Re: Ką geriate šį vakarą?
O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Tu pažiūrėk vandens sudėtį, o paskui jau lygink
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 97 98 99 100 101 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal
Konstantinas parašė:O pas mus 1.5 ltr 0.27 eur o deze is 6 butelių tik 3.12 bet čia jau su depozitu man dvieju dėžių vandens užtenka savaitei
Aš marketingistas ir žiūriu ne tik i vandens sudėtį o į daugiau veiksnių. Pasiziuriu kur pagaminta patyrineju pakuotę. Pasiziuriu kokia įžymybė dabar reklamuoja tą vandenį. Nes gamintojai mėgsta sudaryneti sutartį su sportininkais dėl vandens reklamos. Tai su krepsininkais tai su plaukikais. Kad jeigu gersi vandenį busi vos ne kaip sportininkas
gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E
gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
gal irgi matet kaip pankai jau tape milionieriais su Iggy Pop atributika is motor city (detroit) mete 100 doleriu kupiuras kas atidave kas ne
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_E
Čia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu
Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.
Bulvytė parašė:Aš jau seniai nebeperku pastoviai vandens. Užverdu virtuvą ar du, į ąsotį du pakučiai vaisių arbatos, užplikau, supilstau į butelius ir į šaldytuvą. Be jokio cukraus. Skanu, gaivu, šviežia ir minimali kaina. O svarbiausia nereikia tampytis su buteliais. Neužima niekur vietos nei pilni nei tušti buteliai. Į sporto klubą, į mašiną... visur imu savo gertuvą su savo šalta vaisių arbata.
Na jeigu tu gyveni vietovėje su gera ekologija kur gali pilti vandenį iš krano tai gal
Mūsų vanduo labai švarus ir kokybiškas. Be to, aš jį užverdu. Niekada nebuvo jokių problemų.
Romas parašė:gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_EČia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu
Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!
Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.
100 balų
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau
Bulvytė parašė:Ar turtingas ar biednas pinigus mėtyti labai neskoninga. Aš net elgetai nemetu į indą, o paduodu į ranką.
100 balų
taip parodoma pagarba žmogui ir pinigams, o labiausiai - sau
Konstantinas parašė:Romas parašė:gal kas buvot siemet Blackpool Punk Rebellion Festival Lancashire
https://www.youtube.com/watch?v=WqPJNkAT0_EČia iš turtingų rusų paėmė įprotį kupiuras mesti. Kai praturtesiu irgi taip darysiu
Kiekvienas kvailioja savaip
Bet graziu veidu kiek !!!
Truputį pavydžiu Romui, bet ir džiaugiuosi, smagiai laiką praleidai
Ką siūlote mielieji, kuo vaišinate?
Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.
O... Mūsų naktibalda prašuoliavo per temas nusikalęs, pavargęs, nepatenkintas kaip visada. Kur koja užkliuvo, ten užmigo. GameOver
Vodočka Suomių. Iš saldiklio tokia šalta ir tiršta. Juoda duona, lašinukai ir agurkas.
Пиво пиво водочка плывет по морю лодочка
Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val Real Shameless Thanks Himself Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo
Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi?
Shameless parašė:Yess,Vakar Sveciuu Pasikvieciau ir Pats juos Isvariau po Keliuu Val Real Shameless Thanks Himself Daba Skamb Man Tie Patys Uzeik tipoo
Jau trečią kartą rašai šitą žinutę. Žodis žodin. Kas vyksta tavo galvelėje begėdi?
Tai čia kaimuose įprasta) pasikviečia prisigeria susimusa o paskui mes apie tai skaitome kriminaluose
Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...
Ir koks skonis? klaikiai rūgštu?
Kas ragavot šampano su braškėmis? Turbūt visi...
Ir koks skonis? klaikiai rūgštu?
Aš tik vodke su agurku
Puslapiai Ankstesnis 1 … 97 98 99 100 101 … 119 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką geriate šį vakarą?