Re: Ką geriate šį vakarą?
Green beans - šparaginės pupelės. Kam nepatinka alus ir vynas. 1 cup = 7 mg silicio.
Tiek apie tai.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 55 56 57 58 59 … 117 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Green beans - šparaginės pupelės. Kam nepatinka alus ir vynas. 1 cup = 7 mg silicio.
Tiek apie tai.
Silicis puikiai įsisavinamas tablečių formos. Viena maža tabletė ir nesuku galvos kokį maistą rinktis. O kremas taip ir vadinasi. Resveratrol M. Asam. Tai Asam šeimos įmonės produkcija kurią sukūrė sūnus su savo žmona Miriam. Šiaip jie turi didelius vynuogynus ir daro vynus. Tai sūnus ėmė iš vynuogių išspaudų išgavinėti resveratrol ir sukūrė kosmetikos liniją.
Manau, kad galima ir per internetą jo nusipirkti. Aš tai tiesiog iš įmonės parsisiunčiu.
Buvau labai originaliame kinietiškame restorane
Tarp 30+ dienos patiekalų akį patraukė "Stirnienos kepsnys su aštriu daržovių padažu " - vualia
Ta proga reikia ką nors šventiško išgerti paskutinę šių metų darbo dieną. Pasirodo, iš alkoholinių gėrimų yra tik 2 - vodka ir šampanas )) Tobulas pasirinkimas !
O jūs ką?
just water and bread i dont need nothing. im mountain guy
just water and bread i dont need nothing. im mountain guy
jei kalnai tikri, o vanduo ir duona natūralūs, tai čia jau ohoho - aukščiausio lygio prabanga
Buvau labai originaliame kinietiškame restorane
Tarp 30+ dienos patiekalų akį patraukė "Stirnienos kepsnys su aštriu daržovių padažu " - vualia
Ta proga reikia ką nors šventiško išgerti paskutinę šių metų darbo dieną. Pasirodo, iš alkoholinių gėrimų yra tik 2 - vodka ir šampanas)) Tobulas pasirinkimas !
O jūs ką?
vodka) labai daug vodkes. geriam rusiskai. sampana paliekam aukstuomenei ir aristokratams
Pilstuko norėčiau. Atsisėdus ant kokio boulevardo krašto su gražiausiu valkata imčiau ir įkalčiau...tik nežinau kur gauti
O jei rimtai tai atvažiavo sūnus su šeima, tai eisim kur nors pasėdėti. Paskui gal į Elizejų žiūrėti atrakcijų ir tikėtis, kad fejerverkų šou bus. Kad du DJ bus tai aišku. Priklausomai nuo oro. Bet truputį baisoka, nes laukiama apie pusę milijono žmonių ten. Gali mus senelius sutrypti
Andre parašė:Buvau labai originaliame kinietiškame restorane
Ta proga reikia ką nors šventiško išgerti paskutinę šių metų darbo dieną. Pasirodo, iš alkoholinių gėrimų yra tik 2 - vodka ir šampanas)) Tobulas pasirinkimas !
O jūs ką?
vodka) labai daug vodkes. geriam rusiskai. sampana paliekam aukstuomenei ir aristokratams
labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
noriu saltos ir baltos...
Andre parašė:labai gera restorano strategija - beveik visi vyrai užsisako vodką (nusišypso, kad nereikės gerti vyno), o moteriai tada belieka šampanas - nenori likti be nieko, o vodkai, kiek pastebėjau, nė viena nesiryžo
noriu saltos ir baltos...
noriu aš baltos žiemos,
o degtinės tik skaidrios )))
Lab Vakarel
Ber dar Gyvuu CIA ??
Welcome People
nes šiandien rytas be šešėlio.
visko tikiuos
oj, dar ne rytas
a, tai pasivaideno...
tai pasakok, kur buvai, ką veikei?
tai pasakok, kur buvai, ką veikei?
Niek Nepasakosiuu bet AS Pailsejau nuo jusu jus nuo Mane Manyciauu
Kur Vairuotojas veš
Su artėjančiaias mielieji.
Su artėjančiaias mielieji.
Ir jus taipogi Laimute.
Kur Vairuotojas veš
TAS Vairuotojas Gali Pasakyt LIPK LAUK ATVAREM JAU
Ponial Manau
Tai ką, Shamelessiukai, išgersim drauge šampano? )
Andre parašė:Tai ką, Shamelessiukai, išgersim drauge šampano? )
Eik Sikt
![]()
Nevadink ManiTaip Maldaujuu
![]()
O tas tava Sampans prie VILIUKOO BUS
![]()
![]()
![]()
O, Naujieji tęsiasi tik valandą, o šaunus vyras jau manęs maldauja
Puslapiai Ankstesnis 1 … 55 56 57 58 59 … 117 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?