Re: Ką geriate šį vakarą?
Daliau vardus pavardes tu zyniu, nes prifantazavai daug bet nieko nepasakei racionalaus, bet manęs tai nestebina jau pripratau
Kaip suprantu tu valdai valdovus juos linksmindamas?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 117 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Daliau vardus pavardes tu zyniu, nes prifantazavai daug bet nieko nepasakei racionalaus, bet manęs tai nestebina jau pripratau
Forbes turtingiausių sąrašą nuo viršaus pasižiūrėk, geriausius muzikoje, kine, sporte, moksle, versle, mene, visur - ir pamatysi. Linksmina valdovus JAV kariuomenės ir saugumo žyniai su karine galia, tai maždaug toks valdovų linksminimas vyksta, iš esmės. Dabar valdovai yra prižiūrimi, kaip gyvūnai zoologijos sode.
Todėl gaunasi, kad tu mane linksmini, ir to nesupranti.
Savi linksmina, o mirtinų priešų žyniai kapoja valdovams galvas.
Haha na ir juokingas juokdarys man patinka kaip mane juokini
Tarp kitko kalbant rimčiau tokiuosi supranti kad forbes nėra tikrųjų turtingiausių žmonių?
Forbes tai juokdariu sąrašas
Haha na ir juokingas juokdarys man patinka kaip mane juokini
Tarp kitko kalbant rimčiau tokiuosi supranti kad forbes nėra tikrųjų turtingiausių žmonių?
Forbes tai juokdariu sąrašas
Nusišneki kaip koks asilas valdovas ir tiek. Forbes beveik visi pasaulio turtingiausi ir valdovai ten nulio vietoj. Kaip ir tavo paistalai. Vadovų rūšis yra durna.
Tu mane juokini, nes esi kvailas.
O dabar gali patylėti, nes tavo skiedalai man nieko verti.
Gaila tik kad forbes nėra nei valdovu nei turtingiausių, tik juokdariai. Geras yra posakis kad ne juokdariui mąstyti, tu puikiai tai patvirtino ir atlieki savo darbą mane juokinti ir patariu tau nieko nekeisti eini gera linkme
Gaila tik kad forbes nėra nei valdovu nei turtingiausių, tik juokdariai. Geras yra posakis kad ne juokdariui mąstyti, tu puikiai tai patvirtino ir atlieki savo darbą mane juokinti ir patariu tau nieko nekeisti eini gera linkme
Ir tu mane juokini ne mažiau turbūt nei aš tave. Juokdariai mąsto už vadovus, todėl nepergyvenk. Forbes sąraše visko yra, ir vadovų taip pat, ne visi, bet turbūt dauguma turtingiausių. Ar kur tie turtingiausi? Tai, kad žyniai sukelia juoką, yra šalutinis rezultatas. Pagrindinis - yra žinios. Reikia tai suprasti. Iš tikrųjų visos rūšys yra protingos, savaip skirtingai. Tik norėjau panervinti, parašydamas, kad vadovai durni. Žyniams reikėjo valstybės, kurią valdytų jie, o ne vadovai. Tokia tapo JAV. Nes ne visiems norisi, kad jiems vadovautų vadovai. Tik vadovams norisi vadovauti visiems. Todėl tokia problema. Bet man patinka vadovai. Galbūt tokia įgimta rūšių struktūra yra geriausia gyvenimo sistema. Galbūt. Vienur valdo vadovai. Kitur žyniai. Man tik nepatinka juokdario pavadinimas. Tai taip pat neteisinga, kaip vadovą vadinti juokdariu.
Matai tu esi naivus o tai yra grynai juokdario atributas aš toks labiau zynys ir vadovas viename pagal savo supratimą.
SHAMELESS FOLLOW Meee :PPPPP ))) AM Madman NOT Crazyyy
You mazafaka repo gangsta, kito tokio kaip shameless nebus!
Matai tu esi naivus o tai yra grynai juokdario atributas
aš toks labiau zynys ir vadovas viename pagal savo supratimą.
Aš žynys, tu - vadovas nebent. Todėl tu naivus - ne mažiau, o gal ir labiau. Vadovai vaizduoja rimtus ir protingiausius, nes taip turi atrodyti vadovas. Bet.
tu geriausiu atveju zynys pas kuri zinios klaidingos todel esi juokdarys
o as esu zynys ir vadovas viename, matai tu perdaug painiojiesi o mano teiginiai aiskus, tiesus ir teisingi mano teiginiai tai desniai man nereikia nieko cituoti as pats esu citata
tu geriausiu atveju zynys pas kuri zinios klaidingos todel esi juokdarys
o as esu zynys ir vadovas viename, matai tu perdaug painiojiesi o mano teiginiai aiskus, tiesus ir teisingi mano teiginiai tai desniaiman nereikia nieko cituoti as pats esu citata
Galutinis nusispangimas čia jau tavo buvo. Tipinis vadovo absoliutus susireikšminimas iki pakvaišimo. Pas visus vienos žinios teisingos, kitos klaidingos. Tavo teiginiai labai aiškūs, bet ar teisingi? Įsivaizduojami dėsniai, kurie veikia įsivaizduojamame pasaulyje. Ir tai šaunu.
