1 (redagavo Virš Putino 2022-03-09 18:16)

Tema: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Pradėkime nuo to, kad reikia suprasti, pagal ką mūsų smegenys, milijonus metų žino, koks yra mūsų amžius. Aš manau, kad jos savo amžių matuoja pagal lytinių plaukų ilgį, nes pastebėjau, kad kai nusiskusdavau plikai, galvodavau ir elgdavausi kaip paauglys, o kai paauga ilgesni, kaip vyresnis, ir kuo ilgesni, tuo kaip labiau vyresnis. Tai sutampa su tuo, kad su amžiumi, jie ilgėja. Be abejo, ir galvos, pažastų bei veido plaukai vyrų atveju, taip pat ilgėja su amžiumi, bet kadangi juos trumpiname ar skutame dėl higienos, patogumo ir dėl geriausio sutarimo su kitais vyrais, barzdos atveju, jei smegenys matuoja savo amžių ir pagal juos, amžiaus elgesio reguliavimą galima palaikyti apatiniais plaukais, moterų atveju, bent virš lytinių lūpų, jei norima, kad jos būtų plikos taip pat dėl higienos. Gal kiek per atvirai parašiau, bet įsijungė ginekologo genas.

Pagal JAV atliktą apklausą:

'A recent study that surveyed a diverse group of women found that more than 80 percent of gals groom their pubes regularly. About 5 percent of ladies groom daily, but a monthly regimen is more common. About 75 percent of women stick to removing hair from the front and the bikini line. More than 60 percent of babes have gone completely bare.

Men are grooming too, with about 50 percent reporting regular manscaping, according to a recent study. Of those who groom, nearly 90 percent take away hair that’s front and center, and more than half remove hair from the scrotum and shaft as well'.

https://www.healthline.com/health/healt … -grooming-

Kokio ilgio palaikote savo apatinius plaukus ir ar pastebėjote savo elgesio skirtumą, esant skirtingo ilgio tiems plaukams?

2

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Čia tu rimtai?

3

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Taip.

4

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Virš Putino parašė:

Taip.

Tai gerai, o tai, paskaičius pasisakymus kitose temose, jau galvojau, kad tave kažkas su kažkuo sukeitė.

5 (redagavo Virš Putino 2022-03-09 20:15)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Kuriuos pasisakymus?

6

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

bet reiktu pasvarstyt ar elgesys pakinta delto nes pakinta plauku ilgis ar plauku ilgis pakinta todel nes pakinta elgesys big_smile

7

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Teisingai. Pasikeičia elgesys, nuo kurio pasikeičia plaukų ilgis, nuo kurio pasikeičia elgesys. Ar kaip?

Galvoju, kada aš supratau, jog tie plaukai smegenims reiškia jų amžių ir kad jos elgiasi atitinkamai pagal tai. Man atrodo, kad tai supratau, ėmęs gerti kavą, kurios prieš tai ilgai negėriau. Ieškojau, ką reikia fiziologiškai pakeisti, kad smegenys nustotų mylėtis dėl malonumo ir masturbuotis, nes joks galvojimas ir pastangos neveikė, todėl nusprendžiau pabandyti tai, nes prisiminiau, kad labiausiai mylėtis ir masturbuotis norėdavosi iškart nuskutus tuos visus plaukus plikai. Po maždaug dviejų mėnesių plaukų augimo, smegenys nustojo tai daryti.

8

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Tai sakau norejai myletis tai nusiskutai kiausus. Kai nenorejai nesiskutai big_smile

9 (redagavo Virš Putino 2022-03-09 23:09)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Tai čia viena dalis. Kita dalis - kaip pasikeičia elgesys, jiems augant, ir pasikeičia labai. Aš neėmiau pirma elgtis kitaip, bendrauti kitaip, galvoti kitaip, labiau suaugusiai, ir dėl to nustojau skustis. Tuo metu elgiausi taip pat vaikiškai, ir tik po to, elgesys pasikeitė.

Nemanau, kad skusdavausi, nes norėjau mylėtis. Manau, kad negeriant kavos, smegenys veikė pakankamai kvailai, kad to nesuprasčiau, nes ėmus gerti, supratau ir pakeičiau. Mylėtis ir dabar noriu, bet su tais plaukais, bazinės smegenys to nedaro, todėl lengva tai valdyti, nes galima rinktis. Kitaip sakant, radau veiksnį, kuris paveikia bazines smegenis reikiamu būdu, kad netrukdytų man nesimylėti ir nesimasturbuoti, jų nuolat įjungiamu poreikiu, kurio neišeidavo valdyti, kaip galiausiai neišeina valdyti poreikio eiti į tualetą, todėl reikėjo rasti būdą, kad smegenys to veiksmo atlikimo neįjungtų. Mano atveju, toks būdas veikia.

