Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 … 60 61 62 63 64 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1221 iki 1240 iš 2372
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Ką geriate šį vakarą?
Ieva parašė:Laimutė parašė:Ieva parašė:Šaltalankio uogų arbatą.
Pašalai truputį?
Ne, man ji lb.skani. Skani ir uogienė, bet nelengva rast, kur nusipirkt.
Tai, kad yra Sanddorn įvairiu pavidalu. Aš netgi džiovintų esu pirkusi Kaufhof Gallery gurmanų skyriuje
- Ieva
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Ieva parašė:Laimutė parašė:Pašalai truputį?
Ne, man ji lb.skani. Skani ir uogienė, bet nelengva rast, kur nusipirkt.
Tai, kad yra Sanddorn įvairiu pavidalu. Aš netgi džiovintų esu pirkusi Kaufhof Gallery gurmanų skyriuje
Dažniausiai ir būna džiovinti. Vokietijoj didesnis jo gaminių pasirinkimas, bet reikia žinot kur. Lietuvoj dažnai primaišo ko nors arba persaldina. Rudenį kartais turguose būna šviežių, galima užšaldyt. Būna metų, kad vaisių nebūna dėl didelių temprtr.svyravimų žiemą. Pvz.užpernai.
- AškėX
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Alus ir vynas vakarienei.
Todėl, kad aluje yra didžiausias gyvybiškai būtinos mineralinės medžiagos silicio kiekis iš viso maisto, su didžiausiu pasisavinimu, 50-60%, kuris garantuoja, jog niekada netrūks silicio. Antroje vietoje yra vynas, maždaug dvigubai mažiau, bet jame yra nemažas fitochemikalo resveratrolio kiekis, kuris siejamas su organizmo atjauninimu. Pats didžiausias resveratrolio kiekis yra džiovintose šilkmedžio uogose.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Valdai Валдай בֿאלדאַי parašė:Alus ir vynas vakarienei.
Todėl, kad aluje yra didžiausias gyvybiškai būtinos mineralinės medžiagos silicio kiekis iš viso maisto, su didžiausiu pasisavinimu, 50-60%, kuris garantuoja, jog niekada netrūks silicio. Antroje vietoje yra vynas, maždaug dvigubai mažiau, bet jame yra nemažas fitochemikalo resveratrolio kiekis, kuris siejamas su organizmo atjauninimu. Pats didžiausias resveratrolio kiekis yra džiovintose šilkmedžio uogose.
Vertinga informacija. Aš jau seniai naudoju veido kremą su resveratroliu.
1225 Atsakymas nuo AškėX 2022-12-30 05:52 (redagavo Valdai Валдай בֿאלדאַי 2022-12-30 05:52)
- AškėX
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Laimutė parašė:Valdai Валдай בֿאלדאַי parašė:Alus ir vynas vakarienei.
Vertinga informacija. Aš jau seniai naudoju veido kremą su resveratroliu.
Seksas + resveratrolis + norimo amžiaus apatinių plaukų ilgis = amžina jaunystė?
Koks tai kremas?
1226 Atsakymas nuo AškėX 2022-12-30 06:09 (redagavo Valdai Валдай בֿאלדאַי 2022-12-30 06:14)
- AškėX
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Green beans - šparaginės pupelės. Kam nepatinka alus ir vynas. 1 cup = 7 mg silicio.
Tiek apie tai.
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Silicis puikiai įsisavinamas tablečių formos. Viena maža tabletė ir nesuku galvos kokį maistą rinktis. O kremas taip ir vadinasi. Resveratrol M. Asam. Tai Asam šeimos įmonės produkcija kurią sukūrė sūnus su savo žmona Miriam. Šiaip jie turi didelius vynuogynus ir daro vynus. Tai sūnus ėmė iš vynuogių išspaudų išgavinėti resveratrol ir sukūrė kosmetikos liniją.
Manau, kad galima ir per internetą jo nusipirkti. Aš tai tiesiog iš įmonės parsisiunčiu.
- Frenkas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
just water and bread i dont need nothing. im mountain guy
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Frenkas parašė:just water and bread i dont need nothing. im mountain guy
jei kalnai tikri, o vanduo ir duona natūralūs, tai čia jau ohoho - aukščiausio lygio prabanga
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Andre parašė:Buvau labai originaliame kinietiškame restorane
Tarp 30+ dienos patiekalų akį patraukė "Stirnienos kepsnys su aštriu daržovių padažu " - vualia
Ta proga reikia ką nors šventiško išgerti paskutinę šių metų darbo dieną. Pasirodo, iš alkoholinių gėrimų yra tik 2 - vodka ir šampanas )) Tobulas pasirinkimas !
O jūs ką?
vodka) labai daug vodkes. geriam rusiskai. sampana paliekam aukstuomenei ir aristokratams
- Alegra
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Konstantinas parašė:Andre parašė:Buvau labai originaliame kinietiškame restorane
Tarp 30+ dienos patiekalų akį patraukė "Stirnienos kepsnys su aštriu daržovių padažu " - vualia
Ta proga reikia ką nors šventiško išgerti paskutinę šių metų darbo dieną. Pasirodo, iš alkoholinių gėrimų yra tik 2 - vodka ir šampanas )) Tobulas pasirinkimas !
O jūs ką?
vodka) labai daug vodkes. geriam rusiskai. sampana paliekam aukstuomenei ir aristokratams
labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
- Konstantinas
- Forumo Legenda
- Prisijungęs
Andre parašė:labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
noriu saltos ir baltos...
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
Konstantinas parašė:Andre parašė:labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
noriu saltos ir baltos...
noriu aš baltos žiemos,
o degtinės tik skaidrios )))
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Prisijungęs
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
nes šiandien rytas be šešėlio.
visko tikiuos
oj, dar ne rytas
a, tai pasivaideno...
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Prisijungęs
- Andre
- Forumo Karalius
- Prisijungęs
tai pasakok, kur buvai, ką veikei?
- Shameless
- Forumo Fantomas
- Prisijungęs
Žinutės: nuo 1221 iki 1240 iš 2372
Puslapiai Ankstesnis 1 … 60 61 62 63 64 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.