Kam nepatinka sapnuoti patinkančius sapnus?
ziurek sakai galutinis, jau neadekvatus realybes vertinimas pas tave pasireiškia Aš tai sapnuoju samoningus vadinasi patinkančius sapnus, o tu?
beje nuo kada tiesos sakymas yra susireiksminimas, na jeigu tau tiesa per skaudi sakyk
ziurek sakai galutinis, jau neadekvatus realybes vertinimas pas tave pasireiškia
Aš tai sapnuoju samoningus vadinasi patinkančius sapnus, o tu?
beje nuo kada tiesos sakymas yra susireiksminimas, na jeigu tau tiesa per skaudi sakyk
Tu rašai nesąmones, tokia tavo problema. Viskas, ką tu rašai, yra nieko verta. Viskas, ką aš rašau, yra protinga. Susitaikyk su tuo.
Galutinis reiškia galutinis kliedesys, kad tai, ką rašai, yra dėsniai ir panašus mėšlas. Įsimesk keletą vaistų tablečių ir nurimsi su savo triedalais.
viskas gerai, aš neprasiau tavęs kad man teisintumeisi kodėl kažką parašei, nebijok gi nebausiu aš savo mylimiauosio juokdario už jo kvailystes ir pezalus
as tau suteikiu toki leidimą kad tik mane pralinksmintum
![]()
viskas gerai, aš neprasiau tavęs kad man teisintumeisi kodėl kažką parašei, nebijok gi nebausiu aš savo mylimiauosio juokdario už jo kvailystes ir pezalus
as tau suteikiu toki leidimą kad tik mane pralinksmintum
Aš tau paaiškinu, nes tu per kvailas pats suprastum. Esi šizoidinis klounas ir nieko daugiau.
Žvengiu iš tavęs, nes tu nesusigaudai savo durnume.
Leidžiu tau man atrašyti, pajuokos objekte, kad dar ką nors nusišnekėtum.
Nors gali neatrašyti, nes vistiek nusišnekėsi. Nusibausk ir neatrašyk.
Man patinka kaip tu bandai kopijuoti mane, bet tavo toks būdas copy paste ir nesiorentuoti į autentika. Aš priimu tave tokiu koks esi nors ir manai kad kituose yra dalelė tavo šizofrenijos peace and buckis. Buvai geras šiandien
tu gimei kad kopijuotum aš gimiau kad kopijuotu mane stai kuo mes skiriames
Man patinka kaip tu bandai kopijuoti mane, bet tavo toks būdas copy paste ir nesiorentuoti į autentika. Aš priimu tave tokiu koks esi nors ir manai kad kituose yra dalelė tavo šizofrenijos
peace and buckis. Buvai geras šiandien
Aš tau kaip idiotui pakartoju tai, ką tu man rašai, nes tu nesusigaudai, kad rašai apie save, bandydamas taikyti man, na bet tu šizoidas, tai nieko nuostabaus, tik reikia objektyviai parodyti tau tavo kliedesiukus. Taip, kad ir vėl nuslydai nuo tikrovės į kvailių eketę, prifantazavęs apie tariamą kopijavimą.
Nieko tokio. Iš tavęs nieko geriau negalima tikėtis.
Frenkas parašė:Man patinka kaip tu bandai kopijuoti mane, bet tavo toks būdas copy paste ir nesiorentuoti į autentika. Aš priimu tave tokiu koks esi nors ir manai kad kituose yra dalelė tavo šizofrenijos
peace and buckis. Buvai geras šiandien
Aš tau kaip idiotui pakartoju tai, ką tu man rašai, nes tu nesusigaudai, kad rašai apie save, bandydamas taikyti man, na bet tu šizoidas, tai nieko nuostabaus, tik reikia objektyviai parodyti tau tavo kliedesiukus.
Taip, kad ir vėl nuslydai nuo tikrovės į kvailių eketę, prifantazavęs apie tariamą kopijavimą.
Nieko tokio. Iš tavęs nieko geriau negalima tikėtis.
tylek saulegrazu tauku gene
Perdaug kartojiesi lyg sirgtum paranoja manau jau laikas skambinti greitukei toks jausmas tau panikos ataka, suleis okola apsispakajinsi, suvoksi kad soki ant zynio valdovo būdamas juokdariu ir baigsi svieta juokinti
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 117 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?