Re: Ką geriate šį vakarą?
Šaunuolė. O kadagių uogų uogienė skanu įdomu ar ne? O aš pasinersiu į raminantį svaigulį su dviem alaus skardinėmis, Tauro balto ir Kalnapilio mėlyno bei kepta juoda duona.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Šaunuolė. O kadagių uogų uogienė skanu įdomu ar ne? O aš pasinersiu į raminantį svaigulį su dviem alaus skardinėmis, Tauro balto ir Kalnapilio mėlyno bei kepta juoda duona.
Nežinau ar kadagių uogų uogienė skani būtų. Labai jau daug jų reiktų. Ko gero būtų labai jau sakų skonio. Aš jų dedu į padažą prie troškintos mėsos.
Alaus ir aš užsimaniau. Becks Lemon dar yra. Į sveikatą.
Į sveikatą.
Realiai tai ne uogos, o kadagio kankorėžiukai. Jie yra stiprus antiseptikas ir antihelmitas. Tačiau per didelis kiekis dirgina inkstus, kepenis, skrandį, net galima apsinuodyti.
Realiai tai ne uogos, o kadagio kankorėžiukai. Jie yra stiprus antiseptikas ir antihelmitas. Tačiau per didelis kiekis dirgina inkstus, kepenis, skrandį, net galima apsinuodyti.
Tai, kad apvalios jos ir šviežios labai skanios, sultingos. Nu tikros uogos. Tamsiai mėlynos į vijoletinę.
Wacholderbeeren
Jo, šilauogės skanu. O šilauogių degtinė-užpiltinė gal būtų skani.
Reiks pasigaminti kadagio uogų uogienę ir paragauti. Galima valgyti ir ne po daug, kiek norisi.
Jo, šilauogės skanu. O šilauogių degtinė-užpiltinė gal būtų skani.
Jau Atsibudai Siande Pas Mane Lietuviska Starkute LT Siaubunas sakoma
Hermis negazuotas
Hermis negazuotas
Joo CIA Gera Skelei Reklamuu Nekenciuu
Tuomet sveikinu gimus juokdariu beje tai neizeidimas, man tikrai naudinga ir dekoju visatai kad apsupo mane juokdariais juk butu netaip smagu gyventi tiesa?
Geriau juokdarys nei idiotas, tai tau daug labiau nepasisekė. Niekam neįdomu, kas tau naudinga, nes tu tiek pat svarbus, kiek šikna (vietoj galvos).
Frenkas parašė:Tuomet sveikinu gimus juokdariu beje tai neizeidimas, man tikrai naudinga ir dekoju visatai kad apsupo mane juokdariais juk butu netaip smagu gyventi tiesa?
Geriau juokdarys nei idiotas, tai tau daug labiau nepasisekė. Niekam neįdomu, kas tau naudinga, nes tu tiek pat svarbus, kiek šikna.
NORIUU MUZTYNIUU Best Friends
Kartais įsijungia mano nekultūringas blogietis, kad ir kaip norėčiau būti geras visą laiką.
Idiotas gali ir valstybes valdyti, o juokdario nuomone niekam neidomi sutinki?
Kaip sakau VISIEMS Gyvenimas FILMAS ))))))))))) Fuckkk Alll Everyybodyyy
Idiotai negali nieko valdyti ir nevaldo, o visus kitus valdytojus, valdo juokdariai, kurie yra žyniai, todėl tavo nuomonė yra dalinai teisinga ir dalinai neteisinga.
Vadovų rūšį pagal įgimtą ryšį, kontroliuoja žynių rūšis ir demokratija yra vadovų rūšies pašalinimas iš vadovavimo. Deja, bet nieko nepadarysi, ir valstybę po valstybės, perima žynių rūšis. Karalių ir karalienių (vadovų rūšies valdymo) laikai baigiasi, ir šitą pasaulį beveik jau valdo labai gerai organizuota žynių rūšis. Todėl tiesiog nesipriešink tam, jei esi gimęs vadovu, nes nepasipriešinsi.
Vadovų rūšis gimusi vadovauti, o juos kontroliuoja žyniai.
Tavo nuomonė labiau neteisinga nei teisinga
Juokdarius su zyniais suplakei nes tai ir tegali padaryti juokdarys, todel pats save demaskavai. Valdovus valdo retai kada zyniai, dazniau neismaneliai idiotai. Tad dar kartą paguosiu gimus juokdariu
Vaikinai, ar tik nepasiklydote tarp Taro kortų - žyniai, magai, juokdariai, valdovai?
Tavo nuomonė labiau neteisinga nei teisinga
Juokdarius su zyniais suplakei nes tai ir tegali padaryti juokdarys, todel pats save demaskavai. Valdovus valdo retai kada zyniai, dazniau neismaneliai idiotai. Tad dar kartą paguosiu gimus juokdariu
Vadovus valdo žynių rūšis, kurie yra gimę valdyti žinias, kurie kitų rūšių laikomi juokdariais ar idiotais, nes tos rūšys yra mažiau protingos.
Geriau Pasakykit Kodie SHAMELESS yrrNemylimas visuu Smerkiamas JIS Net Savo Zmona gali Nuzudyt arb Rukanciaa ismest pro Langaa Nesciaa ATSAKYKIT KAA NORS BET MAN VISISKAII Pxxx ant JUSUUU MAN Skanus TOKIS Pasaulis SHAMELESS Dievinuu JIS MLDC
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10 11 12 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?