You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 63 64 65 66 67 … 119 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Andre
- Forumo Karalius
Re: Ką geriate šį vakarą?
Konstantinas wrote:Andre wrote:Kažin, kas žmogaus sveikatai labiau kenkia - 5 puodeliai kavos per dieną ar 100 g degtinės?
Tai reikia 100 gr degtinės tolygiai paskirstyti po 5 puodelius kavos)
jokiais būdais, negalima!
vis laukiu, kada Ieva parašys, kad kava ir degtinė blogai, kad per dieną reikia išgerti 5 puodelius arbatos
- Ieva
- Forumo Karalius
Smagu, kad kažkas manęs laukia. Kava su alkoholiu lb.nesveikas derinys, o arbata arbatai nelygu. Sveikiausia tyras vanduo. Man patinka gerti šiltą virintą vandenį, ypač po pietų, tuomet greičiau užmiegu.
- Andre
- Forumo Karalius
Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto )) kad tik būtų sąlygos miegui....
1,284 Reply by Alegra 2023-01-02 18:37 (edited by Laimutė 2023-01-02 18:49)
- Alegra
- Forumo Legenda
Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.
- Alegra
- Forumo Legenda
Andre wrote:Ieva, norint po pietų užmigti - kam tas virintas vanduo? užtenka pavalgyti šilto maisto )) kad tik būtų sąlygos miegui....
Kam valgyti, jei pakanka išgerti šilto virinto vandens?
- Ieva
- Forumo Karalius
Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.
- Andre
- Forumo Karalius
Laimutė wrote:Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.
Ačiū
- Alegra
- Forumo Legenda
Ieva wrote:Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.
Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.
- Alegra
- Forumo Legenda
Andre wrote:Laimutė wrote:Uždegiau žvakutę labai gražioje bažnyčioje "LiebfrauenKatedrale" Belgijoje. Paprašiau Dievulio, kad užmestų akį kaip kada ant jūsų. Ant visų čia pastoviai rašančių.
Ačiū
- Andre
- Forumo Karalius
Laimutė wrote:Ieva wrote:Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.
Nevalgau ir aš po 17-18 val. Geriau miegasi. Anksčiau negalėdavau užmigti nepavalgius. Dabar atvirkščiai.
o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip
- Alegra
- Forumo Legenda
Andre wrote:Laimutė wrote:Ieva wrote:Man maistas kaip tik sukelia nemigą. Stengiuosi nuo 18 val. nieko nevalgyt.
o aš alkana negaliu užmigti.... žinoma, galima pasikankinti 4 valandas, bet kai pažiūri į žadintuvą, tai ką nors šilto suvalgai ir bent 2 valandas pamiegi....
kiekvienas savaip
Mano bobutė sakydavo man, kad jei labai ko nors saldaus norėsiu, tai valgyti prieš pat miegą. Tada nestorėsi, sako. Todėl, kad miegant sudegini daug kalorijų. O jei dieną pradėsi nuo saldžių valgių, sako, tada visą dieną trauks ant saldumynų ir visokių angliavandenių.
Na, logikos yra. Bent jau tame, kad miegant netraukia prie saldumynų
- Konstantinas
- Forumo Legenda
triusio metais valgau sriuba is triusio mesos. labai skani mesyte
- Andre
- Forumo Karalius
Konstantinas wrote:triusio metais valgau sriuba is triusio mesos. labai skani mesyte
o pagrindinis patiekalas bus iš katino? Juk metų gyvūnas dvigubas - Triušis/Katinas
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Andre wrote:Konstantinas wrote:triusio metais valgau sriuba is triusio mesos. labai skani mesyte
o pagrindinis patiekalas bus iš katino? Juk metų gyvūnas dvigubas - Triušis/Katinas
jei skaniai pagamintas tai kodel gi ne?
- Alegra
- Forumo Legenda
Pas kiniečius restorane irgi nežinia ką pateikia, triušį ar katiną. Sako, kad skonis mėsos tas pats beveik.
- Konstantinas
- Forumo Legenda
Laimute jei iskepsi man katina atvarysiu i vakariene. bet turi skaniai iskepti) orkaiteje su grietine ir troskintom bulvytem
- Alegra
- Forumo Legenda
Konstantinas wrote:Laimute jei iskepsi man katina atvarysiu i vakariene. bet turi skaniai iskepti) orkaiteje su grietine ir troskintom bulvytem
Kartą esu pačios sumedžiotą zuikį kepusi. Šratų buvo likę petyje, bet nieko, dantų niekas neišsilaužė. Tai buvo po abitūros, vasaros naktį, iš žiguliuko su šviesomis išgąsdinti zuikiai bėga pirmi, važiuoji iš paskos ir pykšt-pokšt !
Dabar taip nebedaryčiau. Vėlnias, net ausys nukaito.
Skanūs buvo tie kiškiai, lašinukų prismaigsčiau, kad mėsa sultingesnė būtų, bulvyčių , svogūnų, morkų, grietinėlės ...ir į kaimišką pečių.
- Andre
- Forumo Karalius
įtariu, kad apie 1990 metus visi paragavom katienos beliašuose
- Alegra
- Forumo Legenda
Andre wrote:įtariu, kad apie 1990 metus visi paragavom katienos beliašuose
Tada buvo už talonus daug kas, ar ne?
Pages Previous 1 … 63 64 65 66 67 … 119 Next
You must login or register to post a reply