Re: Ka gali pasiulyti moteris vyrui, apart sekso (30 - 30+)?
Valdas пишет:Jevgenijus пишет:Jei myli zmona, tai koks skirtumas pasimusti? O jei pati Willa Smitha uzmustu vienu smugiu? Kaip tada? Baigtusi visas heroizmas, kad zmona liktu nasle ir vaikai be tevo, nes nuo durnumo pats viska sumove.
Apskritai, tavo kazkoks poziuris i vyrus idomus, nes man atrodo net profiliu naudojasi joks ne Valdas, o kokia nors moteris nusivylusi vyrais.
O jei ir esi vyras, tai tada simpu simpas primityviai tikedamasis moteru pritarimu. Kaip sakoma - sredi bab odin prorab.Čia iš fantazijų srities apie užmušimą vienu smūgiu, nes turėtų pulti profesionalų kovotoją. Be to, tu nežinai kaip moka muštis Will Smith, todėl žiūrint su kuo muštųsi, tai gal jis iškirstų vienu smūgiu.
Kaip tik tu galvoji kaip simpas, kad reikia į rimtus įžeidimus reaguoti juokais, silpnai, taip pažeminant save ir savo vaikų motiną bei žmoną. Dėjo bankę kaip vyras kažkokiam tyčia įžeidžiančiai besišaipančiam suskiui, ir valio. Ir tai tik iš delno, nes Chris Rock elgėsi ne kaip vyras. Jam net tolesnis dalyvavimas oskarų ceremonijose buvo dzin, kad uždraus. Taip elgiasi normalūs vyrai, o ne myžniai, kurie sutinka su įžeidinėjimais.
Atkreipei dėmesį, kad Chris Rock net nesureagavo į tai atsakomai? Todėl, kad jis žinojo, jog užsidirbo tą smūgį.
Tu čia gal ir merga po vyro nuotrauka. Mano nuotrauka yra mano. Man jokio moterų pritarimo nereikia. Jos pritaria tam, kas normalu ir vyriška. Ginti žmoną ir vaikų motiną nuo to, kuris nusprendė juos įžeisti.Kadangi buvo smūgis, tai buvo rimtas pagrindas. Todėl ir rašiau, kad įžeidimų galėjo būti daugiau iš anksčiau, dėl to smūgis - už viską sudėjus.
Na viskas aisku su tavim. Kazkoks vaikisko mastymo ar is provincijos esi su siauru poziuriu i viska. As suprantu daug yra kas augo tik su mamomis, be tevu, nu bet cia jau ka rasai yra virsune.
As noreciau paziureti kaip tu tarkim tokioj valstybei kaip Nyderlandai duotum kam i galva uz tai, kad zmogus pajuokavo arba kazko paklause be polinkio izeisti. Baigtusi tau kalejimu arba deportacija ir tai dar gerai, kad tik taip. Kodel paminejau Nyderlandus kaip pavyzdi? Nes ten zmones ypac megsta sakyti ka galvoja atvirai. Ten yra normalu paklausti zmogu su virssvoriu kodel jis storas. Normalu pajuokauti ir is kitos rases zmoniu, o tie kitos rases protingi tuo, kad supranta kokia olandu kultura yra ir kad ju tiesmukiskumas nereiskia nepagarba ar izeidima.
Tu nesuvoki, kas čia įvyko, ir pilstai savo kaimiečio lygio pasakas apie mano provincialuma, kai visą gyvenimą gyvenu Kaune ir Vilniuje. Sysalai tiktai viska juokais laiko. Normalūs vyrai neleidžia įžeidinėti. Myžnių simpų visuomenės aukos. Nesuprantat, kas yra vyrai, ir mastot kaip mergos. Tokį patį myžnių padėjo į vietą Will Smith ir oskaruose. Kiek tu sau seksi pasakas, kad nebuvo polinkio įžeisti, kai buvo? Nieko nežinai, kiek tų įžeidimų buvo, ir skiedi savo fantazijas, kad supranti, jog taip negalima elgtis.