41

Re: Gėjai

grazaus savaitgalio visiems. as sode, jeigu ka big_smile kas ateis gaus svieziu ridikeliu ... dar ir svogunu laisku su grietine pridesiu :::426

42

Re: Gėjai

Fjord parašė:

100% Ieva. smile nera nieko pastovaus ir garantuojamo ir negalima visko, be isimties, gristi tik mokslu ir apskaiciavimais.

Ane?
Tai pamegink issokt is lektuvo be parasiuto. Nenoretumei tiesa? Idomu kodel, as gi maniau kad nera objektyvios tiesos ir viskas nuomones reikalas hmmm....

Esme tame, kad gejiskumas neturi jokios paklaidos. Cia nera kur klysti kad gejiskumas yra liga ar sutrikimas.

Gamtos svarbiausias tikslas yra genu pratesimas, nauja karta. Nera svarbesnio tikslo. Tik per tai vyksta evoliucija. Lytiskumas evoliucionavo tam kad pratesti genus. Gamtai nenaudinga evoliucionuoti pries dauginimasi. Tai yra nelogiska. Tai tas pats kas nusizudyti. Ir aplamai evoliucija ir anti-dauginimasis(tos pacios lyties partneryste) yra tiesiog paradoksas visiska kontradikcija. Cia kaip rekti garsiai kad garsas neegzistuoja. Evoliucijai dauginimasis yra toks svarbus kad ji laikyt gali vos ne uz sinonima.

Jei 50% populiacijos taptu gejais mes kaip rusys turetume per puse maziau sansu islikti.
Kodel vyro lytinis organas yra ilgas ir sustandeja? kodel moters lytinis organas yra skyle kuri dregsta?
Kazkaip neiseina pasidaryt isvadu, kad jie eina kartu?

Cia nera nuomones reikalo. Sorry bet sitais klausimais as tiesiog teisesnis esu. Net pati gamta nepritaria gejams, gamtoje gejus gyvunas mirsta neprateses genu, nedalyvauja evoliucijoje.

Klausimas cia ne ar gejai yra sutrike ligoniai, (cia ir taip faktas kad ligoniai ir kad tai sutrikimas), klausimas cia yra kaip mes turetume ziureti i tai, sakyti kad jie normalus ir cia viskas gerai, platink ligas, buk nesveikas, depresuok, zudykis, zudyk kitus gejus (gejus zudo daugiausia statistiskai kiti gejai).

ar mes vis del to norim padeti jiem, suteikti galimybe gydytis, susitvarkyti ir gyventi lygiaverti ir pilnaverti gyvenima?

As renkuosi antra. Tiesa pasakius, jei jau taip paziurejus, tai pagal mano poziuri as labiau siekiu gero ir labiau esu suinteresuotas i geju kaip psichiskai suzalotu zmoniu gyvenimo kokybe visuomeneje nei jus.

Tolerancija cia ne atsakymas. Ne veltui tolerancija parodijuoja kaip tiesiog buka uzsimerkima tiesai.

43

Re: Gėjai

Fjord parašė:

Best in The World siulyciau truputi atsipalaiduoti. ar ne per sunku buti visada teisiam ir viska pagristi straipsniais, moksliniais apskaiciavimais, teoremom, teotijom ir t.t (?) gyvenimas veikia kiek kitaip, pasaulis veikia kiek kitaip nei parasyta vadoveli ar brosiuroj. gal tau gera skaityti save protingiausiu, bet nepamirsk, kad yra ir pritingesniu, nes labai nusivilsi. sausi argumentai ir lieka tokiais, bet netgi jie yra nugincyjami.
kekvienam, zinoma, savo, bet man tokios diskusijos nelabai...
svarbu nesipykti del skirtingu nuomoniu ir neapsaukineti vieni kitu kvailiais, gejais ar dar kuo nors.


xD

Nu sorry, bet realiai viskas ka pasaket sioje vietoje tai "gyvenimas veikia kiek kitaip". Kas kitaip? kodel kitaip? kaip butent? kur pagristumas? Labai abstraktu.

Is to ka pasakete supratau tik tai kad, "nu jo tu teisus ir visa kita, bet mes vis tiek galvosim kitaip nu nes mes negalim priimti tos tiesos, ji mum nepatinka, todel toliau tikesim i nykstus ir fejas".

