941

Re: Ką geriate šį vakarą?

o dabar sprendžiu klausimą - ar natūrali samanė yra pasninko maistas (taigi skaidri it vanduo, grynai grūdinis produktas), ar visgi alkoholinis gėrimas?
Bet alkoholiniai gėrimai tai ta visokie ten alūs, vynai, degtinė, šampanas, na, tokie iki 70 laipsnių... Manau, kad stipresni jau kaip vaistai?

kaip manot?

942

Manau, kad si tema turi itakos zmonems labiau, nei zmones temai smile

943

Bingo, Elle smile
Atrodė, tokia kvaila tema, o iš tiesų - niekuo neįpareigojanti, be jokių rėmų, toleruojantį tiek geriančius vien vandenį, tiek niekad taip blogai nesijautusius, kad gertų vandenį smile

kažkoks antianoniminių alkoholikų klubas smile
"Sveiki, mano vardas Andre, šįvakar aš geriu..."   P l o j i m a i

944

Mano vardas Konstantinas aš irgi geriu...ir toliau gersiu ir žinau iš kur gauti

945

labas, Konstantinai smile
p l o j i m a i

946

taigi, ką geri šįryt, Konstantinai?
Aš tai raugintų burokėlių sultis smile

947

as kava is prabangaus kavos aparato. labai skani triju sluoksniu: is apacios pienas per vyduri kava is virsaus vel pienas

948

o, Konstantinai, kokia simboliška tavo kava, kiek joje slėpinių, nuo mūsų akių paslėptų, tačiau skonio receptoriais atskleistų smile
ar turi eglutę?

949

Andre parašė:

o, Konstantinai, kokia simboliška tavo kava, kiek joje slėpinių, nuo mūsų akių paslėptų, tačiau skonio receptoriais atskleistų smile
ar turi eglutę?

nea as gerbiu gamta ir propaguoju tvaruma) man sazine neleidzia nukirsti gyva egle) turiu tik dvi sudegusias girliandas. nauju tingiu pirkti kitais metais gal pirksiu

950

vakar nealkoholinio heinekeno lyg, nu tie zaliuose buteliukuose. Skanus smile

951

Konstantinas parašė:

as kava is prabangaus kavos aparato. labai skani triju sluoksniu: is apacios pienas per vyduri kava is virsaus vel pienas

Ant kokio greitkelio? big_smile

952

Andre parašė:

ar turi eglutę?

Andre, tu turbūt ir dar kai kur simbolius įžiūrėti sugebėtum big_smile... Nu, turbūt žinai kur . big_smile big_smile

953

Konstantinas parašė:
Andre parašė:

ar turi eglutę?

nea as gerbiu gamta ir propaguoju tvaruma) man sazine neleidzia nukirsti gyva egle) turiu tik dvi sudegusias girliandas. nauju tingiu pirkti kitais metais gal pirksiu

Ir aš šiemet be eglutės. Vistiek išvažiuojam. Nieko nekepu, neverdu, neruošiu... Mūsų nėra. Tik miesto bute daviau atvykėlėms visus papuošimo rekvizitus. Šakelių pačios prisirinko. Tegul pasidaro šventę.

954

Laimutė parašė:

Ir aš šiemet be eglutės. Vistiek išvažiuojam. Nieko nekepu, neverdu, neruošiu... Mūsų nėra. Tik miesto bute daviau atvykėlėms visus papuošimo rekvizitus. Šakelių pačios prisirinko. Tegul pasidaro šventę.

as irgi nieko nekepu nes isvarau i tusa o Laimute tai zinau i Paryziu varo pas babajus

955

Laimutė parašė:
Andre parašė:

ar turi eglutę?

Andre, tu turbūt ir dar kai kur simbolius įžiūrėti sugebėtum big_smile... Nu, turbūt žinai kur . big_smile big_smile

nea, nežinau smile nevisus simbolius pastebiu ir tikrai ne kasdien tam skiriu laiko...
Bet jei tu pastebėjai, tai gal pasidalintum? smile
o tai kamščiai neaišku kodėl ir kam juodai užkniso šiandien...

956 (redagavo Konstantinas 2022-12-23 15:07)

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

Ant kokio greitkelio? big_smile

namie virtuvej geriu arba prie kompo. cia tik jus tasotes greitkeliais nes neturit ka veikti o paskui pirmadieni giriates bendradarbiams kad wir haben Ausflug.

957 (redagavo Konstantinas 2022-12-23 15:06)

Andre parašė:

nea, nežinau smile nevisus simbolius pastebiu ir tikrai ne kasdien tam skiriu laiko...
Bet jei tu pastebėjai, tai gal pasidalintum? smile
o tai kamščiai neaišku kodėl ir kam juodai užkniso šiandien...

pas mane miskuose kamsciu nera) grazi balta ziema ir daug egliu

958

Konstantinas parašė:

namie virtuvej geriu arba prie kompo

kai vonios kambary stovėjo skalbiankė, tai mėgdavau maudytis po dušu ir gurkšnoti kavą smile

959

Andre parašė:
Konstantinas parašė:

namie virtuvej geriu arba prie kompo

kai vonios kambary stovėjo skalbiankė, tai mėgdavau maudytis po dušu ir gurkšnoti kavą smile

aciu uz puikia ideja

960

Parekomenduokite, prašau, Kūčioms saldų, skanų, sodrų ir nebrangų vyną raudoną smile
Konstantinai, pirksiu Lietuvos parduotuvėje, tad delikatesinių nesiūlyk smile