2241

Re: Ką geriate šį vakarą?

Geriam!

2242

Konstantinas parašė:

Geriam!

Butent big_smile tongue Begedziai sita ZINO is Serialoo big_smile tongue tongue Turu Isirases Beveik Visus JOO Sezonus tongue smile Tai Skanaus, bet atsimink Mana Minty is Repo dainos Naktim Nemiegam Dienom Nevaikstom tongue smile Gyli Mintis kaip Visad nuo Mani big_smile tongue Skanaus Karocee tongue

2243

Shameless parašė:

Bera Gyvu dar siande is Poo Vakar?? big_smile big_smile Pas Mane Miestas tuscias Mazai zmoniuu Siande Matomi judantys nes Pavarge po vakar big_smile big_smile tongue

O kas ten tokio buvo?

2244

Pirmadienis darbo dienos rytas o aš jau geriu prisipirkau alaus snd į darbą neeisiu tai snd pusryčiams pagrindinis patiekalas bus alus ir vakarienei turbūt irgi

2245

Konstantinas parašė:

Pirmadienis darbo dienos rytas o aš jau geriu prisipirkau alaus snd į darbą neeisiu tai snd pusryčiams pagrindinis patiekalas bus alus ir vakarienei turbūt irgi

Yess Maciau prikola GRAZUU smile Sakoo 10proc dirbu kitus proc Atiduodu ALAUS Apyniuu ragavimuii big_smile big_smile tongue SKANAUS ir Tyliuu .....

2246

Shameless parašė:

Mano ta Problema VIENINTELE smile Turiu gal Sakyti NETUREJAU big_smile Tai draugai buve buvo virto Priesais smile smile smile Ajj nxxxx Pavargau nuo SUUDOOO kaip sako REPAI Fu@ck the WORLD its TRUE madaaa faakaaa tongue tongue tongue CHEERSSS and drink for That SHIIIITTT smile)))))

Parasysiu gylia minti. Žinai kaip suprasti kas liko tavo draugai? Naktį per messengeri issiusk savo draugams kokia nors nuotrauka iš jūsų bendros praeities. Kurie draugai prisimins tave ir atrasys tie ir liko draugai

2247 (redagavo anna 2025-02-27 18:25)

20

2248

555

2249

555

2250

555