Re: Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
smaikstus;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
smaikstus;D
na ar svarbu koks tas vaikinas? svarbu, kad su juo butu gera, butu apie ka pasneket. kartais tas smaikstumas tiesioj atsibosta, ir norisi rimtai apie ka nors pasneket
svarbiausia, kad su juo butu gera.... o visa kita nesvarbu... bet siaip labiau noretusi rimto!:)
nu as zinau kad neturiu sansu nes per rimtu laiko visos
Viskas tuti turet ribas, per rimtas nuobodu!
smaikstus
Tai kaip mes jum itiksim , jei jus pacios nezinot ko norit?
manau tuos du dalykus: smaikstuma ir rimtuma, galima kuo puikiausiai suderinti bet jei tektu rinkstis tarp kokio zanudos rimtuolio ir visisko plevesos smaikstuolio, tai palaukciau treciojo varianto ))
jo biski reikejo kitaip suformuluoti klausima )) "Smaikstus" "Per viduriuka" "Rimti"
rimtai smaikstus:) patys mieliausi
butu geriausia kuo labiau nepatikti - kad kuo maziau galva skaudetu .. o tai jai patinka tai vadinasi kazkas paims pasinaudos pakankins ir ismes
turi buti smaikstus kad suprastu bajerius ir pats juos kada panaudotu,bet tjp pat ir rimtas kad iskilus problemai moketu ja isspresti
Man tai patinka per viduriuka, nei kad smaikstus nei kad rimti
Man prie sirdies rimtesni.
man patinka smaikstus, kurie sugeba kai reikia ir pabuti rimtais:)
manau jei zmogus turi gera humoro jausma ir daznai juokauja tai nereiskia kad jis nera rimtas kai to reik. be to humoras padeda kartais istverti kai sunku bet tai nereiskia kad juokai tai viskas ka zmogus sugeba ir koks yra
as tai lb vertinu ir gerbiu rimta vyra su saikingu ir neizeidzianciu humoru
nei smaikstus, nei rimti . o tokie su kuriais butu gera bendrauti, tie kurie panasiai mastytu, tie, kuriais as zaveciausi labiau nei jie manimi, tie, kurie man primintu kazka brangaus...
smajkshtus ajshq
Tai kaip merginos? kokie: Smaikstus ar Rimti?
per viduriuka,:D gal del to ir nerandu kol kas savojo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kokie vyrai labiau patinka: Smaikstus ar Rimti?