441

Re: Reikia patarimo

Būna, kai santykiuose euforija praeina po kokių trijų metų, tai jautiesi kaip kokioje pelkėje įklimpus, nes niekas nesikeičia. Tik kalbos ir pažadai, kurie ir lieka tokiais, nes viskas yra kaitoje ir vystymęsi. Tai turi suprast abu ir tobulėt pasirinkta, abiems priimtina linkme. Gyvenimas ir metai vietoje nestovi.

442

Konstantinas parašė:
dovi parašė:

Ta prasme? Aš turėjau pas jį atsikraustyti.Jis sakė nieko nežinau tu turi.

nu bet tu irgi galejai kazka atsakyti ir kazkokia nuomone tureti

Ji jau užaugo per šiuos santykius, tokia būtų jų teigiama pusė. Jau nebe mergaitė, o brandi moteris. Ir žino, ko nori iš savo gyvenimo.

443

Konstantinas parašė:
dovi parašė:

Tai ir sakiau negaliu dabar,susirgau.Atsakymas nieko nežinau tu turi pasveikt.Jei nebūčiau atvarius būtų kaltinęs,kad aš jį pavedžiau.Naudoja jis tokį metodą prieš mane.Jis nekaltas,o aš kalta

444 (redagavo Laimutė 2022-12-12 21:50)

Konstantinas parašė:
Ieva parašė:

Mūsų valstybė dar negali pakankamai užtikrinti tokiai moteriai saugumo ir paramos.

Musu valstybe isvis nieko negali tai visiskas bomzynas todel as palaikau Laimute kad ji gyvena kitur

Kodėl? Čia situacija nelabai geresnė nei pas jus. Čia daug atvykėlių ir daugiausia jaunimas be specialybių ir moterys su mažamečiais vaikais. Todėl nedaug belieka lėšų vietinių gyventojų socialiam aprūpinimui.

445

Ieva parašė:

Būna, kai santykiuose euforija praeina po kokių trijų metų, tai jautiesi kaip kokioje pelkėje įklimpus, nes niekas nesikeičia. Tik kalbos ir pažadai, kurie ir lieka tokiais, nes viskas yra kaitoje ir vystymęsi. Tai turi suprast abu ir tobulėt pasirinkta, abiems priimtina linkme. Gyvenimas ir metai vietoje nestovi.

Dar kartą jums pritariu.Pasijaučiau lyg duobėj būčiau.Jis linksminasi,o aš čia galva suku dėl jo.

446

dovi parašė:
Ieva parašė:

Dar kartą jums pritariu.Pasijaučiau lyg duobėj būčiau.Jis linksminasi,o aš čia galva suku dėl jo.

Vienoje tv laidoje moteris pasakė lb.taiklius žodžius, apie savo nepavykusius santykius: jis įviliojo mane į savo kiaulidę, o paskui pasakė, kad čia bus jo tvarka. Dar ir jo mamytė prisidėjo. Tuomet ji nusprendė, kad tvarte jai ne vieta ir išėjo.

447

dovi parašė:
Konstantinas parašė:
dovi parašė:

Tai ir sakiau negaliu dabar,susirgau.Atsakymas nieko nežinau tu turi pasveikt.Jei nebūčiau atvarius būtų kaltinęs,kad aš jį pavedžiau.Naudoja jis tokį metodą prieš mane.Jis nekaltas,o aš kalta

Naudoja? Ar naudojo?

448

Elle parašė:
dovi parašė:
Konstantinas parašė:

Naudoja? Ar naudojo?

Naudojo.Visada keldavo kaltės jausmą.Sakydavo man 29.Sena jau.Be jo nieko nerasiu jau.

449

dovi parašė:
Elle parašė:
dovi parašė:

Naudoja? Ar naudojo?

Naudojo.Visada keldavo kaltės jausmą.Sakydavo man 29.Sena jau.Be jo nieko nerasiu jau.

Aiškus manipuliatorius. Tipiškas.

