Re: Ką geriate šį vakarą?
Daliau zinojau kad istrinsi savo komentarus nes perdaug priklausomas nuo kitu nuomones o vakar tave tiesiog suvalgiau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Daliau zinojau kad istrinsi savo komentarus nes perdaug priklausomas nuo kitu nuomones o vakar tave tiesiog suvalgiau
Tau neįmanoma manęs nugalėti. Kadangi reikia palaikyti tvarką temoje ir temose ateityje, suprask, kad pažaidžiau su tavim, o dabar nesąmonių rašymas baigtas. Eik paskaityk knygą ar nuveik ką nors protingo, ir bus daug geriau nei pastoviai rašyti bet ką.
Aš tikras mistikas, kaip ir sakiau vakar, xanaxas tau padės uzmigti ir pakalbeti su dievais,o kai pabusi neliks xanaxo bet liksiu aš Dievas. Nenustoji manęs juokinti juokdari, tu esi puikus
Dabar kai pastaciau tave i vieta man bisky pasidare taves gaila, tad tesk savo temas, leidimas susteiktas
Čia jums abiems nuo gėrimo ar nuo abstinencijos ?
Laimute, geriau parašyk, kas gavosi iš naminio džino. Ar dar mirksta uogos?
Laimute, geriau parašyk, kas gavosi iš naminio džino. Ar dar mirksta uogos?
Oi...koks skanus gavosi...dar ledo įmečiau ir viena pati gėriau. Vyrui nedaviau. Sakiau, kad neskanu, tau nepatiks
Šaunu. Reikės pabandyti pasigaminti iš degtinės, kuri pakankamai išvalyta, kad nesijaustų specifinio jos skonio. Greenall's jaučiasi, ir dėl to ne taip skanu. Norisi, kad būtų neutralus degtinės skonis plius kadagių ir kitų augalų ryškūs skoniai. Kokią degtinę naudojai?
Turu Grand Cavalier Chocalate Latviskas Sokoladas Skanesnis neguu MUSU Plius Sausainukai IRG Latviski uzkandai SELGA
Reiškia tu tikras latvis.
AS tai Nee nes JIE Musu BROLIAI
Lietuvių broliai lietuviai, o latviai sakyčiau kitas giminystės ryšys. Kaip dažnai bendrauji su tais broliais, kaip dažnai juos aplankai?
Joo, Siande Varysiuu iki Galoo Spausiu pedala kaip su DZIPU 4x4
Shameless visada ir iki galo!
Shameless visada ir iki galo!
Nigazz Says 2 Shots in the Head
Deze vokisko Becks alaus) is Bremeno alaus daryklos
Deze vokisko Becks alaus) is Bremeno alaus daryklos
Tau Deze ant Galvos Kad Uztiltum Shut Upp
You Dont Know About Mee SHUT UPP
Išgerkim. Pats laikas.
Please Shut Upp EVERYBODYY Today
Manes neuzciaupsi as virtuali butybe ir sio forumo dvasia
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?