201 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 15:17)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Andre parašė:

Vaikinai, ar tik nepasiklydote tarp Taro kortų - žyniai, magai, juokdariai, valdovai? smile

Visos žmonių rūšys, kuriomis gimsta kiekvienas žmogus nepaveldimai, pavaizduotos šachmatų sistemoje. Dviejų rūšių vadovai, karalius ir karalienė, pirmas juda, bendrauja mažai, antras daug. Šalia jų žyniai (rikiai su galvom iš dviejų dalių, angliškai bishop, vyskupas, šventikas, žynys), toliau šalia jų arkliai, angliškai knight, riteris, kitoje atvaizdavimo sistemoje - vilkas (piemuo, žynys, vilkas, šuo ir avis). Toliau bokštas, sargybos bokštas, sargybinis, anoje sistemoje - šuo. Ir priešais visus po pėstininką, anoje sistemoje - avį. Kiekviena rūšis iš prigimties valdo savo sritį. Vadovų rūšis gimusi valdyti, vadovauti. Žyniai gimę valdyti žinias. Vilkai valdo daiktus. Šunys valdo pinigus. Avys valdo darbą. Tarp kiekvienos rūšies yra įgimtas palaikantis arba kontroliuojantis ryšys. Piemuo palaiko avį, avis palaiko žynį, žynys palaiko vilką, vilkas palaiko šunį, šuo palaiko piemenį. Ir. Piemuo kontroliuoja vilką, vilkas kontroliuoja avį, avis kontroliuoja šunį, šuo kontroliuoja žynį ir žynys kontroliuoja piemenį. Tokia žmonių rūšių esmė. Lygiai tas pats atvaizduota berods budizme sferomis. Dievai (vyriškas piemuo, karalius), pusdieviai (moteriškas piemuo, karalienė), žmonės (žyniai) ir 3 gyvūnų sferos: vilkai, šunys ir avys.

202

Dailius Inkstenis parašė:
Andre parašė:

Vaikinai, ar tik nepasiklydote tarp Taro kortų - žyniai, magai, juokdariai, valdovai? smile

Visos žmonių rūšys, kuriomis gimsta kiekvienas žmogus nepaveldimai, pavaizduotos šachmatų sistemoje. Dviejų rūšių vadovai, karalius ir karalienė, pirmas juda, bendrauja mažai, antras daug. Šalia jų žyniai (rikiai su galvom iš dviejų dalių, angliškai bishop, vyskupas, šventikas, žynys), toliau šalia jų arkliai, angliškai knight, riteris, kitoje atvaizdavimo sistemoje - vilkas (piemuo, žynys, vilkas, šuo ir avis). Toliau bokštas, sargybos bokštas, sargybinis, anoje sistemoje - šuo. Ir priešais visus po pėstininką, anoje sistemoje - avį. Kiekviena rūšis iš prigimties valdo savo sritį. Vadovų rūšis gimusi valdyti, vadovauti. Žyniai gimę valdyti žinias. Vilkai valdo daiktus. Šunys valdo pinigus. Avys valdo darbą. Tarp kiekvienos rūšies yra įgimtas palaikantis arba kontroliuojantis ryšys. Piemuo palaiko avį, avis palaiko žynį, žynys palaiko vilką, vilkas palaiko šunį, šuo palaiko piemenį. Ir. Piemuo kontroliuoja vilką, vilkas kontroliuoja avį, avis kontroliuoja šunį, šuo kontroliuoja žynį ir žynys kontroliuoja piemenį. Tokia žmonių rūšių esmė. Lygiai tas pats atvaizduota berods budizme sferomis. Dievai (vyriškas piemuo, karalius), pusdieviai (moteriškas piemuo, karalienė), žmonės (žyniai) ir 3 gyvūnų sferos: vilkai, šunys ir avys.