450

dovi parašė:
Elle parašė:
dovi parašė:

Naudoja? Ar naudojo?

Or tu du metus murkdeisi tame, kad tu sena? Nu tu kantri, aisku smile

451

Sena ir dar sakydavo,ką tu nori geriančio,kur tave muša? Tada pamatytum koks gyvenimas,o tai dar nieko nemačius ;D

452

Ieva parašė:

nes euforija tai ne objektyvi realybe o tavo paties subjektyvi busena. o aplink esantis pasaulis niekaip nepriklauso nuo tavo paties busenos

453

dovi parašė:

Sena ir dar sakydavo,ką tu nori geriančio,kur tave muša? Tada pamatytum koks gyvenimas,o tai dar nieko nemačius ;D

Nieko sau...tikras niekšelis. Aš tokius iš tolo užuosdavau. Tada baigdavosi pažintis net neprasidėjus smile

454

Konstantinas parašė:
Ieva parašė:

nes euforija tai ne objektyvi realybe o tavo paties subjektyvi busena. o aplink esantis pasaulis niekaip nepriklauso nuo tavo paties busenos

Euforija gera būsena, tik kai ji praeina, ateina dar geresnė - tikra, realistiška ir pastoviai auganti ir bręstanti meilė.

455

Laimutė parašė:
Jevgenijus parašė:
Konstantinas parašė:

va matote kokia moteru logika va Laimutej nesvarbu kaip ir uz ka pamilo o vyrams svarbiausia yra priezastis, pasekmes ir rezultatas. nes vyrai labiau logiski

Vyras gali myleti besalygiskai
Moterys negali

Tu sakai, vadinasi tik ant tokių pataikęs esi. Yra ir kitų.

Tai neturi buti susije su manimi kai tai yra tikru tikriausias faktas

456 (redagavo Jevgenijus 2022-12-12 23:41)

Ieva parašė:
dovi parašė:
Ieva parašė:

Vienoje tv laidoje moteris pasakė lb.taiklius žodžius, apie savo nepavykusius santykius: jis įviliojo mane į savo kiaulidę, o paskui pasakė, kad čia bus jo tvarka. Dar ir jo mamytė prisidėjo. Tuomet ji nusprendė, kad tvarte jai ne vieta ir išėjo.

Šeichų norit, keliaukit i Emyratus

457

Laimutė parašė:
dovi parašė:

Nieko sau...tikras niekšelis. Aš tokius iš tolo užuosdavau. Tada baigdavosi pažintis net neprasidėjus smile

Gi vistiek renkasi tokius, po to visi vyrai kiaules big_smile

458

Du metus ciuvas duchino pana, o mociutes viskas ka sugebejo pasakyt
"Svarbiausia is meilės viskas"

big_smile

Nu blyn juokinga rimtai big_smile

Meile tai tik chemines reakcijos issivysciusios uztikrinti dauginimasi

O jau idealizuoja o jau kad idealizuoja ta meile big_smile tai ir viduriu uzkietejima ir menesines irgi idealizuokit big_smile
'svarbiausia viskas is viduriu uzkietejimo"
big_smile big_smile

Nu jus močiutės ir duodat tu mexiconu serialu prisiziurejusios per tv3 big_smile

459

Best In The World parašė:

Du metus ciuvas duchino pana, o mociutes viskas ka sugebejo pasakyt
"Svarbiausia is meilės viskas"

big_smile

Nu blyn juokinga rimtai big_smile

Meile tai tik chemines reakcijos issivysciusios uztikrinti dauginimasi

O jau idealizuoja o jau kad idealizuoja ta meile big_smile tai ir viduriu uzkietejima ir menesines irgi idealizuokit big_smile
'svarbiausia viskas is viduriu uzkietejimo"
big_smile big_smile

Nu jus močiutės ir duodat tu mexiconu serialu prisiziurejusios per tv3 big_smile

Nejuokink, pilvas jau skauda big_smile big_smile

460

O meilė tai tikrai yra ... Kažkur skaičiau
Pats, juk irgi mylėjai