Re: Ką geriate šį vakarą?
Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Visa kita - dirbtinai sukurti deriniai
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 98 99 100 101 102 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Hmmm... Aš degtinėlę, šaltą šaltą, kad net tįsta pilant, gerčiau nebent su sūdytais lašiniais...
Iš aprasojusio butelio?) Aš irgi noriu
Man toks jausmas kad ieskoke pastoviai vyksta balius) čia kada beuzeisi vis tiek kas nors geria
Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.
Sėdžiu naktį prie žvakių ir geriu Heineken
Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.
Tai reikėjo išgerti alkoholinius ir kad paaugliai Tave isveziotu
Bulvytė пишет:Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.
Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.
Konstantinas пишет:Bulvytė пишет:Buvau gimtadienyje. Gėriau tik nealkoholinius, nes reikėjo išvežioti paauglius po namus.
Kai išsilaikys teises, galės vežioti mane į bažnyčią
Mano anūkas jau pasiryžęs kalti teoriją. Jau ir mašiną renkasi ir vis užuominas man duoda gudročius.
Nu va turėsi išlaidas o šiaip geriau pėstute vaikščioti arba su dviratuku) nuo mašinos tik nutukimas ir nugaros skausmai
Šaltas alutis iš bačkutės su puta
https://www.facebook.com/reel/658718772992187
Vytautas - jėga
Vyrai ruošia vakarienę. Prie šviežio samagono. Paruošė troškinti mėsą su daržovėmis. Užpylė vandeniu. Uždengė ir ant ugnies. Kiti nori ragauti samanę. Atidaro 2 litrų plastikinį butelį - vanduo. Visi sujudo, kur samagonas. Pasirodo, kažkas supainiojo butelius ir vakarienei bus samagono troškinys užgeriant vandeniu
Vyrai ruošia vakarienę. Prie šviežio samagono. Paruošė troškinti mėsą su daržovėmis. Užpylė vandeniu. Uždengė ir ant ugnies. Kiti nori ragauti samanę. Atidaro 2 litrų plastikinį butelį - vanduo. Visi sujudo, kur samagonas. Pasirodo, kažkas supainiojo butelius ir vakarienei bus samagono troškinys užgeriant vandeniu
Čia pas tave taip?
Ne, ne pas mane. Gamtoje prie ežero.
Pomidorų sultys iš savų pomidorų. Su druska ir pipirais ir dar grietinės įdėjau ir į mixerį.
Ne, ne pas mane. Gamtoje prie ežero.
O aš jau galvojau Laimutė pradėjo įdomiai gyventi
Laimutė пишет:Ne, ne pas mane. Gamtoje prie ežero.
O aš jau galvojau Laimutė pradėjo įdomiai gyventi
Ne, Konstantinai, senstu. Keičiasi poreikiai ir vertybių supratimas.
Anksčiau būdavo, kad ir pati sudalyvaudavau tokiose gamtos iškylose kai ryte pirma nubudusi nusigriebi paskutinį vakarykštį šašlyką ir išgeri paskutinę gaivą iš stiklainio .
Oj Laimutė kiek aš sudalyvaudavau) kad nuotraukos internete atsirasdavo anksčiau negu spedavau prablaiveti) iki šiol mane pasiveja įvaizdis iš tu dienų) ne pats geriausias įvaizdis bet man vienodai) bet užtai kiek prisiminimų istorijų ir nuotykių... senatvėje prieš mirtį turėsiu ką prisiminti. O kiek nepilnamečių nugirdinau čia išvis baisu
Oj Laimutė kiek aš sudalyvaudavau) kad nuotraukos internete atsirasdavo anksčiau negu spedavau prablaiveti) iki šiol mane pasiveja įvaizdis iš tu dienų) ne pats geriausias įvaizdis bet man vienodai) bet užtai kiek prisiminimų istorijų ir nuotykių... senatvėje prieš mirtį turėsiu ką prisiminti. O kiek nepilnamečių nugirdinau čia išvis baisu
Suprantama. Kompanija jei gera, tai ir prisiminimai geri.
Labiausiai man patikdavo tokiose iškylose prie laužo sėdėti, jį kurstyti ir saugoti. Tada niekas nesiūlydavo per daug įkyriai išgerti. Bet pirtyse prie ežerų irgi linksma būdavo. Ypač su bendradarbiais ir vadovais kartu. Oi raudonuodavo kaip kurie ryte iš gėdos, prisiminę vakarykštį baliuką
Welcome Gero Vakareliooo ....
O...nusileido ufonautas. Kur butelis ir vaišės? Ką gersim?
Страницы Назад 1 … 98 99 100 101 102 … 119 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?