Topic: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
as atsakyciau, kad vidurys, jej toky galima rast. tiesiog linksmas, smaikstus, bet ne y viska ziurintis per "bajrio" prizme ![]()
as tai smaikstus gal geriau nes mane tada suprastu labiau nei rimtuoliai
Daugiau atsakimu bus?
As ir taip mastau kad zmogus idomesnis yra kai smaikstus yra ![]()
Man patinka šmaikštūs...
Anksčiau net sakiau, kad mano idealas būtų tas, kuris sugebėtų mane prajuokinti
Dabar taip nebesakau, bet vistiek rimtuoliai per daug netraukia... Visuomet reikia išlaikyti humoro jausmą ![]()
smaisktus
yra auksine taisykle: kas per daug tas nesveika.. bet vis tiek smagiau su zmoguciu neieskanciu zodzio kiseneje ![]()
Ok, aiskus
pralinksmino mane jusu atsakimai ![]()
mmmm,greiciau patiktu,tas kuris reikiamoj vietoj,reikiamu laiku.....butu nei sis,nei tas je vaikinas ne vietoj pavarytu koki bajeriuka......o jei dar per pacias linksmybes butu rimtuolis,tai cia ir nelabai gerai...vat....:p
smaikstus vyrai man patinka su jumoru.....isdaigininkai su tokiais idomiau gyvent
smaikstus...sutinku su Viktorija kad su tokiu idomiau gyventi:D
ha ha o jei isd jusu prikolina kaip tada ![]()
šmaikštūs ir juokingi, tačiau turintys galvoje kažkiek košės, kad nebūtų visiški lopai ;D
Viskas turi tureti savo ribas
ha ha o jei isd jusu prikolina kaip tada
:DDD nu toki vaikina tai butu turet nevarke merginai :DDD
zinoma, kad be jokiu abejoniu ne rimtuoliai.. juk noris pajuokauti, pasijuokti, o su rimtuoliais tai jau ne taip paprasta..
smaikstus:D
manau su patirtimi ateina ir smaikstuoliams ta rimtumo faze:)
Taip Zaneta, tik vieniem anksciau o kitiem veliau, vieni daugiau smaikstus o kiti maziau...
manau su patirtimi ateina ir smaikstuoliams ta rimtumo faze:)
super pasakyta
~
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?