Re: Ką geriate šį vakarą?
Geriau Pradekim MASTYT ka Darom
![]()
![]()
MES CIA 5 Pagrindiniai Rasytojai Tam Forume
![]()
VISUR MUSU KALBU DAUGG
![]()
Ka darom? Lauziames pas adminus į butą) ir reikalaujam pinigų už tai kad ši forumą keliam
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Страницы Назад 1 … 33 34 35 36 37 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
![]()
![]()
![]()
VISUR MUSU KALBU DAUGG
![]()
Ka darom? Lauziames pas adminus į butą) ir reikalaujam pinigų už tai kad ši forumą keliam
![]()
![]()
![]()
VISUR MUSU KALBU DAUGG
![]()
Čia kaip suprasti:
- didžiausi gėrėjai
- penktoji valdžia
- steigiam dobilėlį penkialapį
- keičiamės kalėdinėmis dovanėlėmis
???
Shameless пишет:Geriau Pradekim MASTYT ka Darom
![]()
![]()
![]()
VISUR MUSU KALBU DAUGG
![]()
Čia kaip suprasti:
- didžiausi gėrėjai
- penktoji valdžia
- steigiam dobilėlį penkialapį
- keičiamės kalėdinėmis dovanėlėmis
???
Taip Andre mes penktoji valdžia mes formuojame viešąją nuomonę
Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Snd klaidų ir bandymų metodu buvo nustatyta kad Desperados skanesnis už Corona Extra ir kad olandiškas ispilstymas geresnis už belgiska bet čia kol neisragausi nesuzinosi
Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
ne ne ne - aš važinėju Lietuvos keliais, gaunu nemokamai puikų gydymą, vaikštau į bibliotekas, maudausi Lietuvos vandenyse ir su manimi maloniai ir produktyviai bendrauja Lietuvos valstybės tarnautojai ir kiti darbuotojai - todėl mano mokesčiai skirti Lietuvai
Už tai išgerkim, tik nežinau ką... Turbūt vandens.
Šiąnakt sapnavau ilgą sapną, kurio pamenu tik vieną fragmentą - kažkas nuėjo į mano slaptą kambarėlį ir atidarė slaptas dureles ir rado mano barą. Per sapną nekilo klausimas, ką pamanė, kai šalia išrikiuota degtinė, šampanas, romas. man tik buvo neramu, ką pamanė, kai rado 2 nugertus viskio butelius
Snd klaidų ir bandymų metodu buvo nustatyta kad Desperados skanesnis už Corona Extra ir kad olandiškas ispilstymas geresnis už belgiska bet čia kol neisragausi nesuzinosi
Koo Daugiau Putojaa Tuo Geriauu
SENAI AISKI POLITIKA
Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
ne ne ne - aš važinėju Lietuvos keliais, gaunu nemokamai puikų gydymą, vaikštau į bibliotekas, maudausi Lietuvos vandenyse ir su manimi maloniai ir produktyviai bendrauja Lietuvos valstybės tarnautojai ir kiti darbuotojai - todėl mano mokesčiai skirti Lietuvai
Šiąnakt sapnavau ilgą sapną, kurio pamenu tik vieną fragmentą - kažkas nuėjo į mano slaptą kambarėlį ir atidarė slaptas dureles ir rado mano barą. Per sapną nekilo klausimas, ką pamanė, kai šalia išrikiuota degtinė, šampanas, romas. man tik buvo neramu, ką pamanė, kai rado 2 nugertus viskio butelius
Isgerkime už Lietuvos duobetus kelius kad jie būtų dar labiau duobeti kad valstybe neturėtų pinigų jų prieziurai ir kad tais keliais būtų galima pravažiuoti tik geru galingu dzipu.
Gražus butelaiciai pas tave išrikiuoti)
Andre пишет:Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Šiąnakt sapnavau ilgą sapną, kurio pamenu tik vieną fragmentą - kažkas nuėjo į mano slaptą kambarėlį ir atidarė slaptas dureles ir rado mano barą. Per sapną nekilo klausimas, ką pamanė, kai šalia išrikiuota degtinė, šampanas, romas. man tik buvo neramu, ką pamanė, kai rado 2 nugertus viskio buteliusIsgerkime už Lietuvos duobetus kelius kad jie būtų dar labiau duobeti kad valstybe neturėtų pinigų jų prieziurai ir kad tais keliais būtų galima pravažiuoti tik geru galingu dzipu.
Gražus butelaiciai pas tave išrikiuoti)
Duobėtų kelių mano maršrutuose nėra
Specialiai dabar patikrinau - dar baltas ir raudonas vynas Pasidariau labai zapaslyva, kai apribojo alkoholio pardavimą - niekad nežinai, kada teks vykti į svečius ir pas ką
o buteliai valgyt neprašao ir negenda
GalingasDzipas CIA Nee Priciom
![]()
Reik Sakyt Patvarus Geras
![]()
Andre zino TIK VILIUKAA
![]()
Nea, dar žinau tokį labai patogų įlipti ir išlipti, didelį, blyn, koks ten pavadinimas, kažkas su Path... va.
Shameless пишет:GalingasDzipas CIA Nee Priciom
![]()
Reik Sakyt Patvarus Geras
![]()
Andre zino TIK VILIUKAA
![]()
Nea, dar žinau tokį labai patogų įlipti ir išlipti, didelį, blyn, koks ten pavadinimas, kažkas su Path...
va.
Nisanas Pathinderis
Bet JIS is Balos NEMOKSLA Isbrist
Konstantinas пишет:Ir didžiausi gerejai irgi) bet geriam tik uzsienietiska alkoholi) visi akcizai eina Lietuvai pro šoną) ne į tą kasą įkrenta
Geras sapnas
Išgaravo man visi laipsniai nuo šokimo
Išgaravo man visi laipsniai nuo šokimo
Tai SOK pro Langelyy
Starbucks Caffe Latte
Bičių pikio spiritinė ištrauka mažas, bet stebuklingas kiekis
Kas tas pikis?
Bičių universalus " vaistas". Jos juo viską gydo.
Bijau aš bičių ir stengiuosi prie jų nesiartinti
Kas tas pikis?
"Tai vaško ir įvairiausių biologiškai aktyvių medžiagų mišinys, kurį savo liaukose pagamina bitės. Propolį bitės naudoja avilio tarpams užsandarinti bei deda ten, kur yra didelė rizika sulaukti įsibrovėlių. Bičių pasaulyje pikio bijo daugelis mikroorganizmų ir net kai kurie jų priešai. Mūsų senoliai, pastebėję šias bičių pikio savybes, ėmė plačiai jį taikyti saugodamiesi nuo žmonėms pavojingų mikroorganizmų.
Bičių pikis jau daugybę metų naudojamas medicinoje. Tai yra natūralus bičių sukurtas produktas, turintis daugybę naudingųjų medžiagų, kurias nuo įvairiausių augalų renka bitės. Pikis yra nuostabus bičių kūrinys, kurio alternatyvos nesugeba sukurti jokie mokslininkai. Propolyje gausu antibakterinių savybių, todėl jis gali padėti kovojant su įvairiausiais infekciniais susirgimais".
Skanu, kvapnu, stipru - gaila, kad negalima daugiau
Страницы Назад 1 … 33 34 35 36 37 … 117 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?