Matai as zinau kad yra uz mane protingesniu. Bet as ir neisivaizduoju jog esu protingiausias.
As tiesiog kalbu ta tema kuria esu apsiskaites su zmonemis kurie nera apsiskaite sia tema.

Mano poziuris yra gristas argumentais, kitu forume dalyvaujanciu poziuris cia yra gristas postmodernistine hedonistine filosofija kuri yra dabar mainstreamine ir nepagrista.

As matau kas vyksta ir puikiai viska suprantu.

"toleruok gejus nu nes.. nes... mm.. nu nes toleruok ir nes tada patiksi visiem...."

44

Re: Gėjai

Ir butent tame ir yra problema, butent todel visi tie gejai ir reiskiasi.

Todel kad jeigu tu nori kad tave suprastu ir su tavim skaitytusi tu turi parodyti logini nuosekluma ir argumentuoti savo zodzius o ne jais tusciai svaidytis.

Bet tam reikia igudziu, o zmones nori tiesiog buti suprasti ir priimti net jei jie neturi savo nuomones, net jei ta nuomone kuria jie turi yra nuplagijuota is ziniasklaidos ir kitu zmoniu, kurie lygiai taip pat neapsisviete.

Visi nori gyventi kas kaip nori. Visi nori neimanomo - buti domino detale kuri nugriuvusi nepaliestu kito domino. Taip nebuna.

Is esmes negerbiu zmoniu kurie gyvena be aukstesniu pareigu ir isitikinimu. Kurie ziuri tik savo gyvenimo ir "svarbu man gerai". Tokie zmones patys ligoniskiausi ir kvailiausi buna ir ant popieriaus ir praktikoje.

45

Re: Gėjai

Viskas, kas teigiama ir niekam nekenkia, gerina pasaulį. Konkrečiai apie gėjus mano tokia pat nuomone kaip apie bet kokią kitą mažumą. Visokių yra ir mažumų, visokių yra ir daugumos gretose. Aš aplamai tik už gėrį, nesvarbu kur jis yra. Naikinti tai, kas gera, bet neatitinka standartų, kurie susiformavo savaime yra neetiška. Kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, norus ir įsitikinimus. Aš nekartosiu Ievos komentaro. Mano nuomone tokia pat. Tu gali jų nekęsti, saugoti save ir savo vaikus nuo jų, bet uždrausti jau nebesigaus, nes per toli nueita ta kryptimi . Arba ignoruosi, arba švaistysi savo energiją kovodamas prieš. Tik ar kas pasikeis...

46

Re: Gėjai

Fjord parašė:

Viskas, kas teigiama ir niekam nekenkia, gerina pasaulį. Konkrečiai apie gėjus mano tokia pat nuomone kaip apie bet kokią kitą mažumą. Visokių yra ir mažumų, visokių yra ir daugumos gretose. Aš aplamai tik už gėrį, nesvarbu kur jis yra. Naikinti tai, kas gera, bet neatitinka standartų, kurie susiformavo savaime yra neetiška. Kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, norus ir įsitikinimus. Aš nekartosiu Ievos komentaro. Mano nuomone tokia pat. Tu gali jų nekęsti, saugoti save ir savo vaikus nuo jų, bet uždrausti jau nebesigaus, nes per toli nueita ta kryptimi . Arba ignoruosi, arba švaistysi savo energiją kovodamas prieš. Tik ar kas pasikeis...



O vat cia ir esat neteisi.
Ir labai gaila kad tiek visko prirasiau ir vis tiek nebuvo suprasta kodel.

Sakai kas gera? Bet juk zinote, kad geris ir blogis yra relatvyus? Kitaip tariant nera gerio ir blogio.
Nera globalaus moralinio gerio ir blogio. Tai kas buvo blogai pries 100 metu dabar yra gerai tai kas buvo gerai pries 100 metu dabar yra blogai. Tai subjektyvu.

Taciau objektyvumas islieka per amzius. Nes tai vienintelis dalykas nepaliestas zmogaus nuomones.
"Visi turi teise i nuomone ar isitikinimus". jus juk suvokiat, kad siame teiginyje yra tiek loginiu klaidu kad nesugebeciau per nakti visu isvardinti?

