Re: Reikia patarimo
nepasiseke su dviem is karto) vakar su viena snd su kita
oho, vienu šūviu du zuikius įskaudinai....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nepasiseke su dviem is karto) vakar su viena snd su kita
oho, vienu šūviu du zuikius įskaudinai....
Laimutė parašė:Konstantinas parašė:as pradedu galvoti kad Best in The World buvo teisus del moteru...
Kodėl? Vėl nepasiekė su kuria?
nors tu begali sakyti kad nepasiseke) gal tai likimas saugo mane nuo blogu moteru
Nu aišku, jei nepasisekė, vadinasi vistiek buvo bloga ir neverta graužtis
Išankstinė nuomonė, bet gal ir padeda savo ego maitinimui.
egoizmas yra puiki savybe nes per egoizma galima isbristi is depresijos. taip Laimute tu visiskai teisi savo ego reikia maitinti
egoizmas yra puiki savybe nes per egoizma galima isbristi is depresijos. taip Laimute tu visiskai teisi savo ego reikia maitinti
Yra sveikas ir nesveikas ego.
geriau per daug nesveiko ego negu per mazai sveiko
Siekiamybė, manau, balansas.
Kalbi kaip senis, nugyvenęs šimtą nelaimingų metų
Konstantinas parašė:geriau per daug nesveiko ego negu per mazai sveiko
Kalbi kaip senis, nugyvenęs šimtą nelaimingų metų
Kai labai turiningai gyveni tai vieni metai eina kaip dešimt metų. Bet širdyje aš dar vaikas
Šaunu, kad Konstantinas įžvelgia savo infantilumą. Belieka užsiimt saviugda ir eit brandos link.
Branda yra nuobodi aš noriu būti vaikiškas ir jaunas
Sakai, jei liksi vaiku, nebereikės senatvėje vaikėti ?
Svarbiausia, jeigu to TIKRAI norisi. Tuomet viskas ok.
Pasikartosiu. Nieko nėra bjauriau už melą sau. Tai išlenda bjauriausiais pavidalais ir suėda psichiką.
Konstantinas parašė:egoizmas yra puiki savybe nes per egoizma galima isbristi is depresijos. taip Laimute tu visiskai teisi savo ego reikia maitinti
Yra sveikas ir nesveikas ego.
aha, yra nėščia ir truputį nėščia
Konstantinas parašė:Branda yra nuobodi aš noriu būti vaikiškas ir jaunas
Taip, Laimute
ir man dauguma vadinamųjų brandžių žmonių tokie..... zanūdos ir neleidžiantys kitiems pasidžiaugti bent akimirką, kad baisu...
ir tarp kitko, vaikai į daug ką turi brandų natūralų požiūrį, jiems aišku, kas yra mirtis, draugystė, meilė, kol suaugusieji nesudėlioja savaip.
Kaip kas tą brandą supranta.
Branda - yra atsakomybė. Pirmiausia prieš save ir už savo veiksmus, o paskui ir už santykius su kitais žmonėmis.
Ieva,
šalia Jūsų tikrai jaučiuosi labai infantilia, garbės žodis...
Jei galėtumėte, paaiškinkite man kokią čia, šioje svetainėje, turiu prisiimti atsakomybę už santykius su kitais žmonėmis. Su konkrečiais pvz.
Jūs jaučiatės, taip kaip jaučiatės. Jūs pati ir sprendžiat, kaip čia elgtis. Atvykite privačiai konsultacijai, padėsiu pasidaryt savianalizę.
Laimutė parašė:Konstantinas parašė:Branda yra nuobodi aš noriu būti vaikiškas ir jaunas
Taip, Laimute
ir man dauguma vadinamųjų brandžių žmonių tokie..... zanūdos ir neleidžiantys kitiems pasidžiaugti bent akimirką, kad baisu...
ir tarp kitko, vaikai į daug ką turi brandų natūralų požiūrį, jiems aišku, kas yra mirtis, draugystė, meilė, kol suaugusieji nesudėlioja savaip.
Tikrai, Andre
Labai gaila, kad išnyksta su branda vaikiškas tyrumas ir gryni jausmai. Juos išsaugoti labai sunku. Gyvenimas sudrumsčia spalvų ryškumą ir dėl to ne visada kalti suaugusieji. Nors gal ir kalti, su visomis normomis ir taisyklėmis.
Ieva,
šalia Jūsų tikrai jaučiuosi labai infantilia, garbės žodis...
Jei galėtumėte, paaiškinkite man kokią čia, šioje svetainėje, turiu prisiimti atsakomybę už santykius su kitais žmonėmis. Su konkrečiais pvz.
O siaube...tik nepradėk sukti dėl to galvos. Autentiškumo čia ir taip trūkumas. Būk savimi. Tu praturtini. Svarbu visada rašyti ką galvoji. Su laiku susidėlioja viskas į savas vietas. Aš čia truputį ne į tavo temą, bet norėjau tą pasakyti. Man primeni vieną buvusią oponentę Anną. Su visomis spalvomis.
Tos visos savianalizės... Nejau būtina viską analizuoti (nu šitas žodis analizė toks...vos ne "išeinamoji" ) ir naršyti. Pavyzdžiui pasakei labas ir ok, kam galvoti (?) kodėl
matai, Laimute, man labai įdomu, kaip Ieva mato atsakomybę už bendravimą čia forume
Tarkim, aš stengiuosi nebendrauti su tais, su kuriais ryški virtuali antipatija dėl bet ko. Kodėl? Nes sunervinti tokį žmogų labai lengva čia. O paskui? Na, ką čia esantys, gal dažniau esančios, daro? Parašo, kad užbloguotų tokio žmogaus profilį. Vadinasi, jis visą savo juodumą negalės išlieti čia. Taigi, išsineš į realybę. Gal žmoną, gal vaikus primuš. Jei vadovauja darbe - ką nors pažemins, atleis. Gal gatvėj ką užpuls.
Štai kaip infantiliškai suprantu atsakomybę už bendravimą čia - neprovokuoti piktų žmonių dar didesniam pykčiui.
Na, o nepiktus tai ir toliau erzinsiu su didžiausiu malonumu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 9 10 11 12 13 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo