Re: Gyvenimas be sexo
Vardas parašė:man 23m isvis neturejas merginos jokiu santykiu.
Jei neturi dideliu reikalavimu moteriai tada tau ant tiek dar moteru nusimato kad dieve padek
neieskau tobulos bet niekas i mane neziuri tai abejoju.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Gyvenimas be sexo
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vardas parašė:man 23m isvis neturejas merginos jokiu santykiu.
Jei neturi dideliu reikalavimu moteriai tada tau ant tiek dar moteru nusimato kad dieve padek
Best in The World parašė:Vardas parašė:man 23m isvis neturejas merginos jokiu santykiu.
Juk ruošiatės būti vyru, tad argi svarbu, kas į jus žiūri. Vyras pats žiūri ir siekia to, kas jam patinka, ir jam smagu patekti į bokštą su miegančiąja gražuole, ar nugalėti slibiną dėl karalaitės ar Marjos Auksarankės. Tas, kur sėdi rankas sudėjęs ir laukia, mano manymu, dar gali tapti vyru, bet gali ir tokiu nebūti.
Vardas parašė:Best in The World parašė:Jei neturi dideliu reikalavimu moteriai tada tau ant tiek dar moteru nusimato kad dieve padek
Juk ruošiatės būti vyru, tad argi svarbu, kas į jus žiūri. Vyras pats žiūri ir siekia to, kas jam patinka, ir jam smagu patekti į bokštą su miegančiąja gražuole, ar nugalėti slibiną dėl karalaitės ar Marjos Auksarankės. Tas, kur sėdi rankas sudėjęs ir laukia, mano manymu, dar gali tapti vyru, bet gali ir tokiu nebūti.
ne visiems lemta todel yra vaikinu tokiu kaip as 23m kurie nera tureja merginos santykiu.
Ką reiškia "lemta". Absoliuti nesąmonė. Jūs turit kompleksą ir tik psichologas jus " išvaduos".
Ką reiškia "lemta". Absoliuti nesąmonė. Jūs turit kompleksą ir tik psichologas jus " išvaduos".
samone jeigu tokio amziaus neturejas vaikinas merginos.
Kad neturėjęs, tai faktas, bet paistalai apie lemtį, kaimo bobelės mąstymo lygmuo. Nebūkit primityvas.
Kad neturėjęs, tai faktas, bet paistalai apie lemtį, kaimo bobelės mąstymo lygmuo. Nebūkit primityvas.
kad deja taip yra nelemta
Neturiu daugiau ką pridėt. Rasit tokią kaip ir jūs.
Neturiu daugiau ką pridėt. Rasit tokią kaip ir jūs.
tokiu nera nebe tie laikai.
Jūsų mąstymas - supeliję viduramžiai. Ieškokit bet kokios, kad tik išvaduotų jus iš jūsų susikurto supuvusio narvo.
Jūsų mąstymas - supeliję viduramžiai. Ieškokit bet kokios, kad tik išvaduotų jus iš jūsų susikurto supuvusio narvo.
kaip ir sakiau nei viena i mane neziuri nes nesu grazus.
Vardas, tai ka dabar darysi? Plastine operacija, ar uzimsi aukos pozicija, kad is gailescio duotu?
Vyro ne grožis svarbu, o charakteris, valia, kad galėtų prisiimt atsakomybę už moterį ir vaikus. Jūs ištižęs dejoklis, pasiduodantis be mūšio. Lb.nevyriškas. Pabaisa pakabino Gražuolę.
P.S. Liurbius paprastai prikabina dominuojančios moterys ir tada jie turi ką kaltint...Raganą žmoną, likimą, mėnulio fazę, kad tik paverkt butelį apsikabinus.
Vardas, tai ka dabar darysi? Plastine operacija, ar uzimsi aukos pozicija, kad is gailescio duotu?
nieko nepdarysi negrazaus snukio nepakeisi nepasirinksi kito..
Elle parašė:Vardas, tai ka dabar darysi? Plastine operacija, ar uzimsi aukos pozicija, kad is gailescio duotu?
nieko nepdarysi negrazaus snukio nepakeisi nepasirinksi kito..
Šitam žmogui reikia psichologo pagalbos.
Senas pažįstamas... Vėl ašaroja. Ieškok vyro, bus paprasčiau.
Senas pažįstamas... Vėl ašaroja. Ieškok vyro, bus paprasčiau.
Gal tikrai savęs neįsisąmoninęs gėjus...
Vardas, nu i nafik... tai kaip dabar gyvensi?
Vardas, nu i nafik... tai kaip dabar gyvensi?
teks gyventi nekaltas visa gyvenima nes niekas i mane neziuri...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Gyvenimas be sexo