2,041

Re: Ką geriate šį vakarą?

Alegra пишет:

Į paprastą grietinėlės likerį idėjau skrudintų migdolų miltų, šaukštą tirpios kavos, aga aga, išplakiau iki šviesių putų ir atvėsinau šaldytuve. Gavosi nuostabus desertas suaugusiems.

tai ir vaikus pavaisink suaugusiuju gerimu

2,042

Konstantinas пишет:
Alegra пишет:

Į paprastą grietinėlės likerį idėjau skrudintų migdolų miltų, šaukštą tirpios kavos, aga aga, išplakiau iki šviesių putų ir atvėsinau šaldytuve. Gavosi nuostabus desertas suaugusiems.

Mano tikrasis vaikas negeria, o jus vaišinu labai mielai. Deja tik virtualiai smile

2,043

Alegra пишет:
Konstantinas пишет:
Alegra пишет:

Mano tikrasis vaikas negeria, o jus vaišinu labai mielai. Deja tik virtualiai smile

o Tavo virtualus vaikas geria visada

2,044

Shameless пишет:

Lab Vakarel,Pradedam Pilstyt Stipresnioo Gerimuko tongue big_smile Anksciau buvo Tamsus Apiniukai putojantyss big_smile

Gin-Tonik. Paskui žiūrėsiu smile

2,045

Atsipalaidavimo vakarėlis. Muzika superinė, jaučiu , jei dar vieną Gin-Tonik ir bus tikra bomba big_smile big_smile

2,046 (2023-12-23 02:21 отредактировано Shameless)

Nu Kaa Uzteks Tylet tam Prakeiktuj Begedziui tongue tongue Turim savo Himna Temos Garbej tongue tongue big_smile
Kai Iseisit is Pardes su Butelka Pasileiskit MUZONaa tongue tongue Privalomaa big_smile Prasom ISIRASYTI savoo Supisttta  Tel tongue tongue

https://www.youtube.com/watch?v=ThI-VTPlokQ

2,047

Skanų raudoną vyną, aišku smile

2,048

Pieną 2.5% riebumo

2,049

o Shaml..., spėju, geria spanguolių kisielių smile

2,050

Kas ištroškęs? prašome jungtis, vaišintis smile

2,051

Shameless пишет:

Tai Kaledom Senbuviai big_smile tongue Nenugriukit Padaugine Siande big_smile big_smile Geriau indus Dauzykit Laimes Ieskosim tongue big_smile big_smile smile)))

Su Kalėdom ! Ir kad Kalėdų senis dosnus būtų big_smile :::811:::811:::811:::813:::811:::811:::459:::537:::501:::517:::458:::538:::b01

2,052

Alegra пишет:

Kas ištroškęs? prašome jungtis, vaišintis smile

Aš ištroškęs kuom vaisinsi?

2,053

Šampano taure pradėjus dieną viskas eina kaip iš pypkės .
Į sveikatą mielieji  smile

2,054

Alegra пишет:

Šampano taure pradėjus dieną viskas eina kaip iš pypkės .
Į sveikatą mielieji  smile

Ko taip silpnai? Normali diena prasideda nuo vodkes. O baigiasi tada kai prasideda kita diena

2,055

taigi... Vėl sninga... Gal prisirinkti sniego ir išgerti stebuklingojo tirpsmo vandens? smile

2,056

Andre пишет:

taigi... Vėl sninga... Gal prisirinkti sniego ir išgerti stebuklingojo tirpsmo vandens? smile

Kokteiliuka su ledukais

2,057

Blyn, aš juk šakdiklyje jau virš metų turiu Maskvos degtinę.

2,058

Shameless пишет:

Skanaus big_smile big_smile Liudajiedai tongue Kazkam Rytoj vel Darbeliai big_smile tongue tongue  Man tai Biletenis iki Sausioo 10 tongue tongue Tipo Apsimeciau kad dar Hujovai Jauciuos po Klubo Operacijos pas Daktaruu Atejes big_smile Sakoo uz Ta Spektalyy gaunii Daug Baluu big_smile big_smile  Linksmas Mana Daktarelis kaip ir AS Pats Sutariam jau 10m big_smile big_smile OK IKALAM ir WELNIOP VISUS SISTEMA

Ką įkalam, kuo vaišini ?

2,059

Shameless пишет:
Alegra пишет:
Shameless пишет:

Skanaus big_smile big_smile Liudajiedai tongue Kazkam Rytoj vel Darbeliai big_smile tongue tongue  Man tai Biletenis iki Sausioo 10 tongue tongue Tipo Apsimeciau kad dar Hujovai Jauciuos po Klubo Operacijos pas Daktaruu Atejes big_smile Sakoo uz Ta Spektalyy gaunii Daug Baluu big_smile big_smile  Linksmas Mana Daktarelis kaip ir AS Pats Sutariam jau 10m big_smile big_smile OK IKALAM ir WELNIOP VISUS SISTEMA

Ką įkalam, kuo vaišini ?

Aisku Ikalam uz Pelkiuu Masinytes VISADA o ne tava Susiktas Teslas big_smile big_smile

Nekelk vėjų, pelkių begėdžiau big_smile

2,060

Coca Cola, 1,5 l. Manau, per vakarą išgersiu. Po viso Advento silkių bei kitų šaltakraujų, po daržovių beigi persimonų norisi kažko tooookio antisveikuoliško smile Be to, teko skaityti Amerikos pranašo Edgaro Keiso receptą kažkada, kad inkstų akmenis galima išvalyti geriant atitinkamus kiekius Coca Colos sirupo. Visi žinom, koks tai nesveikas gėrimas, kaip jame viskas tirpsta smile Tad maždaug kartą per pusmetį baisiai užsimanau šio gėrimo smile
Tiesa, geriu tik paprastą, su cukrumi. Nes sakykit ką norit, bet, mano galva, cukrus yra nepalyginamai sveikiau už chemikų sugalvotus saldiklius... Bet čia laisva šalis, kas ką nori, tą valgo ir geria smile