Jau TEMA reik Keist jei ATVIRAI Zmogeliau tongue tongue big_smile Jei Isvis Tavi Galiuu Laikyt tuom Zmogeliukuu tongue tongue tongue

203

Tai keičiam temą į temą. :::034

204 (redagavo Frenkas 2022-04-23 16:22)

Daliau vardus pavardes tu zyniu, nes prifantazavai daug bet nieko nepasakei racionalaus, bet manęs tai nestebina jau pripratau big_smile
Kaip suprantu tu valdai valdovus juos linksmindamas? big_smile

205 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 16:44)

Frenkas parašė:

Daliau vardus pavardes tu zyniu, nes prifantazavai daug bet nieko nepasakei racionalaus, bet manęs tai nestebina jau pripratau big_smile
Kaip suprantu tu valdai valdovus juos linksmindamas? big_smile

Forbes turtingiausių sąrašą nuo viršaus pasižiūrėk, geriausius muzikoje, kine, sporte, moksle, versle, mene, visur - ir pamatysi. Linksmina valdovus JAV kariuomenės ir saugumo žyniai su karine galia, tai maždaug toks valdovų linksminimas vyksta, iš esmės. :::034 Dabar valdovai yra prižiūrimi, kaip gyvūnai zoologijos sode. :::034 Todėl gaunasi, kad tu mane linksmini, ir to nesupranti. :::034 Savi linksmina, o mirtinų priešų žyniai kapoja valdovams galvas.

206

Haha na ir juokingas juokdarys man patinka kaip mane juokini big_smile
Tarp kitko kalbant rimčiau tokiuosi supranti kad forbes nėra tikrųjų turtingiausių žmonių? big_smile
Forbes tai juokdariu sąrašas big_smile

207 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 17:17)

Frenkas parašė:

Haha na ir juokingas juokdarys man patinka kaip mane juokini big_smile
Tarp kitko kalbant rimčiau tokiuosi supranti kad forbes nėra tikrųjų turtingiausių žmonių? big_smile
Forbes tai juokdariu sąrašas big_smile

Nusišneki kaip koks asilas valdovas ir tiek. Forbes beveik visi pasaulio turtingiausi ir valdovai ten nulio vietoj. :::034 Kaip ir tavo paistalai. Vadovų rūšis yra durna. :::034 Tu mane juokini, nes esi kvailas. :::034 O dabar gali patylėti, nes tavo skiedalai man nieko verti. :::034

208

Gaila tik kad forbes nėra nei valdovu nei turtingiausių, tik juokdariai. Geras yra posakis kad ne juokdariui mąstyti, tu puikiai tai patvirtino ir atlieki savo darbą mane juokinti ir patariu tau nieko nekeisti eini gera linkme big_smile

209 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 17:52)

Frenkas parašė:

Gaila tik kad forbes nėra nei valdovu nei turtingiausių, tik juokdariai. Geras yra posakis kad ne juokdariui mąstyti, tu puikiai tai patvirtino ir atlieki savo darbą mane juokinti ir patariu tau nieko nekeisti eini gera linkme big_smile

Ir tu mane juokini ne mažiau turbūt nei aš tave. Juokdariai mąsto už vadovus, todėl nepergyvenk. :::034 Forbes sąraše visko yra, ir vadovų taip pat, ne visi, bet turbūt dauguma turtingiausių. Ar kur tie turtingiausi? Tai, kad žyniai sukelia juoką, yra šalutinis rezultatas. Pagrindinis - yra žinios. Reikia tai suprasti. Iš tikrųjų visos rūšys yra protingos, savaip skirtingai. Tik norėjau panervinti, parašydamas, kad vadovai durni. Žyniams reikėjo valstybės, kurią valdytų jie, o ne vadovai. Tokia tapo JAV. Nes ne visiems norisi, kad jiems vadovautų vadovai. Tik vadovams norisi vadovauti visiems. Todėl tokia problema. Bet man patinka vadovai. Galbūt tokia įgimta rūšių struktūra yra geriausia gyvenimo sistema. Galbūt. Vienur valdo vadovai. Kitur žyniai. Man tik nepatinka juokdario pavadinimas. Tai taip pat neteisinga, kaip vadovą vadinti juokdariu. smile

210

Matai tu esi naivus o tai yra grynai juokdario atributas big_smile aš toks labiau zynys ir vadovas viename pagal savo supratimą.

