Re: Optimistai, realistai ir pesimistai
Faktas toks, kad tu liguistai nusišneki ir meluoji, todėl galėtum jau baigti taip elgtis. Aš cituoju mokslą, kurį suprantu, o tu kaip pamišėlis rašai bet ką.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Optimistai, realistai ir pesimistai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Faktas toks, kad tu liguistai nusišneki ir meluoji, todėl galėtum jau baigti taip elgtis. Aš cituoju mokslą, kurį suprantu, o tu kaip pamišėlis rašai bet ką.
Pirmai pats save vadino pamiseliu dabar as pamiselis, manau tau jau laikas isgerti tu vaistuku kuriuose manau gaudaisi geriau negu moksle dabar liguistumas atsirado...
man patinka kaip tu pats isduodi man savo vidini pasauli ir mastyma, pas tave daug pamiseliskumo daug liguistumo nes kartoji situos zodzius kaip uzburtas
Pas mane gyvenime nelabai tokie zodziai isviso laviruoja
Pamišėliu vadinu tik tave (ir liguistu melagiu), nes toks ir yra tavo elgesys. Matai, nes tu vengi gydytojų, nes žinai, kad tau ir diagnozuos sutrikimus, ir vaistų prirašys, todėl slepiesi nuo jų eketėje, ir sakai, kad nėra pas tave tokių žodžių, bet jei nesislėptum, tai visą protinių sutrikimų abėcėlę tektų išvardinti.
dziaugiuosi kad daliniesi savo patirtimi su manimi, davei suprasti kad geriau pas juos ir neiti nes pasidarysiu toks kaip tu nuo vaistuku
Frenkai, aš negeriu jokių vaistukų, atsibusk. Šaltis pažadina kūną, bet nepažadina proto? Nes jį pažadina kava. Gerai, baigiam šitą nuostabų susirašinėjimą, nes forumo temos susilies į vieną temą.
nepyk ant manes, juk jei zinai kad tai netiesa kodel begi
Nepykstu, tikrai. Tu man suteiki vilties, kad tave dar galima išgelbėti. Bet reikia palaikyti tvarką. Temose. Todėl baigiam šitą apsikeitimą. Galim tęsti be galo, bet reikia sukurti atskirą temą.
tai tik irodo kad viskas kuo kaltini kitus paaiskeja kad pats tuo sergi
pirmai sakei as begu nors nebegau o dabar pats saliniesi.
Na dekui kad tu toks nuosirdus ir pats pasakai ko nesupranti, savo psichikos ligas ir pasauleziuros ydas.
Taip daug ka supaprastinai ) butume dar labiau issiplete
Man atrodo, kad realizmas - suteikia optimizmo.
Nu va matai pats sau atsakei
Realizmas suteikia ir pesimizmo, todėl jis yra tiesiog realizmas, kurį vienaip ar kitaip vertina optimistai ir pesimistai.
Man atrodo, kad realizmas - suteikia optimizmo.
būtent, modernių optimistų šūkis - Džiaukis ir mėgaukis šios dienos realybe, nes rytoj bus blogiau
Gyvenk Sianden nes Rytoj Gali Mirti :PPP )))
O kodėl ne: Gyvenk šiandien, nes šiandien gali mirti?
Trumpinam
Gyvenk, nes mirsi!
Gyvenk.
Mirsi
Trumpinam
Gyvenk, nes mirsi!
mano geriausias - čia lygiomis dalimis dera optimizmas, pesimizmas ir realizmas!!!
Andre labai sauni mintis pats nepagalvojau, pasirodo ir ieskoke galima pasiimti puikiu minciu, kad sakinyje - gyvenk, nes mirsi! itelpa ir optimizmas ir pesimizmas ir realizmas
Andre labai sauni mintis pats nepagalvojau, pasirodo ir ieskoke galima pasiimti puikiu minciu, kad sakinyje - gyvenk, nes mirsi! itelpa ir optimizmas ir pesimizmas ir realizmas
jau nepamenu, kas man pasakojo, kaip natūraliu būdu šlifuojami deimantai ar kiti brangakmeniai - jie supilami į talpą ir ji sukasi, sukasi, o akmenys vienas kitai brauko, brauko savo aštriais kampais, apkerpėjusiu paviršiumi. Ir kai po ilgo laiko tarpo talpa atidaroma - ten žiba nuostabūs grynuoliai, o visas šlamštas jau būna susitrynęs ir pavirtęs į dulkes
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Optimistai, realistai ir pesimistai