441

Re: Ką geriate šį vakarą?

Vytautas parašė:

su kolega nervukus raminam su viksiu ir alum, bet jau imam kompus programuoti- as savo planus pasidariau, dabar beveik ramus, nes žinom pagaliau kas neaišku- nors ryt vygdymo etapas prasideda.... i "sveikatą" xD

Tai puiku. Lauksim artimiausiu laiku tavo naujų minčių "paklodės" wink
Įdomiai atrodo toks tavo elgesys, nors šiaip jau ir įprasta turėtų būti.

442

Laimutė parašė:
Vytautas parašė:

su kolega nervukus raminam su viksiu ir alum, bet jau imam kompus programuoti- as savo planus pasidariau, dabar beveik ramus, nes žinom pagaliau kas neaišku- nors ryt vygdymo etapas prasideda.... i "sveikatą" xD

taip ir man pačiam mano elgesys kartais keistas, va "uztilau", bijau kažka gilesnio rašyti- blogai ir gerai, kai esi pats sau idomus... dabar jau arbatėles spakainas geriu wink.

443

Vytautas parašė:
Laimutė parašė:
Vytautas parašė:

taip ir man pačiam mano elgesys kartais keistas, va "uztilau", bijau kažka gilesnio rašyti- blogai ir gerai, kai esi pats sau idomus... dabar jau arbatėles spakainas geriu wink.

Pažįstu vieną moterį. Pasako visišką nesąmonę ir kikena iš tų, kurie jos nesupranta. Tuomet ji jaučiasi labai pranaši ir protinga.  Taip taip, visokių yra tame keistuolių pasaulyje, tačiau jiems tai vienintelė pramoga nors trumpam pamiršti savo "gyvenimo draugę" šizofreniją.

444 (redagavo Vytautas 2022-10-13 23:56)

Laimutė parašė:
Vytautas parašė:
Laimutė parašė:

Pažįstu vieną moterį. Pasako visišką nesąmonę ir kikena iš tų, kurie jos nesupranta. Tuomet ji jaučiasi labai pranaši ir protinga.  Taip taip, visokių yra tame keistuolių pasaulyje, tačiau jiems tai vienintelė pramoga nors trumpam pamiršti savo "gyvenimo draugę" šizofreniją.

na tu čia skėlei Laimute, pataisyk jeigu suklydau - "pamiršti draugę šizofreniją, kai elgiesi neadekvačiai?"tai turėjai galvoje? čia sakyčiau isismarkavęs šizofrenijos laipsnis, artimas psichozei... tad nelabai gražiai čia tu... aš nei kiek nesijuokiau, tas mano postas kaip neizdirbtas mokslinis darbas kuri galėtu pataisius perrasyti koks teologijos studentas, tačiau ten yra nemažai nepatvirtintų dalykų, kas sakykim matematinėje formulėje galėtų būti kaip per daug nežinomųjų kintamųjų, tačiau jeigu tuos nežinomuosius kažkaip ištaisius, vadinasi galėtų būti ok su pagrindine mintimi... trumpiau būtų - mintis, statyti babelio boksta ne dėl žmonių, o dėl Dievo, pasitelkus tvarkinga ego, gal Kristaus mokymą, ka ir bando daryti religijos taikydamos panašias vertybes, tačiau kažkaip nesigauna, nes kogero didžiąją kliūtį sukuria kaltės jausmas, kas esant geriems, kilniems ketinimams, maišo, žinoma derėtų ir nedaryti to kas kelia kaltės jausmą(sveikos savivertės žmogaus neprivers kitas jaustis kaltu, tik jis pats save, pvz Kristų nukryziavo kaip chuliganu chuligana, o jis vistiek liko Šventas Dievo sūnus), tada atsiranda disbalansas(ir priekaištas Dievui) kalbant apie tobulą kūriniją, ir nuodėmingą žmogų, dar tūkstantmečiams visam tam davė energijos kai kurie gal papročiai ir tradicijos bei kogero neteisingi autoritetai.  aš išfantazavau kažką labai ambicingo ten. gal trumpiau ir aiškiau būtų buvę, jeigu būčiau parašęs, kad žmogus yra iš prigimties didinga būtybė ir siekime tik doro bei aukšto, bet tame nebūtų visiems aišku ir patrauklu to siekti, nes kai kurie, o ir pats aš, mano nelaimei - nebūnu labai doras ir elktis dorai būtų "nejauku", dėl "praeities". nu gal aš durnas esu, man ne tik aš idomu, bet ir aplinka kurioje yra visuma apie kuria kalbėjau, tačiau zvelgiant is vieno zmogaus tasko yra ganėtinai ribotas "matomumas", gal netgi "psiaudo" jeigu esi dar ir užsidaręs ir nelinkęs suprasti kito ar užsispyręs kaip aš... Bendroje mūsų fizinėje erdvėje egzistuoja daugybė realybių, nelabai aš apie jas nusimanau, tačiau kančios realybes tikiu, jog galėtų laikui bėgant panaikinti Kristaus "kalno pamoklse" minėti idealai. ok gal derėtų sitą postą Laimute rasyti kitoje temoje, toje kur man labai svarbu...:D tačiau regis viską ten parašiau, galiu ten imti tik teisintis, ar komentuoti i tai kur vėl išsiplėsčiau per daug plačiai gal, kas užstelbtų tai ka bandžiau parašyti pirmame poste...

