361

Re: Ką geriate šį vakarą?

Shameless parašė:

Ukrainaa Vodka su STUMBRAZOLE, Pasiguglinkit kas per Zolyte tongue big_smile Palaikom UA ir Skanaus FRIDAAYYY Partyy tongue tongue big_smile

Nu as tada isgersiu Putinoff

362

Zinau stumbrazole gera zolyte) daug geru zoleliu Lietuvoj auga tik Zolynes jau praejo

363

Nais diskusijonxD

364

Duokit Vaistukuu nuo tos Ramybess big_smile big_smile Gelbekit big_smile

365

:::140:::232:::346:::711

366

Kokteilis "ugnelė". Su 10 lašų tabasco.

367

Veltins alkoholfrei

368

O dabar žolelių arbata

369 (redagavo Valdas 2022-09-12 17:38)

Staropramen alų Cash & Carry bent jau Urmo Bazėje pardavinėja pastarasias dienas po 0,59 eur vietoj 1,15 eur, dvi rūšis iš keturių. Rašo, kad numeris 1 Prahos alus pasaulyje. Ir nepasterizuotas, ir dark visai nieko.

370

Shameless parašė:
Laimutė parašė:

Kas tas Tabasco ir KODEL butent 10 o nee 9 big_smile big_smile Mana skaiciuks yrr 9 Mylimiausias tongue tongue smile

Tabasco tai aštrūs chili lašiukai.

371

Laimutė parašė:
Shameless parašė:
Laimutė parašė:

Kas tas Tabasco ir KODEL butent 10 o nee 9 big_smile big_smile Mana skaiciuks yrr 9 Mylimiausias tongue tongue smile

Tabasco tai aštrūs chili lašiukai.

Chill and Deal WAKE Upp Please tongue big_smile big_smile

372

Nabier Gyvuu tongue tongue tongue big_smile WELNIOP VISUS ir VISKAAA tongue tongue

373

Negeriam šį vakarą.

374 (redagavo Shameless 2022-09-17 02:51)

YOU DONT KNOW about Mee tongue tongue tongue SHUT Upp ALL Fuckk Everybodyy tongue tongue

375

Maracujos arbata) nors jau ne vakaras bet rytas

376

Shameless parašė:

Kodel AS vis taa UKRAINA Vodke Pilstau ??? tongue big_smile big_smile Padekit Suprast Taa Ssss Politikaa big_smile big_smile

tai gal taip paremi ukraniecius smile

377 (redagavo Konstantinas 2022-09-23 22:17)

O žinote ką aš galvoju? Pas mus lietuviški genai todėl mes turime gerti lietuviškus gėrimus pagamintus iš grūdų užaugusių ant lietuviškos zemeles) todėl pradedam dydiji ieškoko penktadienio balių!!! keliame taurės aukštai ir geriam) už praeitą savaitę už ateinančią savaitę už visus kurie mus paliko ir visus kurie mus prisimena) čia buvo Konstantino penktadienio tostas!!! Ir aš manau kad Begedis man pritars o Laimutės dar ipils)

378

Konstantinas parašė:

O žinote ką aš galvoju? Pas mus lietuviški genai todėl mes turime gerti lietuviškus gėrimus pagamintus iš grūdų užaugusių ant lietuviškos zemeles) todėl pradedam dydiji ieškoko penktadienio balių!!! keliame taurės aukštai ir geriam) už praeitą savaitę už ateinančią savaitę už visus kurie mus paliko ir visus kurie mus prisimena) čia buvo Konstantino penktadienio tostas!!! Ir aš manau kad Begedis man pritars o Laimutės dar ipils)

Puikus tostas, Konstantinai smile pritariu ir  į sveikatą.

379

Konstantinas parašė:

Ne vien lietuviški pas jus genai, todėl nepamirškite ir juos palaistyti.

380

Viską taip palaisciau kad dabar reikia eiti butelius rinkti nes aplink jų daug primetyta kaip po gero baliaus) galva skauda judesiai kaip kokio zombio ) ryte pabundu muzika groja nes taip ir neisjungiau kai luzau