1441

Re: Ką geriate šį vakarą?

Geriu mango sultis, šviežias smile , bet kažkaip norėčiau ko stipresnio

1442

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

Laimute greit penktadienis ka veiksi?

Nežinau dar tiksliai. Suplanuota buvo namo fasadą atnaujinti, bet meistras parašė, kad dar nepristatytos vos medžiagos. Matysim smile
O tu?

as namie prie kompo sedesiu

1443 (redagavo Konstantinas 2023-02-09 00:56)

Laimutė parašė:

Dabar man taip įkyriai peršasi mintis, kad visi bibliniai pranašai alkoholikai buvo :::041

kadangi alkoholis pirma karta paminetas Senajame Testamente visai tiketina kad jau tada zmones zinojo alkoholi ir jo poveiki. be to mitologijoje ir zmoniu patarlese labai daznai minimas velnias nes butent ji mato alkoholikai balstosios karstines metu

1444

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Dabar man taip įkyriai peršasi mintis, kad visi bibliniai pranašai alkoholikai buvo :::041

kadangi alkoholis pirma karta paminetas Senajame Testamente visai tiketina kad jau tada zmones zinojo alkoholi ir jo poveiki. be to mitologijoje ir zmoniu patarlese labai daznai minimas velnias nes butent ji mato alkoholikai balstosios karstines metu

Ir ne tik velnius, bet įvr.šmėklas, raganas, peles, skruzdes ant kūno...

1445

Ieva parašė:

Vargšės varlytės.

aga, tikrai - rožių viskis ant jų užpiltas....kas per gėrimas? kaip jūrų kiaulytė - nei ji jūrų, nei ji kiaulytė....

smile

1446

Man atrodo, kad ten paprastas whiskis paskanintas rožių aliejumi arba tik jo aromatu. Tik nežinau nuo ko skonis toks švelnus.

1447

o kokia grazi Laimute

1448

Konstantinas parašė:

o kokia grazi Laimute

Užsimiegojusi po pietų miego big_smile. Šiandien priverstinai tinginiauju. Surakino radikulis big_smile

1449

Šokiai, kokteilis "Ragana", gera nuotaika smile

1450

Laimutė parašė:

Ragana? man patinka)

1451

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Ragana? man patinka)

Patinka skonis ar pavadinimas? smile

1452

Laimutė parašė:

patinka viskas kas susije su raganomis) ir kokteiliuka mielai isgerciau bet man mama neleidzia) reikia kazkaip istrukti i lauka kad galeciau gerti

1453

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

patinka viskas kas susije su raganomis) ir kokteiliuka mielai isgerciau bet man mama neleidzia) reikia kazkaip istrukti i lauka kad galeciau gerti

Nieko, nenumirsi ir be. Padaryk mamą laiminga, bus ramiau smile

1454

Įdomu, ką geria Ieva šeštadienio popietę? Įtariu, čiobrelių arbatą smile

O aš turiu alaus - pakaitintas labai sveika nuo kosulio smile
Bet geriu tikro šaltinio vandenį.
Reik dar jį pagardinti mineralais smile

1455

Geriu vandenį.

1456

Kokį? Iš kur?

1457

Andre parašė:

Kokį? Iš kur?

Virintą, atšaldytą iš čiaupo. Arba karštą. Su žolėm draugauju retai ir atsargiai. Čiobrelis man patinka tik kepsniuose ir nedaug mėsos sriubose ar farše.

1458

Cebulis Rukyta Nugarine ir 999 Lietuviskos Buteliukas SIANDE tongue smile Pries TAI Buvo MAN Labai Megstamas RINKUSKIAI Alutis Nefiltruotas tongue tongue smile Lenda MAN JIS VISADA tongue tongue Isvis Nefiltruoti MAN Geriss tongue tongue smile Kaip Sakant Tiesiai is Katiloo TIK Saltukaa big_smile

1459

Shameless parašė:

Cebulis Rukyta Nugarine ir 999 Lietuviskos Buteliukas SIANDE tongue smile Pries TAI Buvo MAN Labai Megstamas RINKUSKIAI Alutis Nefiltruotas tongue tongue smile Lenda MAN JIS VISADA tongue tongue Isvis Nefiltruoti MAN Geriss tongue tongue smile Kaip Sakant Tiesiai is Katiloo TIK Saltukaa big_smile

Nuo tokio alaus pilvą pučia big_smile

1460

Laimutė parašė:
Shameless parašė:

Nuo tokio alaus pilvą pučia big_smile

TIK Tuu Ziurek ka tauu Neisipustuu nuoo Vyrukuu tongue tongue big_smile big_smile big_smile big_smile