445

taip zmogus didinga butybe puoselekime savyje ta didinguma. o del formuliu su nezinomais kintamaisiais tai bet kokia lygti galima isspresti

446 (redagavo Andre 2022-10-14 15:31)

Laimutė parašė:

Hmmm... Sektinas pvz. smile
Visokių pozityvumo, bendravimo, savivertės ir pasitikėjimo savimi kėlimo mokymų rezultatas smile
Jos vietoje aš kikenčiau iš to, kad dauguma bandytų vaizduoti, kad supranta smile
tarkim, aš apie meną (kaip ir daug ką kita) nelabai, nelabai, bet bent jau neapsimetu, kad suprantu ir kai kokia nors nesąmonė pristatoma kaip menas, neaikčioju, kaip tai gilu ir modernu smile O tie, kurie aikčioja tik dėl to, kad mano, jog reikia apsimesti, kad jiems tai iš tikrųjų labai labai, tai... juokingi.
Tik vaikas išdrįso pasakyti "Karalius nuogas". tai gal ta moteris ir kikena dėl to, kad kitų mentalitetas žemesnis nei vaiko, bet laiko save baisiai protingais.

Atsiprašau, Laimute, jei ne į temą, smile

447

Andre, aš truputį patikslinsiu. Ta moteris jau daug metų serga šizofrenija.
O apie meno vertintojus aš lygiai tokios pat nuomonės smile. Tas pats liečia ir vyno degustacija, ir kvapų vertintojus, ir  literatūros kritikus ir visus kitus linksinčius galvomis, neturint jokio supratimo.

448

Konstantinas parašė:

taip zmogus didinga butybe puoselekime savyje ta didinguma. o del formuliu su nezinomais kintamaisiais tai bet kokia lygti galima isspresti

Graži mintis smile

449

Laimutė parašė:

O apie meno vertintojus aš lygiai tokios pat nuomonės smile. Tas pats liečia ir vyno degustacija, ir kvapų vertintojus, ir  literatūros kritikus ir visus kitus linksinčius galvomis, neturint jokio supratimo.

šizofrenija įdomus dalykas....

450

Andre parašė:
Laimutė parašė:

Kuo įdomus smile ?

451

Hellooo, Neber Gyvuu dar Siandee ?? big_smile big_smile  Pas Mane vaa Captain Morgan su KOLA tongue tongue smile LEGENDA

452

Tuoj Pradesiuu DAUG Sneket tongue big_smile big_smile Jau Sildymaa Ijunge nuo sio Skysciuu Derinukoo big_smile big_smile ATVARYKIT prie Mana Staliukoo NEBESNEKESIUU nes Galesit Mani Surakint tongue big_smile big_smile

453

Shameless parašė:

Tuoj Pradesiuu DAUG Sneket tongue big_smile big_smile Jau Sildymaa Ijunge nuo sio Skysciuu Derinukoo big_smile big_smile ATVARYKIT prie Mana Staliukoo NEBESNEKESIUU nes Galesit Mani Surakint tongue big_smile big_smile

Žiūrėsim, kiek ilgai iškęsi nesikeikęs smile

454

Nee Baznycioj Sedziuu jei ATVIRAI tongue tongue big_smile big_smile  PLIUS Laisva Lietuvele Musuu big_smile big_smile big_smile Nu karoce Parukom ant NERVUUU big_smile tongue tongue

455

Shameless parašė:

Nee Baznycioj Sedziuu jei ATVIRAI tongue tongue big_smile big_smile  PLIUS Laisva Lietuvele Musuu big_smile big_smile big_smile Nu karoce Parukom ant NERVUUU big_smile tongue tongue

Kokie nervai,  kas nervina?

456

Laimutė parašė:
Shameless parašė:

Nebuk ta Psichologe Mana Prasyciauu tongue big_smile big_smile Bucka jei galima Kuklus big_smile big_smile

457

Shameless parašė:
Laimutė parašė:
Shameless parašė:

Nebuk ta Psichologe Mana Prasyciauu tongue big_smile big_smile Bucka jei galima Kuklus big_smile big_smile

Aš tik draugiškai paklausiau.
Kuklus atgal smile

458

Andre parašė:
Laimutė parašė:

oo Privietka tongue Senai Bemates big_smile big_smile

459

Laimutė parašė:
Shameless parašė:
Laimutė parašė:

Aš tik draugiškai paklausiau.
Kuklus atgal smile

Nuu Joo Tinkamoj TEMOJ ir tie Buckiai PRASIDEDAA kaip VISAD tongue big_smile big_smile big_smile Manau Poniala Minia tongue tongue

460

Shameless parašė:
Andre parašė:
Laimutė parašė:

oo Privietka tongue Senai Bemates big_smile big_smile

ane? tai kad gal visai nematęs smile