61

Re: Ką geriate šį vakarą?

Frenkas wrote:

Valdas mano desinioji ranka apie ka tu kalbi big_smile

O ką veikia tavo kairioji? big_smile

62

siaip as desiniarankis, jeigu kazka daryciau tai su desine ar taip Valdai? big_smile

63

bent jau pabandei valdai big_smile

64

Man reikia pabaigti Gibson's džiną. Kolkas, jo daugiausiai išsigeria. Jame yra kalendra ir angelica. Į sveikatą.

65

blyn as negalvojau kad visi cia pijokai big_smile

66

Valdas wrote:

Aš tai noriu su moterim, bet tu nori su manim, aiškiai man apie tai užsiminei, tik stengiesi išvengti mano dominuojančios pozicijos. Prisipažink, kad esi homikas ir nereikės vartytis. xDD

Jus jau per TOLI nuo Temos Berniukai tongue big_smile tongue

67 (edited by Valdas 2022-03-27 00:33)

Sugrįžkim į temą, nes jau po dvylikos. xDD

68

man patinka kaip tu lengvai isvedamas is kantrybes :DDD

69 (edited by Frenkas 2022-03-27 00:37)

tu man panasus i pikta kaimyna kaip is simpsonu kuris nekencia manes ir pasakes maziausia zodi pries isvedu is kantrybes ir mane grasina nuzudyti :DD

70

Frenkai, tu nori manyti, kad man bent kiek rūpi, net jei tai būtų neapykanta, bet nerūpi man nei kiek, suprask tai. Atrašyti tau ir neatrašyti man yra lygiai tas pats. Dzin. xDD

71

keista kad visada pasirenki atrasyti, vis moneta iskrenta ant herbo ane? :DD

72 (edited by Valdas 2022-03-27 00:59)

Frenki, atrašau tik iš neturėjimo ką veikti ir tai neturi nieko bendro su kokiais nors neigiamais jausmais tavo atžvilgiu, nebent pasijuokiu iš tavęs. xDD

73

Shameless, alaus ir aš išgerčiau, o kam gerti tiek daug ir kam gerti per daug? Ką tai duoda gero?

74 (edited by Frenkas 2022-03-27 01:31)

kodel? saugojau taip giliai, saugojau taip ilgai...

75

Valdas wrote:

Shameless, alaus ir aš išgerčiau, o kam gerti tiek daug ir kam gerti per daug? Ką tai duoda gero?

Nu jei Yrr JUK Nemesi pro Langa Benamiams po Balkonuu big_smile big_smile tongue

76

Savižudžiai geria per daug, tai geriau pasidalink. :::034

77

noriu prisigerti

78 (edited by Darius 2022-04-02 08:31)

vakar pora aliuko bokalu smile bet neskanus, kalnapilio blank ar koks ten buvo. Kitas vilkmerges kvietinis, jau geresnis.

O prisigert tai ****, paskui hujova savijauta kita diena smile as jau vakar masciau vietoj antro alaus imt giros, nu bet galvoju klube gal reik alaus vis del to smile

79

Shameless wrote:
Darius wrote:

vakar pora aliuko bokalu smile bet neskanus, kalnapilio blank ar koks ten buvo. Kitas vilkmerges kvietinis, jau geresnis.

O prisigert tai ****, paskui hujova savijauta kita diena smile as jau vakar masciau vietoj antro alaus imt giros, nu bet galvoju klube gal reik alaus vis del to smile

big_smile big_smile

o kas cia juokingo  ? smile

o sivakar vermuciuko isgeriau su sultimis. Net nezinau ar cia gerai sakyt, sakys panos kad pijokas smile Juk daug cia negerianciu smile

80

Šiandien Portwein su spanguolių tortuku. smile