Jei visi turi teise ir nuomone, tada zudikai ir manijakai ir psichopatai ir hitleris turi teise i nuomone ir isitkinimus.
O kaip del geju kurie ne teisiu nori o gydytis bet per zmones kaip jus kurie nori juos toleruoti jie neturi kur kreiptis pagalbos? Tai pala, kur cia geris?
Atleiskit, bet jusu nuomone eina tuo keliu, kad jei vaikas nori saldainio nepavalges pietu tai ir duokim jam ir islepinkim ji. Jus neturite to loginio mastymo, kur geriau neduosiu saldainio vaikui, tegu jis verkia, paverks nustos, bet pavalgyti pirma sveikai reikia, o saldumynai po to. Jus iskart neapmascius uz ir pries sokat ant populiariosios nuomones. Todel ir klystate.

Gaila kad neskaitote daugiau pavirsutinisko mainstreamo.
Karl Popper, mokslo filosofas yra pasakes, toleruoti reikia viska isskyrus netolerancija, nes jeigu toleruosi netolerancija tada tu mirsi. Vienas is pavyzdziu buvo fasisne vokietija, jeigu tu toleruosi toki poziuri tu turi leisti jam klesteti net jei toks poziuris eina pries tave. Tokiu budu tu pats mirsi. Sis filosofinis paradoksas buvo pavadintas "Popperio tolerancijos paradoksu".

Kitas filosofas John Rawls savo veikale "Teisingumo teorija" kritikavo Popperio paradoksa ir teige, kad visuomene privalo toleruoti netolerantiskus, kitaip tokia visuomene butu netolerantiska (kas yra logiska) ir tokia visuomene butu neteisinga bei veidmaine.

Man labai isties liudna ir gaila, kad per zmoniu neissilavinima ir "ejima uz geri"(kas yra neissilavinimo kupinas naivumas) einam degradacijos keliu.

Bet kaip minejau, cia moteru bruozas...
Vyrai mato logiskai, moterys per emociju prizme. Tada viska ir susika moterys...

47

Re: Gėjai

Išvada : Moterys nereikalingos...Tešvilpaus gatvėm, miškais, kloniais ir kalnais vėjai...Pagaliau Žemė išsivaduos nuo Žmonijos. :::b51

48

Re: Gėjai

Žinai vaike, gal tu kalbėk su savimi, nes pats save geriausiai supranti. Tu išvartai viską kaip tau geriau tinka. Man primeni pirmoką nenustygstantį vietoje, kuris gerai išmoko pamoka ir nori būti paklaustas. Mokslų baigimas nereiškia  išminties. Keista tik, kad toks išsilavinęs ir diskutuoji tokia tema. Keista, kad būtent čia ieškai savo ego patvirtinimo. Persunku kitoje arenoje kautis, kur priešininkai stiprūs? Atsiprašau, bet aš neketinu daugiau kažko įrodinėti ir aiškinti, kas ir taip akivaizdu. Gali ir toliau apsaukineti visus neišsilavinusiais, kvailais... Tik nepamiršk, kad tau dar labai trūksta patirčių ir ne viskas yra parašyta knygutėse kaip elgtis vienu ar kitu atveju. Reiks pačiam nerti į šaltą vandenį, kad sužinotum. Aš už mandagią diskusiją.

49 (redagavo Ieva 2021-05-28 16:04)

Re: Gėjai

Taip, Fjord. Kraštutiniu atveju griebiamasi seksizmo. Mes nesigriebėm šio pigaus argumento, nes moterys irgi gali kažką prikaišiot vyrams, bet tai ne mano stilius.Visi turi ribas, taippat ir oponentas. Man patiko idėja apie toleranciją netolerancijai. Mes, manau, nenusižengėm diskusijų etikai ir toleravom netoleranciją  mūsų pažiūrų atžvilgiu nesileisdamos perdaug į asmeniškumus.

50

Re: Gėjai

Oi gerai sujudinau skruzdėlyną smile Taip ir norėjau. Gaila tik, kad nuomonės reiškėjų buvo per mažai smile

51

Re: Gėjai

Ieva parašė:

Taip, Fjord. Kraštutiniu atveju griebiamasi seksizmo. Mes nesigriebėm šio pigaus argumento, nes moterys irgi gali kažką prikaišiot vyrams, bet tai ne mano stilius.Visi turi ribas, taippat ir oponentas. Man patiko idėja apie toleranciją netolerancijai. Mes, manau, nenusižengėm diskusijų etikai ir toleravom netoleranciją  mūsų pažiūrų atžvilgiu nesileisdamos perdaug į asmeniškumus.

