241

Re: Ką geriate šį vakarą?

tu esi as ir frenkas yra as tik tu to nesupranti ir uzsiimineji savo sizofrenine paranoja skaiciuodamas vienetus :DD

242

Dailius Inkstenis wrote:

Žinau, kaip tai paaiškinti matematiškai.

Kadangi A=Aš, ir 0=Frenkas, tai A+0=A. :::034 Nepyk, Frenki.

teisingai 0=Frenkas o jei pakelt kvadratu tai jau gausis Shameless

243

lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless big_smile

244 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:29)

Aš tik noriu tau paaiškinti, kad tu esi išprotėjęs. Tu tik patikėjai Mmmm demso teorija, todėl nepyk ant savęs, kad esi protiškai žlugęs, ir nekaltink manęs savo ligomis ir kitais priepuolių metu atsirandančiais vaizdiniais. :::034

245

Frenkas wrote:

lifestylez of a rich and shameless some die with a name some die nameless big_smile

Taip. You will die nameless. :::034

246

Dailiau juokdariu gimes zyniui valdovui proto nepaknisi o dabar leidziu tau eit miegoti big_smile

247

Dailius Inkstenis wrote:
Frenkas wrote:

tu visdar bandai zyniui valdovui kazka paaiskinti? big_smile
man patinka kad nepasiduodi bet tu pasmerktas praleimeti, ne tu toks, gamta tokia :DD

248

Frenkas wrote:

Dailiau juokdariu gimes zyniui valdovui proto nepaknisi o dabar leidziu tau eit miegoti big_smile

Ką tu man žyniui gali papasakoti, tarne patarnautojau. Ogi nieko. Spat, sobaka :::034

249

Frenkas wrote:
Dailius Inkstenis wrote:
Frenkas wrote:

tu visdar bandai zyniui valdovui kazka paaiskinti? big_smile
man patinka kad nepasiduodi bet tu pasmerktas praleimeti, ne tu toks, gamta tokia :DD

Tu jau seniai pralaimėjai. Aš žynys, o tu paprasčiausia auka. :::034

250

tai palauk gi tu juokdarys prie ko cia zynys, zynys valdovas cia tik vienas big_smile

251

Aš žynys, tu juokdarys - ar tu nesupranti, kad taip yra nuo pat pradžių? Kam kartoji, kad yra atvirkščiai? Gamta tavęs protu neapdovanojo. :::034

252

tau knyga reikia parasyt-nupirkciau Erlickui toli

253

dailiau jau tau susidvejino demensijos, demensija tau prasidejo big_smile jau maisaisi pirmai sakei as vienoks dabar tu uzimi mano vieta big_smile as sakau tu copy paste ir neturi autentiskumo.
As esu autentika o tu kopija, dabar gali padetas i vieta eit miegoti big_smile

254

Frenkas wrote:

dailiau jau tau susidvejino demensijos, demensija tau prasidejo big_smile jau maisaisi pirmai sakei as vienoks dabar tu uzimi mano vieta big_smile as sakau tu copy paste ir neturi autentiskumo.
As esu autentika o tu kopija, dabar gali padetas i vieta eit miegoti big_smile

Tu esi tik kažkieno kopija, o aš tik mulkinau tave, kad esi tuo, kuo nesi. Tave lengva apgauti. :::034

255

tai ar tu supranti kad katik tu pripazinai kad esi juokdarys vel demenasijos padariniai big_smile nuo juokdario iki zynio, tada vel juokdario. Giliai sirdyje tu tai suvoki tik matosi kad maistauji pries savo juokdario prigimti big_smile

256 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:43)

Frenkas wrote:

tai ar tu supranti kad katik tu pripazinai kad esi juokdarys vel demenasijos padariniai big_smile nuo juokdario iki zynio, tada vel juokdario. Giliai sirdyje tu tai suvoki tik matosi kad maistauji pries savo juokdario prigimti big_smile

Aš prisipažinau, kad mulkinau tave, o tu prisipažinai, kad man tai pavyko. Nieko kito nebuvo, dimensijų valdove. :::034 Be abejo, aš esu žynys, o tu esi blogiausių žmonių protų plagijatų kolekcija.

257

ne dimensiju o demensiju big_smile mokyt tave ir mokyt bet manau kad nereikia to daryti man, man labiau patinki kaip juokdarys big_smile

258 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:46)

Frenkas wrote:

ne dimensiju o demensiju big_smile mokyt tave ir mokyt bet manau kad nereikia to daryti man, man labiau patinki kaip juokdarys big_smile

Taip, bet tu dimensijų valdovas, nors ir prisipažinai apie tai, jog turėtum būti savo demensijų valdovu. Stenkis juo tapti. Žinau, kad tau patinka įsivaizduojami dalykai, bet aš vistiek esu žynys, o tu esi pyrst. :::034

259 (edited by Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:45)

Nnnn wrote:
Dailius Inkstenis wrote:

Žinau, kaip tai paaiškinti matematiškai.

Kadangi A=Aš, ir 0=Frenkas, tai A+0=A. :::034 Nepyk, Frenki.

teisingai 0=Frenkas o jei pakelt kvadratu tai jau gausis Shameless

Galvoju, ar teisinga taip būtų įžeisti Shameless. smile

260

man malonu kad pripazinai mane tarpdimensiniu valdovu, gerai tuomet as tau paliksiu priziureti demensiju pasauli big_smile