Nebutina parašė:Pasistojo man klausimas, ka jus galite pasiulyti normaliems vyrams kurie apart sekso turi viska, ko jam reikia? Kodel jus manote, kad isvis apart sekso dar galite kazka pasiulyti mums, ko is jusu reiketu kaip sekso, kas jums tokiu briedu "ikale" i galvas?
1. Darbas yra, vadinasi pinigu is taves nereikia
2. Butas ar net namas yra, vadinasi stogas virs galvos yra, tavasis man nach. reikalingas
3. Hobis tam pakanka draugu jus nach. mums ten reikalingos, kad su savo durnais klausimais uzlesiotumete mums smegenis.
4. Seksas, tai vienintelis dalykas kurio mums is jusu reikia.
Todel ir lieka tik seksas, tai ko jus cia putojates ir dar kazko norite, ko pasiulyti nesugebate? Kam jus mums apart sekso reikalingos?
Kodel mes renkames i garazus ar kitus objektus be jusu, kad kuo toliau buti nuo jusu ir jusu durno elgesio visumoje?
Labai įdomus klausimas. Turbūt kiek moterų, tiek atsakymų. 1, 2, 3 ir 4 tikrai essential dalykai, bet negi jie pilnatvę suteikia? Liaudis, apšvieskit mane naivę. Kažkaip pas jus pirmose dvejose vietose tik materialūs dalykai. Negi šiais laikais vyrui nesvarbu jaustis įvertintu, gerbiamu, mylimu, negi nesinorėtų žinoti, jog yra žmogus, kuris tavimi visada tiki, kuriam tu esi number one nesvarbu, ar tu turi tą savo namą/mašiną/hobį, ar niekada nesinori jums, kaip vyrui, išgirsti iš savo moters "Tu gali", "Tau pavyks", "Aš tikiu tavimi"?
Gyvename tokioje konkurencingoje visuomenėje. Aišku, čia ne Amerika ir ne Anglija, kur ten darbe dėl geresnės algos ar aukštesnės pozicijos bet ką tau padarys, bet tikriausiai ir čia, Lietuvoje, kiekvienas jaučiame spaudimą būti geriausiais savo srityje, nuolat tobulėti, kažko siekti. Ir negi toje kelionėje judėti lengva, jei nėra žmogaus, apart, aišku, mamos/tėčio/artimųjų, kurie tikrai tavimi tiki be jokių ten užslėptų tikslų? Aš nekalbu apie visas tas šiknalaižes fyfas, kurios bet ką čiulbės, kad tik tu jas išlaikytum, o jos sau kaip princesės gyvens ir nieko nedarys apart į grožio salonus vaikščios. Aš kalbu apie tikrą gyvenimo partnerę, kuri norėtų augti kartu su tavimi. Kuriai tu būtum svarbus už tai, koks tu esi čia ir dabar, o ne kuo galėtum būti ar tapsi kada nors ateityje. Kuri tave vertins už tai, kas esi šiandien. Kuri stovės šalia tavęs no matter what, varge ir džiaugsme iki tol, kol entropija visatoje nustos didėti. Negi visa tai šiais laikais tapo vyrams nesvarbu? Negi namas, mašina, hobis gali duoti tą pilnatvę, tą pasitenkinimo jausmą?