2,001

Re: Ką geriate šį vakarą?

Aš blaivus. Mobiliako išjungti negaliu nes pas mane daug veiklos tūriu būti ant ryšio. Dejes esu beveik ant visko. Labai mažai dalykų kurie man rupi

2,002

Šiandien vėl alus "Negra" smile

2,003

Shameless пишет:
Alegra пишет:

Su Praejusia Svente Staline big_smile big_smile Nezinau Kodel LT visi Zmogai Jaa Svenciaa big_smile big_smile  Bet Svarbiausia Tavi Nepasveikinoo tava Sunelis tas Durnis big_smile Kostia big_smile big_smile

Ačiū.
Mano vaikas Konstantinas mane su mamyčių dieną pasveikins wink

2,004

Ką geri begėdžiuk?

2,005

Alegra пишет:
Shameless пишет:
Alegra пишет:

Su Praejusia Svente Staline big_smile big_smile Nezinau Kodel LT visi Zmogai Jaa Svenciaa big_smile big_smile  Bet Svarbiausia Tavi Nepasveikinoo tava Sunelis tas Durnis big_smile Kostia big_smile big_smile

Ačiū.

Sveikinu Tave Laimutė su visom pasaulio šventėm)
Aš geriu Corona Extra) šalta ką tik iš šaldytuvo

2,006

Laimutė bet Tu supranti kaip smagu prisigerti savaitgalį?

2,007

Konstantinas пишет:
Alegra пишет:
Shameless пишет:

Ačiū.

Ačiū ir į sveikatą.
Rytoj skrendam namo. Atostogos baigėsi sad
Visi ten tik streikuoja...ir skrydžiai sumažinti ir personalas aerouosto. Tikiuosi, kad taxi ne streikuoja big_smile

2,008

Konstantinas пишет:

Laimutė bet Tu supranti kaip smagu prisigerti savaitgalį?

Smagu, žinoma, kai žinai, kad visą savaitę dirbai ir užsitarnavai sau poilsį kokį tik nori.

2,009

Alegra пишет:
Konstantinas пишет:
Alegra пишет:

Ačiū.

Ačiū ir į sveikatą.
Rytoj skrendam namo. Atostogos baigėsi sad
Visi ten tik streikuoja...ir skrydžiai sumažinti ir personalas aerouosto. Tikiuosi, kad taxi ne streikuoja big_smile

O kur Tavo namai? Aš kai per daug keliauju nustoju jausti kad namai isvis egzistuoja

2,010

Šiandien tik vanduo, bet vakar po darbuko nuėjom į Brauhaus ir išgėrėm po bakaliuką "Bernstein" alučio iš bačkutes. Skanu. Ypač pirmieji du trys gurgšniai smile

2,011

Shameless пишет:

KAPINES Gylioss big_smile Liudnai gyvenat Zombiaiii big_smile big_smile

Atvirkščiai smile labai linksmai gyvenam, todėl ir rašyti nėra kada

2,012 (2024-03-28 22:31 отредактировано Choralinė sinagoga jau gražėja)

Saldžių vynuogių sulčių ir konjako derinys. Tik 15 eur. Malonaus skonio - saldumynų su šiek tiek ąžuolo medžiagų mėgėjams/mėgėjoms.
https://vynoteka.lt/upload/media/cache/8/b/2/a/b/8b2ab78e82281acada48b83940d2b7a247f51e6b.jpg

2,013

Jack Daniels jau antrą butelį snd) ir taip skaniai geriasi ant tiek nuostabus gėrimas

2,014

Mielai prisideciau prie choralines sinagogos lankytojo ir isgerciau ką jis ten turi geriamo. O paskui eisime į miestą ieškoti vaisingų moterų iki menopauzės) jei sutiksime Laimute ją pasiimsime su savimi

2,015

gerti.yra.smagu

2,016

Highland Queen

2,017 (2024-03-31 11:10 отредактировано Shameless)

Suu Kiausiniene Visus tongue big_smile big_smile Kaip sakant Vyruu Svente tongue big_smile Nespardykit ka turim Kelnese big_smile big_smile

2,018

Kiaušinių proga, męs valkiojamės po pilis ir muziejus. Geras oras, visai nieko smile . 200 kilometrų spinduliu vaziuojam ir lankom ką pakeliui randam. Kolkas labiausiai patiko porceliano manufaktūra Fürsteberg. Dabar atsitrenkėm į Medebach į viešbutį pailsėti, O rytoj tęsinys.
Su šventėmis mielieji :::400:::426:::501

2,019

Alegra пишет:

Kiaušinių proga, męs valkiojamės po pilis ir muziejus. Geras oras, visai nieko smile . 200 kilometrų spinduliu vaziuojam ir lankom ką pakeliui randam. Kolkas labiausiai patiko porceliano manufaktūra Fürsteberg. Dabar atsitrenkėm į Medebach į viešbutį pailsėti, O rytoj tęsinys.

Net i googlemapse isivedziau pasižiūrėti kur jus ten tasotes) tuoj visi Urlaubers ir Berufpendlers pradės namo grizineti ir uzsikis gatvės

2,020

Konstantinas пишет:
Alegra пишет:

Net i googlemapse isivedziau pasižiūrėti kur jus ten tasotes) tuoj visi Urlaubers ir Berufpendlers pradės namo grizineti ir uzsikis gatvės

Męs važiuojam kaimukų keliais, iš lėto, pasigrožėdami aplinka smile neturime kur skubėti.