181 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-22 17:05)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Šaunuolė. smile O kadagių uogų uogienė skanu įdomu ar ne? O aš pasinersiu į raminantį svaigulį su dviem alaus skardinėmis, Tauro balto ir Kalnapilio mėlyno bei kepta juoda duona.

182

Dailius Inkstenis parašė:

Šaunuolė. smile O kadagių uogų uogienė skanu įdomu ar ne? O aš pasinersiu į raminantį svaigulį su dviem alaus skardinėmis, Tauro balto ir Kalnapilio mėlyno bei kepta juoda duona.

Nežinau ar kadagių uogų uogienė skani būtų. Labai jau daug jų reiktų. Ko gero būtų labai jau sakų skonio. Aš jų dedu į padažą prie troškintos mėsos.
Alaus ir aš užsimaniau. Becks Lemon dar yra. Į sveikatą. smile

183

Į sveikatą. smile

184

Realiai tai ne uogos, o kadagio kankorėžiukai. Jie yra stiprus antiseptikas ir antihelmitas. Tačiau per didelis kiekis dirgina inkstus, kepenis, skrandį, net galima apsinuodyti.

185 (redagavo Fjord 2022-04-22 20:00)

Ieva parašė:

Realiai tai ne uogos, o kadagio kankorėžiukai. Jie yra stiprus antiseptikas ir antihelmitas. Tačiau per didelis kiekis dirgina inkstus, kepenis, skrandį, net galima apsinuodyti.

Tai, kad apvalios jos ir šviežios labai skanios, sultingos. Nu tikros uogos. Tamsiai mėlynos į vijoletinę.
Wacholderbeeren

186 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-22 21:52)

Jo, šilauogės skanu. O šilauogių degtinė-užpiltinė gal būtų skani.

187 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-22 21:47)

Reiks pasigaminti kadagio uogų uogienę ir paragauti. Galima valgyti ir ne po daug, kiek norisi.

188

Jo, šilauogės skanu. O šilauogių degtinė-užpiltinė gal būtų skani.

Jau Atsibudai Siande tongue big_smile big_smile  Pas Mane Lietuviska Starkute tongue big_smile LT Siaubunas sakoma big_smile big_smile

189 (redagavo Frenkas 2022-04-22 22:50)

https://www.edensprings.lt/sites/default/files/product_image/1_hermis_negazuotas_0.png

Hermis negazuotas

190

Frenkas parašė:

https://www.edensprings.lt/sites/default/files/product_image/1_hermis_negazuotas_0.png

Hermis negazuotas

Joo CIA Gera Skelei Reklamuu Nekenciuu tongue tongue big_smile big_smile

191 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-22 23:51)

Frenkas parašė:

Tuomet sveikinu gimus juokdariu big_smile beje tai neizeidimas, man tikrai naudinga ir dekoju visatai kad apsupo mane juokdariais juk butu netaip smagu gyventi tiesa? big_smile

Geriau juokdarys nei idiotas, tai tau daug labiau nepasisekė. :::034 Niekam neįdomu, kas tau naudinga, nes tu tiek pat svarbus, kiek šikna (vietoj galvos). :::034

192

Frenkas parašė:

Tuomet sveikinu gimus juokdariu big_smile beje tai neizeidimas, man tikrai naudinga ir dekoju visatai kad apsupo mane juokdariais juk butu netaip smagu gyventi tiesa? big_smile

Geriau juokdarys nei idiotas, tai tau daug labiau nepasisekė. :::034 Niekam neįdomu, kas tau naudinga, nes tu tiek pat svarbus, kiek šikna. :::034

NORIUU MUZTYNIUU tongue big_smile big_smile Best Friends big_smile big_smile

193 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 00:32)

Kartais įsijungia mano nekultūringas blogietis, kad ir kaip norėčiau būti geras visą laiką.

194

Idiotas gali ir valstybes valdyti, o juokdario nuomone niekam neidomi sutinki? big_smile

195

Frenkas parašė:

Idiotas gali ir valstybes valdyti, o juokdario nuomone niekam neidomi sutinki? big_smile

Kaip sakau VISIEMS Gyvenimas FILMAS tongue tongue smile))))))))))) Fuckkk Alll Everyybodyyy

196 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 12:31)

Frenkas parašė:

Idiotai negali nieko valdyti ir nevaldo, o visus kitus valdytojus, valdo juokdariai, kurie yra žyniai, todėl tavo nuomonė yra dalinai teisinga ir dalinai neteisinga.

Vadovų rūšį pagal įgimtą ryšį, kontroliuoja žynių rūšis ir demokratija yra vadovų rūšies pašalinimas iš vadovavimo. Deja, bet nieko nepadarysi, ir valstybę po valstybės, perima žynių rūšis. Karalių ir karalienių (vadovų rūšies valdymo) laikai baigiasi, ir šitą pasaulį beveik jau valdo labai gerai organizuota žynių rūšis. Todėl tiesiog nesipriešink tam, jei esi gimęs vadovu, nes nepasipriešinsi. :::034

Vadovų rūšis gimusi vadovauti, o juos kontroliuoja žyniai.

197

Tavo nuomonė labiau neteisinga nei teisinga big_smile
Juokdarius su zyniais suplakei nes tai ir tegali padaryti juokdarys, todel pats save demaskavai. Valdovus valdo retai kada zyniai, dazniau neismaneliai idiotai. Tad dar kartą paguosiu gimus juokdariu big_smile

198

Vaikinai, ar tik nepasiklydote tarp Taro kortų - žyniai, magai, juokdariai, valdovai? smile

199 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 15:16)

Frenkas parašė:

Tavo nuomonė labiau neteisinga nei teisinga big_smile
Juokdarius su zyniais suplakei nes tai ir tegali padaryti juokdarys, todel pats save demaskavai. Valdovus valdo retai kada zyniai, dazniau neismaneliai idiotai. Tad dar kartą paguosiu gimus juokdariu big_smile

Vadovus valdo žynių rūšis, kurie yra gimę valdyti žinias, kurie kitų rūšių laikomi juokdariais ar idiotais, nes tos rūšys yra mažiau protingos.

200 (redagavo Shameless 2022-04-23 14:49)

Geriau Pasakykit tongue smile Kodie SHAMELESS yrrNemylimas visuu Smerkiamas JIS Net Savo Zmona gali Nuzudyt arb Rukanciaa ismest pro Langaa Nesciaa  tongue tongue tongue big_smile big_smile big_smile  ATSAKYKIT KAA NORS tongue tongue BET MAN VISISKAII Pxxx ant JUSUUU tongue tongue tongue big_smile big_smile MAN Skanus TOKIS Pasaulis SHAMELESS Dievinuu JIS MLDC tongue tongue big_smile