Ir aš taip manau. Bet lai pasididžiuoja, neva suvartęs ieškoko bobutes ☺️

52

Re: Gėjai

Ɲ♫ɡƖis parašė:

Oi gerai sujudinau skruzdėlyną smile Taip ir norėjau. Gaila tik, kad nuomonės reiškėjų buvo per mažai smile

Na, kad ir tamstelė pasisakė ne per daugiausiai.

53

Re: Gėjai

Fjord parašė:

Žinai vaike, gal tu kalbėk su savimi, nes pats save geriausiai supranti. Tu išvartai viską kaip tau geriau tinka. Man primeni pirmoką nenustygstantį vietoje, kuris gerai išmoko pamoka ir nori būti paklaustas. Mokslų baigimas nereiškia  išminties. Keista tik, kad toks išsilavinęs ir diskutuoji tokia tema. Keista, kad būtent čia ieškai savo ego patvirtinimo. Persunku kitoje arenoje kautis, kur priešininkai stiprūs? Atsiprašau, bet aš neketinu daugiau kažko įrodinėti ir aiškinti, kas ir taip akivaizdu. Gali ir toliau apsaukineti visus neišsilavinusiais, kvailais... Tik nepamiršk, kad tau dar labai trūksta patirčių ir ne viskas yra parašyta knygutėse kaip elgtis vienu ar kitu atveju. Reiks pačiam nerti į šaltą vandenį, kad sužinotum. Aš už mandagią diskusiją.


Nu atsiprasau, kad daugiau apsisvietes esu ir geriau vadovaujuosi logika nei jus. Ego jokio patvirtinimo as neieskau. Kitoje arenoje kautis kur priesininkai stiprus nesunku, tiesiog visi kurie stiprus netoleruoja geju ir negalvoja kad tolerancija pacifizmas ir buka empatija priveda prie teigiamu sprendimu pasaulyje. Nes tai yra buka.

Patirciu man truksta, jo bet tiesa ta, kad man dar 26 ir daugeliu atveju turiu daugiau patirciu pvz moksle ir filosofijoje nei tu. Tau geda daugiau turetu buti nei man.

Ir ne prie ko cia knygutes isviso. Logini mastyma turi ar ne? 1+1= kiek? Cia kaip tik tu pagal knygute vadovaujiesi nes tik ant komunistine lygiu teisiu ir tolerancijos ideja tik ant popieriaus skamba gerai ir nei velnio neveikia praktikoj. 1+1 = 2 ir nesvarbu kokia tavo ar kieno nors kito nuomone paimsi akmeni pridesi prie kito turesi 2 akmenius ir ne 3 ir ne 4 ir ne 10 o 1 ir viskas. Yra kotas, yra skyle, is lempos atsirado? ne. Kiekvienam darbui yra sutvertas irankis atlikti. Gali teoriskai iskasti griovi pasitelkes tik grebli, bet tokioj situacijoj tiesiog liksi durnas ir viskas.

54

Re: Gėjai

Ieva parašė:

Taip, Fjord. Kraštutiniu atveju griebiamasi seksizmo. Mes nesigriebėm šio pigaus argumento, nes moterys irgi gali kažką prikaišiot vyrams, bet tai ne mano stilius.Visi turi ribas, taippat ir oponentas. Man patiko idėja apie toleranciją netolerancijai. Mes, manau, nenusižengėm diskusijų etikai ir toleravom netoleranciją  mūsų pažiūrų atžvilgiu nesileisdamos perdaug į asmeniškumus.

"Seksizmo" komuniste... vyrai ir moterys turi objektyvius skirtumus. Moterys on average yra empatiskesnes uz vyrus ir cia 0%seksizmo 100%faktai. As nekaltas, kad tu budama 40-50 metu nebaigus 5 klases...

55 (redagavo Best in The World 2021-05-28 16:35)

Re: Gėjai

Ir isvis kas per argumentas "ne viskas gyvenime kaip knygose" "as uz geri" "seksizmas nes moterys empatiskesnes" xD


Negali argumentuotai ir moksliskai nugaleti tai sirsta xD

Jei jau tokius grynai ant nuomones pastatytus argumentus teturite ir sirstate kai jie buna paneigti tai geriau gal tiesiog patylekite. Nuomone tureti nera blogai, bet blogai kai zmogus kesinasi i savo nuomones teisinguma. Todel kad nuomone yra kazkas ko tu nezinai o tik numanai.

