261 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:50)

Re: Ką geriate šį vakarą?

Frenkas parašė:

man malonu kad pripazinai mane tarpdimensiniu valdovu, gerai tuomet as tau paliksiu priziureti demensiju pasauli big_smile

Prižiūrėti tavo demensijas? Ačiū, atsisakysiu. O dėl dimensijų valdovo titulo, tai tau vėl pasireiškė mažas kliedesiukas per tarpą tarp smegenų aušinimo skysčio injekcijų. :::034

262 (redagavo Dailius Inkstenis 2022-04-23 23:52)

Labai džiaugiuosi, kad tau malonu, bet gydytojai čia jau bejėgiai ką nors pakeisti tavo naudai. :::034

263

oh ok katik supratau kad su atmintim pas tave sutrikimas big_smile
bet as pripratau kad tu liguistas tai stengiuosi nekreipt demesio big_smile

264

Frenkas parašė:

Gerai, kad tai supratai, bet nesupratai, kad visa tai įsivaizdavai. Nieko tokio. Aš suprantu tavo vidines problemas ir jas puoselėju. :::034

265

juk as tarpdimensinis zynys valdovas o tu demencinis mano vietininkas big_smile
tu atlieki uzduoti sekmingai mano tau paskirta klajot liguistai per mano valdoma dimensija big_smile

266

Frenkas parašė:

teisingai si karta Frenkas nusirybavo

267

matai dailiau visi supranta kad tu grybas big_smile

268

mazas kliedesiukas tau tarp koju juk sakei big_smile o didesnis pas mane, tad apleisk kompiuteri ir eik gerti xanaxo nes matau jau tau sudetinga darosi egzistuoti big_smile

269

As turejau dvi moteris o tu dailiau ****?

270

daliau tave visi trolina nes supranta kad esi juokdarys big_smile
bet man patinka kaip tu tam priesiniesi, cia tavo juokdario programos dalis? nes tau puikiai pavyksta visus prajuokinti ploju tau per peti big_smile

271 (redagavo Frenkas 2022-04-24 00:10)

taigi man patogiau mano dideli kliedesiuka uzraityti ir isikisti i analine anga kad tu nepasinaudotum juo nes jau yra buve su tavim atveju kad prabundu ir ziurau kad oralini akta darai, tai teko slopinti tavo potrauki mano kliedesiams vaistais nuo tada ir tapai nepilno proto mano vietininku big_smile

272

teisingai tu skaicius turetum zinoti nes pries ikisant nulaizai ir iskisus nulaizai, patenkini visus big_smile
tas tavo potraukis oraliniam seksui yra nevaldomas big_smile

273

taigi nupsrendem kad pas tave mike pukuotukas tarp koju, o tu spangsti apie dideli, gal maniski sapnuoji naktimis? big_smile

274

blemba as katik suvedziau galus, kam tau masturbacija kai tavo burna yra lyg makstis su erogeninemis zonomis tu esi tikra anomalija big_smile

275

dailiau buk geras isgerk xanaxo del manes ir del kitu nes man gaila ziuret ir suprast ant kiek tu metaisi savo parodymuose jau kelintas kartas big_smile

276

jo vedziau galus bet ne su tavim nes su tavim butu ne galu vedimas o vedimas su galiuku big_smile

277 (redagavo Frenkas 2022-04-24 00:19)

geda tai erogenines zonos tavo burnoje ir nuo jos nukentejes mano by.bys big_smile

278

turiu tave nuvilti as katik pavadinau tavo peni mazesniu uz klitoriu big_smile

279

taip dailiau daug tave dare daug big_smile

280

Dailius Inkstenis parašė:
Frenkas parašė:

daliau tave visi trolina nes supranta kad esi juokdarys big_smile
bet man patinka kaip tu tam priesiniesi, cia tavo juokdario programos dalis? nes tau puikiai pavyksta visus prajuokinti ploju tau per peti big_smile

Prie manęs prisiknisa tik tie, kurie daro tave per užpakalį, ir yra tokie patys kiauragalviai kaip tu, tai nieko nuostabaus. :::034

gerai cia tave patrolino pyzdagalvi