Re: Ką geriate šį vakarą?
matai dailiau visi is taves juokiasi
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
matai dailiau visi is taves juokiasi
iskreiptai tu man oralini darei, tad nustok svaigti gal jau uzteks keik tai gali testis ka?
aisku juokink mane toliau tik persistengt nereikia as rytoj noresiu kad skeltum koki juoka kad mane pajuokintum
oi dailiau duodi programos sakyk banko saskaita pravesiu euriuku
dailiau tai palauk ar tu cia juokdarys su savo oraline programa kuri vadinasi ciulpedros naktis veronoje ar kas as jau nesusigaudau tavo psichodelikoje
hahahaha koki mes puiku turime juokdari, mums pavydi visi sios ciulpedros
jo tokio klouno kaip as reiktu paieskoti nes klouno kuris nera klounas labai sunku rasti o tokiu kaip tu vienetai nes klouno kuris ant tiek klounas dar sunkiau rasti
aciu kad man atskleidi savo sutrikimus to ir siekiau jau supratau kas tu per vienas
mano taktika suveike ir vel eilini karta buvai apmulkintas
teip teip dailiau teip, tu tik be nerimo, tau tai kenkia as katik supratau tavo diagnozes
tu durnas durniau bet pagaliau isklausei tu ar dievas nezinau mano maldas kad isgertum xanaxo savo nemigos sutrikimui kuris kilo is sizofrenines paranojos AMEN
ai okis gi xanax ne iskart pradeda veikti, tai dar pachatinsim sakai?
naudoju tave ir valgau kiekviena diena savo intelektualine galia tai ir xanax tuo paciu kuri per isange sau susiberi
desrelemis kurias tau paberiu pries miega prie budos? taip tai tavo desreles tavo mano suniuk
geras brisius geras
pasirodo tu ir desreles per uzpakali valgai, gauni pagyrima mano juokdari, nuo siol vadinsiu tave brisium
hahahaha reiks tave paaukstinti pareigose is juokdario iki mano sasyskos plovimo nes tu jas labai megsti tik noriu atsiklausti ar noresi but juokdarys - sasyskos plovejas ar tik sasyskos plovejas?
tavo pokstai brisiau puikus ir mane visada prajuokina kaip suprantu nori palikti viska kaip ir buvo? dirbti juokdariu man? tai yra zyniui valdovui
smagu girdeti kad xanax pradejo veikti nes jau su dievais pradejai kalbeti, kai rytoj nubusi xanax poveikis dings bet dievas tai yra as isliks ir vel busi jo juokdariu kaip ir kiekviena diena :DDDD
as gyvenu tavo galvoje brolau tu tarnauji man visos tavo mintys priklauso man as tave apsedau, tu nori miegoti bet negali nes as tau neleidziu o tu tarnauji man ir manes klausai
tu pradejai kalbeti kaip as, tu pradejai galvoti kaip as ir pradejai nusisneketi kaip as as tave pamyliu siuo metu o tau tai patinka ir prasysi dar sabaka brisiau
teisingai eik miegoti, padejau tave i vieta
Toks maždaug yra maistinės vertės atitikmuo tarp šių gėrimų.
Šį vakarą laukia dar neragautas džinas.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 13 14 15 16 17 … 120 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?