211

Frenkas parašė:

AS Varau ISVIS TOLIu nuo Jusuu tongue tongue Vapsiee Kiemialyy Laukee ant Suoliukoo Pagert Parukyt ir REPUKOO KLAUSYT Kol SIRENOS BLIKCIOSS IS TOLII MENTUROSSS :PPP :DDDD

212 (redagavo Shameless 2022-04-23 18:22)

SHAMELESS FOLLOW Meee :PPPPP smile))) AM Madman NOT Crazyyy tongue big_smile big_smile

213

You mazafaka repo gangsta, kito tokio kaip shameless nebus!

214 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 18:18)

Frenkas parašė:

Matai tu esi naivus o tai yra grynai juokdario atributas big_smile aš toks labiau zynys ir vadovas viename pagal savo supratimą.

Aš žynys, tu - vadovas nebent. Todėl tu naivus - ne mažiau, o gal ir labiau. Vadovai vaizduoja rimtus ir protingiausius, nes taip turi atrodyti vadovas. Bet. :::034

215

Frenkas parašė:

You mazafaka repo gangsta, kito tokio kaip shameless nebus!

Bledee Tokis Pats Snekaa apiee SHAMELESS tongue tongue tongue TYLIUUU tongue tongue smile

216 (redagavo Frenkas 2022-04-23 18:39)

tu geriausiu atveju zynys pas kuri zinios klaidingos todel esi juokdarys big_smile
o as esu zynys ir vadovas viename, matai tu perdaug painiojiesi o mano teiginiai aiskus, tiesus ir teisingi mano teiginiai tai desniai big_smile man nereikia nieko cituoti as pats esu citata big_smile

217 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 19:16)

Frenkas parašė:

tu geriausiu atveju zynys pas kuri zinios klaidingos todel esi juokdarys big_smile
o as esu zynys ir vadovas viename, matai tu perdaug painiojiesi o mano teiginiai aiskus, tiesus ir teisingi mano teiginiai tai desniai big_smile man nereikia nieko cituoti as pats esu citata big_smile

Galutinis nusispangimas čia jau tavo buvo. :::034 Tipinis vadovo absoliutus susireikšminimas iki pakvaišimo. Pas visus vienos žinios teisingos, kitos klaidingos. Tavo teiginiai labai aiškūs, bet ar teisingi? Įsivaizduojami dėsniai, kurie veikia įsivaizduojamame pasaulyje. Ir tai šaunu. :::034 Kam nepatinka sapnuoti patinkančius sapnus?

218

ziurek sakai galutinis, jau neadekvatus realybes vertinimas pas tave pasireiškia big_smile Aš tai sapnuoju samoningus vadinasi patinkančius sapnus, o tu? big_smile beje nuo kada tiesos sakymas yra susireiksminimas, na jeigu tau tiesa per skaudi sakyk big_smile

219

Frenkas parašė:

ziurek sakai galutinis, jau neadekvatus realybes vertinimas pas tave pasireiškia big_smile Aš tai sapnuoju samoningus vadinasi patinkančius sapnus, o tu? big_smile beje nuo kada tiesos sakymas yra susireiksminimas, na jeigu tau tiesa per skaudi sakyk big_smile

Tu rašai nesąmones, tokia tavo problema. :::034 Viskas, ką tu rašai, yra nieko verta. Viskas, ką aš rašau, yra protinga. Susitaikyk su tuo. :::034 Galutinis reiškia galutinis kliedesys, kad tai, ką rašai, yra dėsniai ir panašus mėšlas. Įsimesk keletą vaistų tablečių ir nurimsi su savo triedalais. :::034

220

big_smile big_smile viskas gerai, aš neprasiau tavęs kad man teisintumeisi kodėl kažką parašei, nebijok gi nebausiu aš savo mylimiauosio juokdario už jo kvailystes ir pezalus big_smile as tau suteikiu toki leidimą kad tik mane pralinksmintum big_smile