921

Re: Ką geriate šį vakarą?

ir aš kažkada bandžiau - degtinės ne daugiau 40 ml ir tada gal 2 a. š. maltų juodų pipirų. Na, tokia tiršta degtinė.... Tiek ji, tiek pipirai perniek... Manau, kad nuo tokio kokteilio galima dar labiau pradėti kosėti, jei jau gerklė išjautrėjusi...

922 (redagavo Laimutė 2022-12-21 19:27)

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Vodkės su pipirais

cia nuo persalimo?) kazkada bandziau gerti visiskai nepadeda nors gal reikia daugiau vodkes arba daugiau pipiru

Tam, kad apetitą skatintų. Kartumas geriau nueina su degtine. Galėjau ir pelynų arbatos, bet vodkytės labai panorėjau. Pipirai raudoni, tiksliau, homogeniška chilli pasta. Jokiu būdu ne paprasti juodieji. Man pakako poros šaukštų.

923

Šįvakar prasidėjo pats stebuklingiausias metas smile
Taigi, pakelkim savas taures už stebuklus, už taiką, už mokslą, už šviesą ir tiesą, už mus smile

Iš interneto išminties aruodų
"Žiemos saulėgrįža tai laikas, kai saulė pasiekia minimalų aukštį. Paprastai astronominė saulėgrįža įvyksta gruodžio 21-24 dienomis. Tai trumpiausia metuose diena ir ilgiausia naktis. Šiais metais žiemos saulėgrįža buvo gruodžio 21 dieną. Taigi jau sulaukėme atspirties taško, kuomet dienos “sustoja”. Kelias dienas dienos nei ilgės, nei trumpės. Laikas lyg sustingsta, nekinta. Tai stebuklingas metas, kuomet vartai, skiriantys gyvųjų ir mirusiųjų pasaulius yra čia pat, tai laikas, kuomet abu šie pasauliai yra vienas šalia kito, kuomet “išsitrina” ribos. Tai virsmo taškas. Šiomis dienomis iš naujo susitveria pasaulis, išaug". naujas pasaulio medis, vėl susirėdo ta pati, bet kartu ir nauja tvarka. Niekas nenuginčys, kad būtent iš tų senųjų laikų pasaulėžiūros trupinių yra susiformavusi tradicija žiemos švenčių metu užsibrėžti naujus metų tikslus, rašyti pasižadėjimus sau. Tokiu būdu mes iš naujo tveriame savo nedidelį pasaulį: kasmet vis tokį patį, bet naujomis spalvomis".

924 (redagavo Konstantinas 2022-12-22 00:45)

Andre parašė:

Iš interneto išminties aruodų
"Žiemos saulėgrįža tai laikas, kai saulė pasiekia minimalų aukštį. Paprastai astronominė saulėgrįža įvyksta gruodžio 21-24 dienomis. Tai trumpiausia metuose diena ir ilgiausia naktis. Šiais metais žiemos saulėgrįža buvo gruodžio 21 dieną. Taigi jau sulaukėme atspirties taško, kuomet dienos “sustoja”. Kelias dienas dienos nei ilgės, nei trumpės. Laikas lyg sustingsta, nekinta. Tai stebuklingas metas, kuomet vartai, skiriantys gyvųjų ir mirusiųjų pasaulius yra čia pat, tai laikas, kuomet abu šie pasauliai yra vienas šalia kito, kuomet “išsitrina” ribos. Tai virsmo taškas. Šiomis dienomis iš naujo susitveria pasaulis, išaug". naujas pasaulio medis, vėl susirėdo ta pati, bet kartu ir nauja tvarka. Niekas nenuginčys, kad būtent iš tų senųjų laikų pasaulėžiūros trupinių yra susiformavusi tradicija žiemos švenčių metu užsibrėžti naujus metų tikslus, rašyti pasižadėjimus sau. Tokiu būdu mes iš naujo tveriame savo nedidelį pasaulį: kasmet vis tokį patį, bet naujomis spalvomis".

jeigu moteris svencia saulegriza, rudens ir pavasario lygiadieni reiskia ji propaguoja raganavima...uz tai ir isgerkime...uz sviesa ir tamsa...ir uz nauja pradzia

925 (redagavo Konstantinas 2022-12-22 01:11)

Andre parašė:

Kokias kortas renkiesi - paprastas, taro, akmenų, augalų, aroaterapijos, runų?

paprastas 36 kortu kalade. ne 52 o butent 36 kortu.
runu prisibijau...ju neteisingas panaudojimas gali stipriai pakenkti paciam