Faktai ir patikrinami dalykai jau nuo tavo nuomones nepriklauso, pridejes 1+1 visada gausi 2
Tiek teorijoj tiek praktikoje.

Jus norit "draugiskos diskusijos" tik tol, kol kazkas priima jusu poziuri i lygiaverti, bet faktas tas kad jusu poziuris objektyviai neteisingas nes labai siauras. Jum tokia saldi ta "tolerancijos ir lygybes ir gerio ir meiles ideja" kuri yra neimanoma, utopine, ir viskas su ja blogai, kad jus paleidziat praktiskuma, jus paleidziat realybe, jus praleidziat esme.

Negaliu as jusu nuomones rimtai laikyt kai man toki average crap sakot. Arba konkreciai sakot ir argumentuojat arba nesakykit nieko isvis ir ner cia ko pykt.

56

Re: Gėjai

Mane bandė armijoje išdulkint čečėnsai, apsigyniau big_smile Kraujų buvo, bet tik ant veidų. Nekaltybę išsaugojau smile Prieš kalbėdami apie tolerancijas papasakokite, kiek susidūrėte su prievarta, ir kiek pavyko nuo jos apsisaugoti smile

57 (redagavo Fjord 2021-05-28 17:34)

Re: Gėjai

Ɲ♫ɡƖis parašė:

Mane bandė armijoje išdulkint čečėnsai, apsigyniau big_smile Kraujų buvo, bet tik ant veidų. Nekaltybę išsaugojau smile Prieš kalbėdami apie tolerancijas papasakokite, kiek susidūrėte su prievarta, ir kiek pavyko nuo jos apsisaugoti smile

Puiku, kad apsigynei. O ką daryti silpnesniems. Bet kokią prievartą laikau didziausiu nusikaltimu. Armijoje tai gal tik dominavimo apraiška, bet vistiek luošinamas žmogus morališkai. Tam negali būti jokių tolerancijų. Ar tu manai, kad jie gėjai buvo? Gėjai ar ne, armijos dominantai ar dar koks velnias... Prievarta negali būti toleruojama. Jeigu lygini tai su gėjų tolerancija, tai nevisai korekt.

58

Re: Gėjai

Juokiuosi xD. "mane bande isdulkinti cecenai" xDD
tai bent ivykis.

As tai tiesiog kaip chuck norris tik pries gejus.

Kobra igele chuchui norrisui, tai kobra mire po keliu dienu.

Tas pats ir man buvo. Gejus paspaude man ranka (as nezinojau tuo metu kad jis gejus)
tai po keliu metu mire xD

59 (redagavo Fjord 2021-05-28 23:57)

Re: Gėjai

Best, ir kodėl aš turiu pagrįsti savo nuomonę ir ją argumentuoti? Aš išsakiau ją, o jei ji tau nepatinka, praeik. Aš neprivalau tau nieko įrodyti. Man jau senei nusibodo tokiems visažiniams snarglį valyt. Galvoji, čia mums kažką naujo pasakei apie gėjus... Tu dar į pampersus darei, kai męs visa tai žinojom. Manai, nemokam naudotis naršykle kaip tu ir rašyt ilgų pamokslų. Kam čia to reikia. Kam čia įdomu kas kiek aukštųjų baigę. Čia aš ateinu atsipalaiduoti, pasidalinti patirtimi ir paskaityti kitų minčių ir nuomonių. Tu toks užsibarikadavęs išankstine nuostata, jog tavo nuomonė teisingiausia, kad jokie argumentai iki tavęs nedaplaukia. Taip įsėdęs , kad ir pagarbą vyresniam pamiršai ir savigarbą. Pasėdėk tiek valandų skaitykloje, pabėgiok tiek po bibliotekas, praeik mano gyvenimo keliu, tada ir pasikalbėti galėsim. O dabar... Nėra man poreikio su vaikščiojančiu paragrafu ginčytis. Ilgainiui neliks tau su kuo kalbėtis, jei ir toliau taip bendrausi. Dar papurtys tave gerokai gyvenimas, nelinkiu, bet šią tendenciją tu pats auginiesi.

60

Re: Gėjai

vienas sveikinasi pasirodo su gejais,kita nei is sio nei isto kazkas jau bande pratraukt armijoj......50% nutylima.