Re: Ką geriate šį vakarą?
Valdas mano desinioji ranka apie ka tu kalbi
O ką veikia tavo kairioji?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Valdas mano desinioji ranka apie ka tu kalbi
O ką veikia tavo kairioji?
siaip as desiniarankis, jeigu kazka daryciau tai su desine ar taip Valdai?
bent jau pabandei valdai
Man reikia pabaigti Gibson's džiną. Kolkas, jo daugiausiai išsigeria. Jame yra kalendra ir angelica. Į sveikatą.
blyn as negalvojau kad visi cia pijokai
Aš tai noriu su moterim, bet tu nori su manim, aiškiai man apie tai užsiminei, tik stengiesi išvengti mano dominuojančios pozicijos. Prisipažink, kad esi homikas ir nereikės vartytis. xDD
Jus jau per TOLI nuo Temos Berniukai
Sugrįžkim į temą, nes jau po dvylikos. xDD
man patinka kaip tu lengvai isvedamas is kantrybes :DDD
tu man panasus i pikta kaimyna kaip is simpsonu kuris nekencia manes ir pasakes maziausia zodi pries isvedu is kantrybes ir mane grasina nuzudyti :DD
Frenkai, tu nori manyti, kad man bent kiek rūpi, net jei tai būtų neapykanta, bet nerūpi man nei kiek, suprask tai. Atrašyti tau ir neatrašyti man yra lygiai tas pats. Dzin. xDD
keista kad visada pasirenki atrasyti, vis moneta iskrenta ant herbo ane? :DD
Frenki, atrašau tik iš neturėjimo ką veikti ir tai neturi nieko bendro su kokiais nors neigiamais jausmais tavo atžvilgiu, nebent pasijuokiu iš tavęs. xDD
Shameless, alaus ir aš išgerčiau, o kam gerti tiek daug ir kam gerti per daug? Ką tai duoda gero?
kodel? saugojau taip giliai, saugojau taip ilgai...
Shameless, alaus ir aš išgerčiau, o kam gerti tiek daug ir kam gerti per daug? Ką tai duoda gero?
Nu jei Yrr JUK Nemesi pro Langa Benamiams po Balkonuu
Savižudžiai geria per daug, tai geriau pasidalink.
noriu prisigerti
vakar pora aliuko bokalu bet neskanus, kalnapilio blank ar koks ten buvo. Kitas vilkmerges kvietinis, jau geresnis.
O prisigert tai ****, paskui hujova savijauta kita diena as jau vakar masciau vietoj antro alaus imt giros, nu bet galvoju klube gal reik alaus vis del to
Darius wrote:vakar pora aliuko bokalu
bet neskanus, kalnapilio blank ar koks ten buvo. Kitas vilkmerges kvietinis, jau geresnis.
O prisigert tai ****, paskui hujova savijauta kita diena
as jau vakar masciau vietoj antro alaus imt giros, nu bet galvoju klube gal reik alaus vis del to
![]()
o kas cia juokingo ?
o sivakar vermuciuko isgeriau su sultimis. Net nezinau ar cia gerai sakyt, sakys panos kad pijokas Juk daug cia negerianciu
Šiandien Portwein su spanguolių tortuku.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?