21

Re: Mylimas zmogus

mano tai tokia

viena penktadienio vakara isisruosiau su draugais i kaimo sokius. ir as pamaciau tokia sviese pamele ji stovejo atsukus i mane nugara. bet as nekreipiau demesio pas kiau ji atsisuko ir musu zvigsniai susitiko ir as net sustingau nesupratau kas pasidare negaulejiau net pajudeti nieko istarti tik jauciau kaip mano sirdi plaka vis greiciau ji mane taip trauke kad net isdrysau pakviesti sokti. mes sokom ir galvojom kad si akimirka nesibaiktu jauteles kaip 9 danguj. po savaites musi pazinties mes pradejo draugauti ir isdraugavom metus. paskiau isiskyrem nes mum buvo sunkus metas kazkodel. ruksejo menesi mes susitkom ir as jai paziurejau jai i akis ir pajuacia ta keista jausma kaip ir ta pirma karta sokiose tiesiog sustingau. ir mes vel esame kartu kaip sakma pirma meile nerudyja. smile))

22

mes buvom issikyre beveik puse metu

23

dar neradau big_smile

24

o buvo taip:
mano sesuo papludimy susipazino su vienu vaikinu, ilgai pabendrave apsimaine komtaktais:) ji man minejo kas susipazino, bet nekreipiau didelio demesio, katik buvau issiskyrusi ir uzvirtusi darbuose. kita diena su seserim pareidinejom is po darbu namo ir stai pristoja man nepazystamas, siulosi parvesti namo, tai tas pats vyrukas, sesuo supazindina, bet ir vel nekreipiu demesio,nuveze mudvi ir pavaisino ledais, jiedu kalbejosi, as nesikisau, savaitgali sesuo man sako gal nueiman pasokti, sutikau, ir ji dar minejo kad ateis jis, na nes siame mieste pazystamu neturi o pasokti butu faina, nes jis uz dienos isvyksta.tai va buvo smagu mums trims, sesuo usimuilino ir likom dviese.Jis buvo kitoks nei kiti, bendravo nuosirdziai, ramiai, jautesi is jo vidine ramybe ir siluma. Vesdamas is po sokiu,as sedejau gale ir per veidrodeli maciau jo akis, namo pasiule ryt per pietus susitikti ir papietauti, sutikau, nes pasitikejau...mes nepietavom..o ziurejom vienas i kita , tada supratau kad jis tas vienintelis, jis isvyko o po men as pas ji atskridau ir esame laimingi:))

25

Tomas, 26 parašė:

Perejus nemazai kitu..:D Nes nemanau kad taip jau is pirmo karto galima rasti ta vienintele..Tik pamates is arti ne viena, gali suprasti kokios tau tos vieninteles reikia..:D

gera mintis:D
o siaip manau - druzba nachenaetsa  s butylki..:) tada drasos daugiau:) o vietos nenuspesi, bet galiu garantuoti - kai nelauksi ir neieskosi, pati pasibels i tavo sirdi..;)

26

na susipazinom vienoje interneto svetaineje,jis pirmas man parase..pora savaiciu bendravomeinternetu poto prase meno tel...po keliu dienu susitikome...nair prasidejo smile dabar jau metukai kaip esam kartu :*

27

paprasciausias atsitiktinumas,seniai pazinojau,bet nieko nejauciau jam.. veliau ne pati nzn kaip,bet susiejom ir db dar tebesam big_smile

28

Cia amzius nera svarbus tik kita vertus suvokimas buna kitoks...

