Re: Ką geriate šį vakarą?
Aš blaivus. Mobiliako išjungti negaliu nes pas mane daug veiklos tūriu būti ant ryšio. Dejes esu beveik ant visko. Labai mažai dalykų kurie man rupi
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 99 100 101 102 103 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Aš blaivus. Mobiliako išjungti negaliu nes pas mane daug veiklos tūriu būti ant ryšio. Dejes esu beveik ant visko. Labai mažai dalykų kurie man rupi
Šiandien vėl alus "Negra"
Alegra пишет:Šiandien vėl alus "Negra"
Su Praejusia Svente Staline
![]()
Nezinau Kodel LT visi Zmogai Jaa Svenciaa
![]()
Bet Svarbiausia Tavi Nepasveikinoo tava Sunelis tas Durnis
Kostia
![]()
Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikins
Ką geri begėdžiuk?
Shameless пишет:Alegra пишет:Šiandien vėl alus "Negra"
Su Praejusia Svente Staline
![]()
![]()
Kostia
![]()
Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikins
Sveikinu Tave Laimutė su visom pasaulio šventėm)
Aš geriu Corona Extra) šalta ką tik iš šaldytuvo
Laimutė bet Tu supranti kaip smagu prisigerti savaitgalį?
Alegra пишет:Shameless пишет:Su Praejusia Svente Staline
![]()
![]()
Kostia
![]()
Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikinsSveikinu Tave Laimutė su visom pasaulio šventėm)
Aš geriu Corona Extra) šalta ką tik iš šaldytuvo
Ačiū ir į sveikatą.
Rytoj skrendam namo. Atostogos baigėsi
Visi ten tik streikuoja...ir skrydžiai sumažinti ir personalas aerouosto. Tikiuosi, kad taxi ne streikuoja
Laimutė bet Tu supranti kaip smagu prisigerti savaitgalį?
Smagu, žinoma, kai žinai, kad visą savaitę dirbai ir užsitarnavai sau poilsį kokį tik nori.
Konstantinas пишет:Alegra пишет:Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikinsSveikinu Tave Laimutė su visom pasaulio šventėm)
Aš geriu Corona Extra) šalta ką tik iš šaldytuvoAčiū ir į sveikatą.
Rytoj skrendam namo. Atostogos baigėsi
Visi ten tik streikuoja...ir skrydžiai sumažinti ir personalas aerouosto. Tikiuosi, kad taxi ne streikuoja
O kur Tavo namai? Aš kai per daug keliauju nustoju jausti kad namai isvis egzistuoja
Šiandien tik vanduo, bet vakar po darbuko nuėjom į Brauhaus ir išgėrėm po bakaliuką "Bernstein" alučio iš bačkutes. Skanu. Ypač pirmieji du trys gurgšniai
KAPINES Gylioss
Liudnai gyvenat Zombiaiii
![]()
Atvirkščiai labai linksmai gyvenam, todėl ir rašyti nėra kada
Saldžių vynuogių sulčių ir konjako derinys. Tik 15 eur. Malonaus skonio - saldumynų su šiek tiek ąžuolo medžiagų mėgėjams/mėgėjoms.
Jack Daniels jau antrą butelį snd) ir taip skaniai geriasi ant tiek nuostabus gėrimas
Mielai prisideciau prie choralines sinagogos lankytojo ir isgerciau ką jis ten turi geriamo. O paskui eisime į miestą ieškoti vaisingų moterų iki menopauzės) jei sutiksime Laimute ją pasiimsime su savimi
gerti.yra.smagu
Highland Queen
Suu Kiausiniene Visus
Kaip sakant Vyruu Svente
Nespardykit ka turim Kelnese
Kiaušinių proga, męs valkiojamės po pilis ir muziejus. Geras oras, visai nieko . 200 kilometrų spinduliu vaziuojam ir lankom ką pakeliui randam. Kolkas labiausiai patiko porceliano manufaktūra Fürsteberg. Dabar atsitrenkėm į Medebach į viešbutį pailsėti, O rytoj tęsinys.
Su šventėmis mielieji
Kiaušinių proga, męs valkiojamės po pilis ir muziejus. Geras oras, visai nieko
. 200 kilometrų spinduliu vaziuojam ir lankom ką pakeliui randam. Kolkas labiausiai patiko porceliano manufaktūra Fürsteberg. Dabar atsitrenkėm į Medebach į viešbutį pailsėti, O rytoj tęsinys.
Su šventėmis mielieji
Net i googlemapse isivedziau pasižiūrėti kur jus ten tasotes) tuoj visi Urlaubers ir Berufpendlers pradės namo grizineti ir uzsikis gatvės
Alegra пишет:Kiaušinių proga, męs valkiojamės po pilis ir muziejus. Geras oras, visai nieko
. 200 kilometrų spinduliu vaziuojam ir lankom ką pakeliui randam. Kolkas labiausiai patiko porceliano manufaktūra Fürsteberg. Dabar atsitrenkėm į Medebach į viešbutį pailsėti, O rytoj tęsinys.
Su šventėmis mieliejiNet i googlemapse isivedziau pasižiūrėti kur jus ten tasotes) tuoj visi Urlaubers ir Berufpendlers pradės namo grizineti ir uzsikis gatvės
Męs važiuojam kaimukų keliais, iš lėto, pasigrožėdami aplinka neturime kur skubėti.
Страницы Назад 1 … 99 100 101 102 103 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?