501

Re: Ką geriate šį vakarą?

Laimutė пишет:

Nekelk pagundos. big_smile

Pasiduok jai. smile

502

Laimutė пишет:
Best In The World пишет:
Laimutė пишет:

Gal, bet tik tokių vyrų akyse, kurie nepasitiki savimi ir yra silpni verksniai neturintys savivertės. Šitokie vyrai bijo už save pranešnesnių, kad neprapultų jos šešėlyje.

Nesamone.

Niekas nebijo kad tu esi geresne uz ji, nes niekas taip negalvoja kad esi geresne uz ji.
Tai nieko bendra neturi su saviverte.

Nelabai suprantu kas sunkaus yra suprasti, kad VYRAI nori MOTERU.
Moterys, kurios uzdirba daug, turi savo imones, yra karjeristes, neturi laiko seimai, yra maziau sukalbamos ir pan yra NEMOTERISKOS.

Yra vyriska enegergija - parnesti grobi namo, uzkariauti pasauli, pasiekti neimanoma, nugaleti drakona.
Ir yra moteriska energija - puoseleti namus, padeti vyrui, rupintis vaikais, priziureti seimos zidini.

Vyrai nori moteru. Moterys siandien galvoja, kad vyrai turi vertinti moteris uz tuos pacius dalykus uz kuriuos vertinami vyrai. Taip nera.

Jus realiai dabar bandot ikalt mum vyram kas mum turi but svarbu moteryse. Ne.
Ne ir viskas.
Mum svarbu moteris kuri gimdo, priziuri vaikus, sedi namuose, gamina valgyt.
Viskas.
Tai yra moteriska.

Moteris karjeriste nix.uja nemoteriska nepatrauklu lieva ir negeidziama.

Ko taip spardaisi, per stipriai už kiaušinukų paėmiau ? big_smile big_smile

Nei kiek.
Paprasciausiai kaip moteris, tu labai nori galvoti jog zinai geriau ko mes vyrai norim uz mus pacius big_smile

Nezinai.

Vyriskos savybes dominuoja, del to vyrai nenori dominuojancios gyvenime moters, nes tai nemoteriska.

Ir tai sako visi psicholgai ir visi vyrai apie tai vis garsiau pradeda kalbeti ir net gi moterys.

503

Teks pasiduoti, nes į klubą šiandien einam smile.

504

Visa tai ka cia rasau bando labai banint ir slept ir cenzuruot, kas irgi rodo jog teisybes yra, nes zodzio laisves cenzuruot is principo negalima.

Bet tai ateity bus mainstream i ateity bus norma sitas suvokimas. Dabar tau nera norma nes gyvenom gera laiko tarpa feministinej visuomenej. Bet amzinai taip nebus.

505

Best In The World пишет:
Laimutė пишет:
Best In The World пишет:

Nesamone.

Niekas nebijo kad tu esi geresne uz ji, nes niekas taip negalvoja kad esi geresne uz ji.
Tai nieko bendra neturi su saviverte.

Nelabai suprantu kas sunkaus yra suprasti, kad VYRAI nori MOTERU.
Moterys, kurios uzdirba daug, turi savo imones, yra karjeristes, neturi laiko seimai, yra maziau sukalbamos ir pan yra NEMOTERISKOS.

Yra vyriska enegergija - parnesti grobi namo, uzkariauti pasauli, pasiekti neimanoma, nugaleti drakona.
Ir yra moteriska energija - puoseleti namus, padeti vyrui, rupintis vaikais, priziureti seimos zidini.

Vyrai nori moteru. Moterys siandien galvoja, kad vyrai turi vertinti moteris uz tuos pacius dalykus uz kuriuos vertinami vyrai. Taip nera.

Jus realiai dabar bandot ikalt mum vyram kas mum turi but svarbu moteryse. Ne.
Ne ir viskas.
Mum svarbu moteris kuri gimdo, priziuri vaikus, sedi namuose, gamina valgyt.
Viskas.
Tai yra moteriska.

Moteris karjeriste nix.uja nemoteriska nepatrauklu lieva ir negeidziama.

Nei kiek.
Paprasciausiai kaip moteris, tu labai nori galvoti jog zinai geriau ko mes vyrai norim uz mus pacius big_smile

Nezinai.

Vyriskos savybes dominuoja, del to vyrai nenori dominuojancios gyvenime moters, nes tai nemoteriska.

Ir tai sako visi psicholgai ir visi vyrai apie tai vis garsiau pradeda kalbeti ir net gi moterys.

Kaip smagu, kad kalbi už "visus".
Tarp mūsų yra vienas skirtumas. Aš kalbu iš savo gyvenimo patirties, o tu iš knygučių.

