1,141

Re: Ką geriate šį vakarą?

o aš manau, kaip kaip tik normalu trinti anketą, kai nori užbaigti kokį nors gyvenimo etapą smile
o jei horizonte atsiranda "rimtų santykių" perspektyva - anketą trinti būtina!
o parašyti atsisveikinimo žinutę - labai mandagu.

labai nekaip tik atrodo žmonės, kurie anketas kuria kelioms valandoms ar dienoms. tada trina. ir vėl iš naujo. ir vėl trina.

1,142

Andre wrote:

o aš manau, kaip kaip tik normalu trinti anketą, kai nori užbaigti kokį nors gyvenimo etapą smile

labai nekaip tik atrodo žmonės, kurie anketas kuria kelioms valandoms ar dienoms. tada trina. ir vėl iš naujo. ir vėl trina.

O kodėl tu niekada neatsisveikindavai? smile
Važiuojam geriau į kalnus pasilydyti. Sniego nebėra. Kalnų viršūnės skęsta rūke. Labai mistiškas oras. Gražu nors ir šlapia.

1,143

Laimutė wrote:

Važiuojam geriau į kalnus pasilydyti. Sniego nebėra. Kalnų viršūnės skęsta rūke. Labai mistiškas oras. Gražu nors ir šlapia.

norejau pasigyncyti kad sniego nera. paziurejau web cam ir tikrai nera. jus net normalios baltos ziemos neturit. uzuojauta vokietukams

1,144

Laimutė wrote:

Bavaru Alpese yra sniego bet ir tai labai nedaug. matau per camera

1,145

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

Męs dabar prie Titisee. Lyja sad

1,146

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

norejau pasigyncyti kad sniego nera. paziurejau web cam ir tikrai nera. jus net normalios baltos ziemos neturit. uzuojauta vokietukams

Tai va... Nebebus jau čia žiemų turbūt.

1,147

Laimutė wrote:
Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

tai jus žemai ir prie prancuzu-sveicaru sienos. o jus pavaziuokit link austru ir ten aukstai jau yra truputi sniego. jei neklistu ten yra auksciausia automobiliu pasiekiama vieta visoje Vokietijoje

1,148 (edited by Konstantinas 2022-12-26 14:15)

Laimutė wrote:

Tai va... Nebebus jau čia žiemų turbūt.

bus ir pas jus) kai uzeis debesys sniego vokietukai vartysis grioviais) ka pamirsai kas buvo praeita ziema jei neklistu vasario 8-9 diena 2021)ten pas jus Schneechaos buvo)   ypac Thuringijoj buvo labai daug sniego

1,149

Laimutė wrote:

tai link Paryziaus judat jeigu jau prie Freiburgo. ir ko jus ten nusibastet?

1,150

o pas mus sninga, keliu važiuojant, pažeme sniego liežuviukai sklando smile
gražuuuuu....

p.s. aš nemėgstu atsisveikinti, nes nemoku, o be to, manau, kad ne prezidentė, jog rėžčiau kalbą - man nuo paauglystės labai patinka S. Nėries eilės - Manęs dar nebuvo, alyvos žydėjo, manęs nebebus - jos vėlėi žydės. Ir kris jų lapeliai nuo saulės ir vėjo, kaip smėlio saujelės ant mano širdies.

1,151

aciu tau Andre) puikus elerastis) ir ziema grazi

1,152 (edited by Andre 2022-12-26 16:41)

Зимний вечер

Буря мглою небо кроет,
Вихри снежные крутя;
То, как зверь, она завоет,
То заплачет, как дитя,
То по кровле обветшалой
Вдруг соломой зашумит,
То, как путник запоздалый,
К нам в окошко застучит.

Наша ветхая лачужка
И печальна и темна.
Что же ты, моя старушка,
Приумолкла у окна?
Или бури завываньем
Ты, мой друг, утомлена,
Или дремлешь под жужжаньем
Своего веретена?

Выпьем, добрая подружка
Бедной юности моей,
Выпьем с горя; где же кружка?
Сердцу будет веселей.
Спой мне песню, как синица
Тихо за морем жила;
Спой мне песню, как девица
За водой поутру шла.

Буря мглою небо кроет,
Вихри снежные крутя;
То, как зверь, она завоет,
То заплачет, как дитя.
Выпьем, добрая подружка
Бедной юности моей,
Выпьем с горя: где же кружка?
Сердцу будет веселей.

Ką gi, išgerkime drauge su Puškinu smile

1,153

Andre wrote:

labai graži, tik tie tirpimai malonumą sugadino - negaliu į  mišką įvažiuoti....
tols įspūdis, kad žmonės prarado įgūdžius žiemą važinėti... maniau, kad tik aš su nudilusiom universaliom padangom turiu įsiūbuoti mašiną, kad išvažiuočiau iš sniego, bet kai pamačiau, kaip sekasi kitiems - buksuoja, buksuoja, kol atsiremia į kitą mašiną ir savo galinę lempą  sudaužo. 2 vyrai maįinoj, negi taip sunku buvo vienam išlipti ir vos vos pastumti?..
visgi mįslinga žmogaus siela, ypač tamsų žiemos vakarą smile

tai pasveikink vyrus su nuostoliais) o ju draudima ir save pati su pelnu) kas nemoka vairuoti tegu mokinasi per savo pinigine. pas mane padangikes 3 metus buvo is savartyno bet sia ziema visos guzais nuejo tai uzdejo pigiausias kinietiskas ir masinyte puikiai rieda. praejusia ziema buvau nuo kelio nulekes griovyje pabuvojau paskui traliukas mane trauke. i priekini bamperi nuolat isukta buksiravimo kilpa bet siais metais dar buksuoti niekur neteko

1,154

viename servise man paaiškino - pigiausios kinietiškos, bet naujos, geresnės už seniai pagamintas porą metų panešiotas firmines smile
oi, Konstantinai, nesitikėjau, kad tu sugebi su mašina griovy atsidurt, garbės žodis....