29

as su savo vaikinu susipazinau mer mirc...susitarem susitikti kita diena prie tvenkinio...bet as ten neatejau nes buvau visaj uzmirsusi...kaj grizau namo prisedau prie pc jis man vel parase...ir paklause kodel neatejau...paaiskinus kajp buvo...susitarem vel susitikti...si karta prie mokyklos...ta diena kaj susitikom pabuvo gal kokiu 20min.nes man reikejo namo...poto laiko mes vis susitikinedavome..nors as ir jis tuo metu turejo po antraja puse...kazkur metus laiko bendravom kajp draugaj...per ta laika as issikiriau su vaikinu jis su mergina...ir viena diena kaj mes vaiksiojome prie musu pribego lb didelis suo...aisq as lb issigandau o jis mane uzstojo...taj man lb patiko...nes kitas manau butu pats pasislepes uz manes...ta diena jis man pasiule draugauti...zinoma as sutikau...ir mes db kartu metus ir 3menesiu smile

30

surasti savo antra puse visiems skirtingai pasiseka wink vieni aksciau kiti veliau wink reik tik nepraziopsot wink atrodo ji visai salia bet tu ne nepastebi wink

31

geda prisipazinti bet nepamenu kaip mes susipazinom:::818tiesiog atrodo kad ji pazystu visa amzinybe, netgi ne karta susede galvojome kada mes susipazinome ir ne vienas tiksliai negalejome pasakyt. zinau kad as ji seniai pazinojau per drauge, kazkaip jo nr atsirado pas mane , pakui sokiuose pasokom kaip nepazystami, gale sokiu issiaiskinome kad turim viens kito nr:::807 kartais susirasydavom sms, viena karta netiketai susitikom ir nuo tos dienos jau metai kaip matomes kasdien:::712

32

gal keistai skambes jums ,kad savo vienintele meile sutikau draugu rate.pirmai darugavau nemoku paaiskinti kaip taip ivyko.bet zianu,kad vienam zmogui liksiu dekinga savo buvusiam,kad jis suvede su savo pusbroliu.o siuo metu esu susizadejusi taigi kvepia westuwemis....

33

wisi yra yeisus.kiek zinuciu tiek nuomoniu.

34

noriu sawo draugei surast draugu sweety_red-@one.lt   arba tel+353851338549.rasykit tai i airija.

35

nezinau ar radau ta tikraja meile, bet tikiuosi kad radau, nes nenoriu prarasti, bet gyvenimas iskrecia tokiu pokstu kad net gali susipainiot visai... smile

36

apie 90% cia rasiusiu kad susirado savo "tikraja" meile dar tures ju tiek ir tiek. Zinoma yra retu atveju kai draugauja nuo 15 metu ir gyvena kartu iki senatves. Taciau daugelis susiranda antra puse 23-28 metu. Kai kurie netgi veliau. Nematau prasmes kazkur skubeti. Pirma univeras, karjera, o paskui visa kita.

37

o mano meiles istorija idomi,bet labai daug pasakot reiketu. Esme tame kad kaip ir dauguma cia rasiusiu pazinojau pakankamai senai,nes jis mano pusbrolio klasiokas ir geras draugas smile  is pradziu brolis neleisdavo bednraut su jo draugais nes jie tipo vyresni buvo ir t,t smile zodziu saugojo mane broliukas smile bet va pradejom bendrauti irgi per mirca big_smile tada prasidejo kvietimai i pasimatymus,nors jis beja turejo antra puse.. paskui visokie pasijimti is darbo manes atvaziuodavo smile tada issiskyre su panele. ir dar ilgai vargsa kankinau smile kazkaip is pradziu kai pradejom daugiau bendraut tapome tikrai gerais draugais,todel nenorejau prarasti jo kaip draugo.. ir kitomis akytemis ziurejau i ji.. o jis draugaut norejo smile Diena is dienos kartu leisdavom,jei as dirbu tai po darbo,jei jis dirba tai po jo darbo,jei abiems laisva tai nuo ryto jau kartu smile net ir tada kai panele turejo,po jos pas mane vistiek atlekdavo. Aisku as priekaistavau jam pastovei kad turi panele o "kabini" mane. ir is tikruju as is sono maciau kad jiems nesiseka,nes kazkaip ilgai su panele neuzsibudavo. na va,ir mes jau daugiau nei metai laiko kartu smile laimingi ir vis dar isimyleja :::746 aj ir jau daugiau nei pusmety gyvenam kartu smile

38

tai lemtis..net stoteleje gali susipazint..

39

as kolkas neradau,o kandidaciu tikrai yra smile
skubeti nematau prasmes.

40

manau,viskas ateina savu laiku.