506

noriu whiskio) ypac to su ledukais ir su citrina) niam-niam) dabar kaip isgerciau mazais gurksneliais...

507

i koki ten kluba Laimute vaiksto? gal i swingeriu koki?

508 (2022-10-21 14:43 отредактировано Laimutė)

Konstantinas пишет:

Į šokių klubą, mažuti. Man nuo minties apie swingerius  pykina.

509

Laimutė пишет:
Konstantinas пишет:

Į šokių klubą, mažuti. Man net mintis apie swingerius  pykina.

cia tie klubai kur mergos aplink striptizo stulpa raitosi? o gaslus vyrukai joms uz trusiku eurus kisa? zinau pas jus yra tokiu)

510

Konstantinas пишет:
Laimutė пишет:
Konstantinas пишет:

Į šokių klubą, mažuti. Man net mintis apie swingerius  pykina.

cia tie klubai kur mergos aplink striptizo stulpa raitosi? o gaslus vyrukai joms uz trusiku eurus kisa? zinau pas jus yra tokiu)

Arba atvirkščiai. Tik vargu, ar vyrai apie stulpus raitosi...

511

Ieva пишет:

yra tokie klubai kur ir vyrukai raitosi ir uzdari vakareliai vyksta) net Vilniuj tokiu yra

512

Laimutė пишет:
Best In The World пишет:
Laimutė пишет:

Nei kiek.

Nezinai.

Tarp mūsų yra vienas skirtumas. Aš kalbu iš savo gyvenimo patirties, o tu iš knygučių.

kaip as galiu kalbeti is knyguciu kai as pats esu vyras ir as pats zinau ko as noriu?
Ir ne as vienas to noriu vis daugiau vyru nebijo pasakyt kad nori to paties.
Tai gal tu vadovaujiesi patirtim pro feministine prizme?

513

Best In The World пишет:
Laimutė пишет:
Best In The World пишет:

Nei kiek.

Nezinai.

kaip as galiu kalbeti is knyguciu kai as pats esu vyras ir as pats zinau ko as noriu?

Tu ne vyras. Tas nenaudojamas, niekam tikes barskutis tavo pampersuose neirodo to, kad tu vyras.

514

Elle пишет:
Best In The World пишет:
Laimutė пишет:

Tu ne vyras. Tas nenaudojamas, niekam tikes barskutis tavo pampersuose neirodo to, kad tu vyras.

Tu ne moteris. Tos kiausides kurios neisstumia nei vieno kiauso ir niekad nebebus apseklintos nes tu konkreti daune, neirodo kad tu esi moteris.

515 (2022-10-21 17:48 отредактировано Ieva)

Konstantinas пишет:
Ieva пишет:

yra tokie klubai kur ir vyrukai raitosi ir uzdari vakareliai vyksta) net Vilniuj tokiu yra

Būt fain, jeigu kas į tokį pakviestų.

516 (2022-10-21 16:42 отредактировано Best In The World)

Irodymai, kad feministines idejos apie meile ir seile yra ne kazkokios morale ar branda, paremtos bet grynai smegenu plovimas:

Antrojo pasaulinio karo metais mobilizavus kariuomenę pritrūko darbo jėgos JAV, tai leido moterims masiškai įsijungti į darbo rinką gamyklose. Pokyčiai darbo rinkoje bei socialinės apsaugos srityje palietė ir žmonių tarpusavio santykius: pasikeitė vyro ir moters vaidmuo šeimoje bei visuomenėje, „šeimos galvos“ samprata. Vis daugiau santuokų sudaroma remiantis aistra ir laisvu pasirinkimu, neatsižvelgiant į socialinę padėtį, tačiau pagausėjo ir skyrybų. Staigi lytinių papročių kaita atlaisvino lytinę elgseną nuo daugelio stereotipų, tačiau kartu ir sumažino šeimos autoritetą ir jos funkcijas.

517

Duoti zmogui daugiau laisves ir teisiu yra tas pats kas duoti bezdzionei automata.

518

Best In The World пишет:
Laimutė пишет:
Best In The World пишет:

Nei kiek.

Nezinai.

Ne, aš pati nemėgstu feminizmo, bet kai tave paskaitai, susidaro įspūdis, lyg būtum per vėlai gimęs viduramžių vyras. Tu, juk ir pats matai, į kurią pusę krypsta vyriškumas dabar. Moterys vyriškėja nes vyrai ėmė drastiškai moteriškėti. Manai moterys nenori tikrų vyrų? Nori.

519

Tai kaa po daug Gurksnialiuu ir Bazarint NORISII Visiems tongue tongue big_smile big_smile Tai IKALKIM Dar big_smile big_smile

520

moterys vyriskeja o vyrai moteriskeja) ir pasidaro netradiciniai)