta..
smaikstus:D
manau su patirtimi ateina ir smaikstuoliams ta rimtumo faze:)
Taip Zaneta, tik vieniem anksciau o kitiem veliau, vieni daugiau smaikstus o kiti maziau...
manau su patirtimi ateina ir smaikstuoliams ta rimtumo faze:)
super pasakyta
~
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?