Re: Ką geriate šį vakarą?
Geriu mango sultis, šviežias , bet kažkaip norėčiau ko stipresnio
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 71 72 73 74 75 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Geriu mango sultis, šviežias , bet kažkaip norėčiau ko stipresnio
Konstantinas parašė:Laimute greit penktadienis ka veiksi?
Nežinau dar tiksliai. Suplanuota buvo namo fasadą atnaujinti, bet meistras parašė, kad dar nepristatytos vos medžiagos. Matysim
O tu?
as namie prie kompo sedesiu
Dabar man taip įkyriai peršasi mintis, kad visi bibliniai pranašai alkoholikai buvo
kadangi alkoholis pirma karta paminetas Senajame Testamente visai tiketina kad jau tada zmones zinojo alkoholi ir jo poveiki. be to mitologijoje ir zmoniu patarlese labai daznai minimas velnias nes butent ji mato alkoholikai balstosios karstines metu
Laimutė parašė:Dabar man taip įkyriai peršasi mintis, kad visi bibliniai pranašai alkoholikai buvo
kadangi alkoholis pirma karta paminetas Senajame Testamente visai tiketina kad jau tada zmones zinojo alkoholi ir jo poveiki. be to mitologijoje ir zmoniu patarlese labai daznai minimas velnias nes butent ji mato alkoholikai balstosios karstines metu
Ir ne tik velnius, bet įvr.šmėklas, raganas, peles, skruzdes ant kūno...
Vargšės varlytės.
aga, tikrai - rožių viskis ant jų užpiltas....kas per gėrimas? kaip jūrų kiaulytė - nei ji jūrų, nei ji kiaulytė....
Man atrodo, kad ten paprastas whiskis paskanintas rožių aliejumi arba tik jo aromatu. Tik nežinau nuo ko skonis toks švelnus.
o kokia grazi Laimute
o kokia grazi Laimute
Užsimiegojusi po pietų miego . Šiandien priverstinai tinginiauju. Surakino radikulis
Šokiai, kokteilis "Ragana", gera nuotaika
Šokiai, kokteilis "Ragana", gera nuotaika
Ragana? man patinka)
Laimutė parašė:Šokiai, kokteilis "Ragana", gera nuotaika
Ragana? man patinka)
Patinka skonis ar pavadinimas?
Patinka skonis ar pavadinimas?
patinka viskas kas susije su raganomis) ir kokteiliuka mielai isgerciau bet man mama neleidzia) reikia kazkaip istrukti i lauka kad galeciau gerti
Laimutė parašė:Patinka skonis ar pavadinimas?
patinka viskas kas susije su raganomis) ir kokteiliuka mielai isgerciau bet man mama neleidzia) reikia kazkaip istrukti i lauka kad galeciau gerti
Nieko, nenumirsi ir be. Padaryk mamą laiminga, bus ramiau
Įdomu, ką geria Ieva šeštadienio popietę? Įtariu, čiobrelių arbatą
O aš turiu alaus - pakaitintas labai sveika nuo kosulio
Bet geriu tikro šaltinio vandenį.
Reik dar jį pagardinti mineralais
Geriu vandenį.
Kokį? Iš kur?
Kokį? Iš kur?
Virintą, atšaldytą iš čiaupo. Arba karštą. Su žolėm draugauju retai ir atsargiai. Čiobrelis man patinka tik kepsniuose ir nedaug mėsos sriubose ar farše.
Cebulis Rukyta Nugarine ir 999 Lietuviskos Buteliukas SIANDE Pries TAI Buvo MAN Labai Megstamas RINKUSKIAI Alutis Nefiltruotas Lenda MAN JIS VISADA Isvis Nefiltruoti MAN Geriss Kaip Sakant Tiesiai is Katiloo TIK Saltukaa
Cebulis Rukyta Nugarine ir 999 Lietuviskos Buteliukas SIANDE Pries TAI Buvo MAN Labai Megstamas RINKUSKIAI Alutis Nefiltruotas Lenda MAN JIS VISADA Isvis Nefiltruoti MAN Geriss Kaip Sakant Tiesiai is Katiloo TIK Saltukaa
Nuo tokio alaus pilvą pučia
Shameless parašė:Cebulis Rukyta Nugarine ir 999 Lietuviskos Buteliukas SIANDE Pries TAI Buvo MAN Labai Megstamas RINKUSKIAI Alutis Nefiltruotas Lenda MAN JIS VISADA Isvis Nefiltruoti MAN Geriss Kaip Sakant Tiesiai is Katiloo TIK Saltukaa
Nuo tokio alaus pilvą pučia
TIK Tuu Ziurek ka tauu Neisipustuu nuoo Vyrukuu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 71 72 73 74 75 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?