1,155

Andre wrote:

viename servise man paaiškino - pigiausios kinietiškos, bet naujos, geresnės už seniai pagamintas porą metų panešiotas firmines smile
oi, Konstantinai, nesitikėjau, kad tu sugebi su mašina griovy atsidurt, garbės žodis....

zinai kaip atsiduriau) buvau i Vilniu pas katytes nulekes ir grizinejau nakti jau maciau kad lietus pereina i slapdryba ir supratau kad mano krastuose bus daug sniego bet pas mane juk ralio masina priekiu varoma tai lekiau pasitikedamas savim. dar keleta letapedziu aplenkiau. ir sugalvojau as priekini stikla nuvalyti tai ijungiau valytuvus ir gal sekundei pablogejo matomumas ir to uzteko kad isvaziuociau is provezu ir ratais kabinciau slapia sniega o toliau taip pradejo tempti i sona ir ka bedarytum per slapia sniega jau i griovi. bet taip minkstai i uzsnigtus laukus nusileidau. o as su vasariniais drabuzieliais nes pas merga lovyteje buvau galvojau silta bus. ir sustojo du mentai su civiline masina tai pasviete man i snuki pamate kad ne pabegelis as ju pradejau prasyti kad pavezkit iki miesto nes susalsiu o jie atsisake ir nuvaziavo. ir dabar visa sirdimi nekenciu mentu. o  tai prisiminiau kad uz keliu km yra traukinio stotele ir paskutinis traukinis dar nebuvo atsauktas. tai begau per pusnis iki stoteles o ten du bambaliai alaus palikti turbut girtuokliai nedagere. ir is nevilties pradejau as gerti. tai dageriau palikta alu paskui girtas nakti grizau paskutiniu traukiniu namo o ryte prasidejo masinytes gelbejimo darbai. tralas atvaziavo masinoj jau buvo perekupu rasteliu daug primetyta jau norejo masina mano nupirkti o mane istrauke ir savo eiga namo nuvaziavau. nuo tu laiku liko daug fotkiu telefone ir neapykanta pareigunams. na ir aisku pradejau gal kiek atsargiau vaziuoti ir jau ne taip pasitikiu savimi. nu bet Kelias man suteike pamoka ji reikia gerbti uz tai

1,156 (edited by Darius 2022-12-26 18:16)

Konstantinas wrote:
Andre wrote:

labai graži, tik tie tirpimai malonumą sugadino - negaliu į  mišką įvažiuoti....
tols įspūdis, kad žmonės prarado įgūdžius žiemą važinėti... maniau, kad tik aš su nudilusiom universaliom padangom turiu įsiūbuoti mašiną, kad išvažiuočiau iš sniego, bet kai pamačiau, kaip sekasi kitiems - buksuoja, buksuoja, kol atsiremia į kitą mašiną ir savo galinę lempą  sudaužo. 2 vyrai maįinoj, negi taip sunku buvo vienam išlipti ir vos vos pastumti?..
visgi mįslinga žmogaus siela, ypač tamsų žiemos vakarą smile

tai pasveikink vyrus su nuostoliais) o ju draudima ir save pati su pelnu) kas nemoka vairuoti tegu mokinasi per savo pinigine. pas mane padangikes 3 metus buvo is savartyno bet sia ziema visos guzais nuejo tai uzdejo pigiausias kinietiskas ir masinyte puikiai rieda. praejusia ziema buvau nuo kelio nulekes griovyje pabuvojau paskui traliukas mane trauke. i priekini bamperi nuolat isukta buksiravimo kilpa bet siais metais dar buksuoti niekur neteko

jauciu istraukimas is griovio kainavo tiek kiek visa masina big_smile

buvau i Vilniu pas katytes nulekes

big_smile turbut pasidedi ta masina kad nematytu ? big_smile

o ten du bambaliai alaus palikti turbut girtuokliai nedagere. ir is nevilties pradejau as gerti.

o wow, kaip tu gali big_smile tu juk matematikos bakalaura turi smile ka tu ten zinai, gal primyzo jie i ta bambali smile

1,157

Andre wrote:

as tai negaliu trinti. zinutese atgalines nuorodos. jei istrinsiu bus error 404

1,158

Konstantinai, tavo žinutės, turbūt, užima pusę ieskokp atminties smile
va, va, kaip lengva Kelią pamesti, o paskui tenka plikam per laukus skuosti....
su marškinėliais gimęs esi smile

1,159

Taigi, vakarui nuostabi pilstoma Gubernijos duonos gira smile

1,160

Konstantinas wrote:
Laimutė wrote:

tai link Paryziaus judat jeigu jau prie Freiburgo. ir ko jus ten nusibastet?

Vyro gimtinę ir gimines aplankėm pakeliui į Paryžių.
Pirmą kartą krienų sriubos valgiau šiandien. Visai nieko.