Re: Reikia patarimo
o man simpatiskos Andre ir Laimute) labai geros moterytes
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o man simpatiskos Andre ir Laimute) labai geros moterytes
matai, Laimute, man labai įdomu, kaip Ieva mato atsakomybę už bendravimą čia forume
Tarkim, aš stengiuosi nebendrauti su tais, su kuriais ryški virtuali antipatija dėl bet ko. Kodėl? Nes sunervinti tokį žmogų labai lengva čia. O paskui? Na, ką čia esantys, gal dažniau esančios, daro? Parašo, kad užbloguotų tokio žmogaus profilį. Vadinasi, jis visą savo juodumą negalės išlieti čia. Taigi, išsineš į realybę. Gal žmoną, gal vaikus primuš. Jei vadovauja darbe - ką nors pažemins, atleis. Gal gatvėj ką užpuls.
Štai kaip infantiliškai suprantu atsakomybę už bendravimą čia - neprovokuoti piktų žmonių dar didesniam pykčiui.
Na, o nepiktus tai ir toliau erzinsiu su didžiausiu malonumu
Aš manau, kad reikia taip bendrauti, kaip ir realybėje. Bent jau aš taip darau. Žinoma, pagalvoju ir aš apie pasekmes, bet taikyti žodį ne visada išeina. Emocijos nori laisvės
gerai, kad yra Konstantinas - tuoj sulauks emocijų iš mūsų!
kur dovanos?
kur muzika?
gal7 gale bent jau šampanas?
aūūūū, Kostia
gerai, kad yra Konstantinas - tuoj sulauks emocijų iš mūsų!
kur dovanos?
kur muzika?
gal7 gale bent jau šampanas?
aūūūū, Kostia
na jeigu buciau Vilniuje privezciau sampano moteritems. po 50 euru uz bonke)
va matot moterims reikia triju komponentu: 1)graziu zodziu 2)muzikos 3)gerimu
čia tik preliudija
Yess I WANT FrEE Wayy SHAMELESS
Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjau
Šaunuolė!
Verskit naują gyvenimo lapą.
valio dviem vienisais zmonemis siam pasaulyje daugiau. tik kazkodel man atrodo kad tai dar ne santykiu pabaiga. bus dar daug sugrizimu ir skyrybu
dovi parašė:Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjauŠaunuolė!
Verskit naują gyvenimo lapą.
jei versi viena lapa paskui kita tai prieisi prie paskutinio knygos puslapio. ir tapsi kazkieno perskaityta knyga
Na nemanau,kad bus.Jis yra užblokuotas tarp mūsų 200 km.Jis tikrai nepuls ieškot manęs,jam buvo patogu kad pas jį važiavau,o jam nereikėjo.Net ir dabar kai siūlė atsikraustyt.Viską daryk pati,jis čia ne prie ko.Mano kantrybė baigėsi.Supratau kokia kvaila buvau.
Na nemanau,kad bus.Jis yra užblokuotas tarp mūsų 200 km.Jis tikrai nepuls ieškot manęs,jam buvo patogu kad pas jį važiavau,o jam nereikėjo.Net ir dabar kai siūlė atsikraustyt.Viską daryk pati,jis čia ne prie ko.Mano kantrybė baigėsi.Supratau kokia kvaila buvau.
nieko ateis sventes tave apims vienatves jausmas ir pulsite vienas kitam i gliebi
Aš tai negalvoju pulti ;D
Tokiais atvejais geriau jau nauju glebiu paieskot
Ieva parašė:dovi parašė:Tai jei kam įdomu kaip sekasi temos autorei..:D
Užbaigiau su juo santykius.Supratau,kad prie nieko gero neprives jie.Jokios pagarbos jis man nerodo,į kalbas taip pat nesileidžia.Priėmiau sprendimą viską baigti.Užblokavau jį tiesiog.Buvo nelengva,manau su laiku viskas pasimirš ;D Jau kiek galima būti vedžiojamai už nosies.Jis niekada neklausia kaip aš.Paskutiniu metu klausė kaip jo batai..Manau aiškus įrodymas,kad žmogui visai nerūpėjauŠaunuolė!
Verskit naują gyvenimo lapą.jei versi viena lapa paskui kita tai prieisi prie paskutinio knygos puslapio. ir tapsi kazkieno perskaityta knyga
Kaip ir mes kiekvienas. Jeigu knyga gera, o tai kiekvienam vis kitaip, tai padedam į lentyną ir skaitom ne kartą. Jeigu nepatiko, padovanojam ar atiduodam. Gal net ir į popieriams konteinerį.
Aš tai negalvoju pulti ;D
Teisingai, pulti neverta.
dovi parašė:Na nemanau,kad bus.Jis yra užblokuotas tarp mūsų 200 km.Jis tikrai nepuls ieškot manęs,jam buvo patogu kad pas jį važiavau,o jam nereikėjo.Net ir dabar kai siūlė atsikraustyt.Viską daryk pati,jis čia ne prie ko.Mano kantrybė baigėsi.Supratau kokia kvaila buvau.
nieko ateis sventes tave apims vienatves jausmas ir pulsite vienas kitam i gliebi
Šventė, kai gera, kodėl reikia būt priklausomiems nuo kalendoriaus.
Svarbiausia nelipt ant to paties grėblio.
Nelipsiu kolkas ant jokio.;D Reikia pagyvent ir pasimiršt
Puslapiai Ankstesnis 1 … 10 11 12 13 14 … 38 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Reikia patarimo