781

Re: Ką geriate šį vakarą?

Kas tas pikis?

782

Bičių universalus " vaistas". Jos juo viską gydo.

783

Bijau aš bičių ir stengiuosi prie jų nesiartinti

784

Konstantinas parašė:

Kas tas pikis?

"Tai vaško ir įvairiausių biologiškai aktyvių medžiagų mišinys, kurį savo liaukose pagamina bitės. Propolį bitės naudoja avilio tarpams užsandarinti bei deda ten, kur yra didelė rizika sulaukti įsibrovėlių. Bičių pasaulyje pikio bijo daugelis mikroorganizmų ir net kai kurie jų priešai. Mūsų senoliai, pastebėję šias bičių pikio savybes, ėmė plačiai jį taikyti saugodamiesi nuo žmonėms pavojingų mikroorganizmų.

Bičių pikis jau daugybę metų naudojamas medicinoje. Tai yra natūralus bičių sukurtas produktas, turintis daugybę naudingųjų medžiagų, kurias nuo įvairiausių augalų renka bitės. Pikis yra nuostabus bičių kūrinys, kurio alternatyvos nesugeba sukurti jokie mokslininkai. Propolyje gausu antibakterinių savybių, todėl jis gali padėti kovojant su įvairiausiais infekciniais susirgimais".

Skanu, kvapnu, stipru - gaila, kad negalima daugiau sad

785

Ieva parašė:

Bičių universalus " vaistas". Jos juo viską gydo.

O prieš bičių erkes bejėgės

786

vakar etnodvare , lyg bistrampolio dvaro ar kaip jis ten vadinas, skanus alus.

787

Andre parašė:
Konstantinas parašė:

Kas tas pikis?

"Tai vaško ir įvairiausių biologiškai aktyvių medžiagų mišinys, kurį savo liaukose pagamina bitės. Propolį bitės naudoja avilio tarpams užsandarinti bei deda ten, kur yra didelė rizika sulaukti įsibrovėlių. Bičių pasaulyje pikio bijo daugelis mikroorganizmų ir net kai kurie jų priešai. Mūsų senoliai, pastebėję šias bičių pikio savybes, ėmė plačiai jį taikyti saugodamiesi nuo žmonėms pavojingų mikroorganizmų.

Bičių pikis jau daugybę metų naudojamas medicinoje. Tai yra natūralus bičių sukurtas produktas, turintis daugybę naudingųjų medžiagų, kurias nuo įvairiausių augalų renka bitės. Pikis yra nuostabus bičių kūrinys, kurio alternatyvos nesugeba sukurti jokie mokslininkai. Propolyje gausu antibakterinių savybių, todėl jis gali padėti kovojant su įvairiausiais infekciniais susirgimais".

Skanu, kvapnu, stipru - gaila, kad negalima daugiau sad

Be reikalo, neturint simptomų, nederėtų per daug mėgautis visokiais antibakteriniais preparatais, nes jie sunaikina ir gerąsias bakterijas.

788

Laimutė parašė:

Be reikalo, neturint simptomų, nederėtų per daug mėgautis visokiais antibakteriniais preparatais, nes jie sunaikina ir gerąsias bakterijas.

Tas tai taip smile man perštėjo gerklę po miego prie atviro lango, tad arbatinio šaukštelio buvo su kaupu smile net po paros pikio prieskonis rytą jautėsi. o gerklė puikiai vakar susitvarkė... o rekomenduojama, jei neklystu, 10 lašų į stiklinę, kai pradeda kokia nors zaraza kibti.

789

Red Bull deze is 6 skarbonkiu. Čia vietoj kavos is ryto

790

Andre parašė:
Laimutė parašė:

Tas tai taip smile man perštėjo gerklę po miego prie atviro lango, tad arbatinio šaukštelio buvo su kaupu smile net po paros pikio prieskonis rytą jautėsi. o gerklė puikiai vakar susitvarkė... o rekomenduojama, jei neklystu, 10 lašų į stiklinę, kai pradeda kokia nors zaraza kibti.

O tai kam tu rudenį miegi prie atviro lango?

791

Konstantinas parašė:
Andre parašė:
Laimutė parašė:

O tai kam tu rudenį miegi prie atviro lango?

kaip tai kam? man patinka grynas oras smile

792

Mano irgi langai naktį atviri. Kitaip neužmiegam. Vakar dar ir uodas iš kažkur atklydo. Bet neilgai pabuvo. Tragiškai žuvo ant mano kaktos big_smile

793

Šiltas pienukas su medumi ir du lašai šviežių česnako sulčių.

794 (redagavo Ieva 2022-11-28 20:47)

Aš mėgstu šiltai miegoti. Jeigu šalta, neužmiegu, ypač į galvą.

795

Ieva parašė:

Numegsiu tau šiltą, minkstutę kepuraitę su bumbuliuku big_smile

796 (redagavo Ieva 2022-11-28 20:55)

Laimutė parašė:
Ieva parašė:

Numegsiu tau šiltą, minkstutę kepuraitę su bumbuliuku big_smile

Mezgu pati. Bumbuliukas spaus. :::034
Žiūriu futbolą.

797

:::b47

798

Laimutė parašė:

:::b47

Darbštuolė. Moteris - idealas.

799