10 (redagavo Frenkas 2022-03-09 23:08)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Tai todel ir nesiskutai kiausu nes pasikeitė elgesys nes anksčiau skusdavai, tai kas pasikeitė tavo gyvenime kad pradėjai neskust?

11 (redagavo Virš Putino 2022-03-09 23:22)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Taip. Pradėjau gerti kavą, kurios negėriau daug metų. Norėjau susidėlioti mitybą taip, kad ji būtų sveika ir protinga. Ir dabar prisimenu, kad kai anksčiau gerdavau kavą, irgi nesiskusdavau, ir mergos negalėdavo su manim pasimylėti dėl pasimylėjimo, net labai norėdamos, o vietoj to, prasibučiuodavom ir prasigraibydavom nors ir visą naktį. Tada ir nesimasturbuodavau. Pačios kavos gėrimo neužteko. Iš pradžių, skutantis ir su kava, bei kol neužaugo iki maždaug dviejų mėnesių ilgio, vistiek tai dariau. O tada staiga nustojo. Daugiau nieko nepakeičiau.

12 (redagavo Virš Putino 2022-03-09 23:34)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

O smegenys toliau galvoja, kaip būtų gerai nusiskusti. Bet aš to nedarau, nes žinau, kas bus. Nes nesiskutimą galiu valdyti. Smegenys neįjungia neįveikiamo poreikio nusiskusti, tik gamina mintis apie tai. O nesimylėjimo ir nesimasturbavimo, kai įjungia tuos poreikius - galiausiai suvaldyti negaliu. Todėl tai lengviausias būdas pasiekti tokį rezultatą.

13

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Realiai aš irgi nesiskutu bet kavos negeriu, poreikis nusiskust tik tada kai kiausai prakaituot pradeda del plauku pertekliaus big_smile

14 (redagavo Virš Putino 2022-03-10 00:07)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Tai va. Dėl to ir atrodo, kad būtų gerai nusiskusti, bei kad be jų, reikia mažiau muilo, mažiau prausimo. smile Bet gal tu ir teisus. Gal tada ėmiau skustis, kad imčiau mylėtis dažnai, o dabar nebenoriu mylėtis dažnai, dėl vyresnio amžiaus. Gerai. Kaip dažnai myliesi ar masturbuojiesi, nesiskusdamas (ir negerdamas kavos)?

15 (redagavo Frenkas 2022-03-10 04:02)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Visaip būna. Bet aš niekada labai ir neskusdavau. Aš isviso praktikos žmogus. Kai kerpuosi galva tai plikai ir atauga ilgi plaukai kai pasidaro nepatogu nusiskutu vel plikai. Tai 2 kartus per metus kerpuosi big_smile
O kiausu plaukus gal kokius Max 4 kartus per metus.

16 (redagavo Valdas 2022-03-11 13:51)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Ir tau gerai tas 'visaip būna'? Jei tu čia turėjai galvoje sekso ir masturbacijos dažnumą. O jei gertun kavą, kaip tada būtų?

17

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Esu gėręs kava tam tikru metu bet paskui meciau, kažkaip po ilgo gerimo mane ji kaiptik slopinti pradėjo, metus kava ir pakeitus ją saltu dusu aktyvavosi nezinau kokios galios. Jaučiu kaip elektra per kuna vaiksto big_smile
O kaip gali būti kitaip negu visaip būna. Gali būti kas antrą dieną, o gali būti kas antrą mėnesį. big_smile
Jeigu pas tave laikrodukas kad trečiadienį 22:22 visada seksas arba masturbacija būtinoji sąlyga tada įdomiai big_smile

18

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Apie ilgį jau aišku, dar neaptarėt spalvos ir storio...

19 (redagavo Valdas 2022-03-11 16:29)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

Mano būtinoji sąlyga yra jokios masturbacijos niekada, kurią ir pavyko pasiekti aukščiau aprašytu būdu. smile

O seksas - tik pasirinktinai, gal bus kuo rečiau ar visai tik apvaisinimui, o ne - labai noriu, negaliu nieko padaryti, tenka daryti. smile

Priklauso nuo kavos ir kiekio. Organiška yra sveikesnė nei neorganiška ir skrudinimo temperatūros. Nuo per daug apdegintos kavos ir per didelio kiekio, būna slopinimas dėl per didelio vienkartinio apsinuodijimo nuodingomis medžiagomis, o ne per didelis kiekis ir žemesnėje temperatūroje skrudinta, būna ok. Taip pat, tirpi kava yra daug nuodingesnė už maltos kavos skystį, nes išgeriamos visos pupelėse esančios nuodingos skrudinimo medžiagos.

Mane tai daug labiau slopina seksas ir masturbacija nei kava.

20 (redagavo Valdas 2022-03-11 16:24)

Re: Apatinių plaukų ilgis ir elgesys

O koks tavo ilgis, Ieva? :::034