926

Andre parašė:

Paskui ištrinsiu žinutes, nėra ko kitiems skaityti smile
Po ranka tik viena knyga, tad bursim pagal ją. Ir iš 36 langelių rinkis 3 numerius, kol aš maišysiu kortas smile

nuo 0 iki 36?   21; 11; 2

927

wow...magiskiausia ziemos nakti Andre man buria ieskoke online) tai nustabu

928

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

Paskui ištrinsiu žinutes, nėra ko kitiems skaityti smile
Po ranka tik viena knyga, tad bursim pagal ją. Ir iš 36 langelių rinkis 3 numerius, kol aš maišysiu kortas smile

nuo 0 iki 36?   21; 11; 2

net skaiciai gavosi su gilia prasme. tris vienetai iterpti tarp dvieju dvejetu) bet taip savaime gavosi. ar tai ka nors reiskia?

929

issaugojau) gali trinti. o rytoj zmones ateis i ieskoka ir nesupras bei nesuzinos apie ka mes cia. bet jiems ir nerekia zinoti...trink viska Andre ir aciu uz burtus. o dabar as keliauju i sapnu karalyste..rytoj paskaitysiu

930

Man patinka šis metas.

931

Man šešiolikmetei, Kaune išbūrė sena čigonė, kad 41 metų labai sirgsiu ir mane išgydys gydytojas vokietis. Man tai buvo pirmasis burimas, gal todėl taip gerai įsiminė. Ta buvo beveik akla. Ją atvesdavo jos anūkė prie geležinkelio stoties. Ji būrė liesdama mano rankų delnus. Tada pagalvojau, kokia nesąmonė, koks vokietis gydytojas (?!). Išsipildė.

932

Visiems labas rytas) bundame iš komos ir keliames

933

Konstantinas parašė:

Visiems labas rytas) bundame iš komos ir keliames

Verčiamės ant kito šono. smile

934

Mielai pasivarticiau lovyteje bet reikalai neleidžia

935

taigi, dilema - ar pakartotinai į lovą, ar į turgų silkės? o gal Senukuose batareikų prisipirkt :? smile

936

Andre parašė:

taigi, dilema - ar pakartotinai į lovą, ar į turgų silkės? o gal Senukuose batareikų prisipirkt :? smile

viska nuspirkti internetu is lovos

937

kaip galima pirkti natūralų produktą jo neįvertinus realiai???
o ypač silkę... reikia matyti jos akis smile

geriau tu man trumpai pasakyk - tai kaip? pravertė?

938

Andre parašė:

kaip galima pirkti natūralų produktą jo neįvertinus realiai???
o ypač silkę... reikia matyti jos akis smile

geriau tu man trumpai pasakyk - tai kaip? pravertė?

tai tu nakti ant manes testavai savo magijos gebejimus?)
1 patarymas gal tik 30% aktualus
2 patarymas: 100% ir labai tiksliai pataikei. labai praverte
3 patarymas: irgi gal apie 30-50% aktualu

939

tai pagamink kortas pati ir pati nupaisyk ant ju runiskus simbolius. ar tau geriau kortos pagamintos spaustuveje serijiniu budu?

940

Andre parašė:

ne, aš neužsiimu magija ir nesu būrėja, man tai įdomu smile itin retais momentais, užeina noras ką nors išburti, nesvarbu, kad nemoku, bet juk ne aš buriu, o tiesiog tu turėjai gauti tą informaciją. aukštesnės jėgos prisitaikė prie tavo gyvenimo būdo ir gavai ją čia smile kitas žmogus gal perskaitytų kokio nors detalaus recepto specifikoje.
jau nelabai pamenu, kas ten buvo, bet buvo akcentuota, kad tai ilgalaikės tendencijos apibūdinimas ar pan. bet tau rinktis ir atu spręsti, va, Laimutei kokią tolimą ateitį nusakė.
be to, kuo ypatingi šie laikotarpiai  horoskopai ir būrimai pildosi tiksliai tiems žmonėms, kurie nenori ar nesugeba (tai sunkus darbas) kažką savyje keisti. Vienetams, kuriems tai pavyks (o žmomės kartais ir į blogą pusę keičiasi) ankstesni būrimai ir horoskopai negalioja smile

p šiaip buvo puiki proga susipažinti su nauju būrimu ir atsiversti prieš pusmetį įsigytą seną rusišką knygą bei prisiliesti prie savo gražiausių kortų smile nėr dabar pirkti gražių žaidimo kortų....

bet as tuom tikiu...ir ypac tokia nakti